De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.
Reviews voor into-led.com/nl
Niks gelogen
Snel geleverd, klopt met de foto/beschrijving en werkt naar behoren
Zeer goede producten - heel goed betaalbaar, snelle levering, en een zeer behulpzame en snelle klantenservice. Zeker een aanrader.
Super snelle levering, makkelijk te installeren, prijs kwaliteit een koopje! Bedankt !
Snel besteld is snel geleverd.
Na installeren van de spots werkt alles fantastisch. Zou zo weer iets nieuws bestellen bij INFOLED.
Snel en degelijke producten ontvangen. Ik kreeg meer dan verwacht. :-) De tuinverlichting met zonnepaneel geven meer licht dan ik had verwacht en dan staan ze nog maar op de laagste stand. Zéér tevreden met mijn aankoop. Aanrader wat mij betreft!
Prima product voor een nette prijs en snelle levering.
Wij hebben al een aantal keer lampen besteld. De info die het voorstellen van een product begeleidt is zeer technisch volledig en correct. De lampen staan netjes ingepakt altijd hééééél snel aan de deur op de voorkeurplaats. Niets dan lof dus, iedereen tevreden !!! danny
Snelle en correcte levering.
Lampen degelijk ingepakt .
Zeer scherpe prijs.... met de leveringskost erbij nog goedkoper dan ze in een andere winkel gaan halen.
Een oplossing voor iedr probleem
Ze beschikken over een zeer groot gamma van producten.
Mijn probleem van installatie diepte en gat diameter was geen probleem voor het gamma van producten dat deze mensen in huis hebben. Eens besteld was de levering de volgende dag op locatie. gevolg de installatie is zeer vlot verlopen. Onze volgende aankopen ivbm led spots etc. zullen opnieuw verlopen via Into LED. Dank jullie voor de vlotte service. Freddy Leijnen
Prima lampen, geven erg veel licht. Heel licht van gewicht en eenvoudig te monteren met de bijgeleverde klemmen. Het kroonsteentje met klemmetjes is van bedenkelijke kwaliteit, vervangen door goede lasklemmen.
Het enige wat ontbreekt is een simpel rubber dopje om de laatste lamp af te sluiten, nu moet je de M20 wartel gebruiken waar een dopje in zit.
Snelle levering en mooie/slimme verlichting!
Duidelijke website. Mooi product. Snel Verzonden en ontvangen
Goed product en snele levering, ik ben zeer tevreden
Goede prijs kwaliteit verhouding en snel verzonden
Duidelijk en overzichtelijke website. Goede voorraad en snelle levertijd in goed beschermde verpakking.
Ik had mijn lamp s avonds besteld! En de volgende dag had ik het al in huis!
Super bedrijf. Snel geleverd en goede producten
Hele snelle bezorging! Product zoals op de foto, blij mee.
Heb contact gehad via de whatsapp omdat ik vragen had over de spotjes die in de lamp moet. En werd echt goed geholpen. En super snel.
Duidelijke site!
Snelle en correcte levering.
Kwaliteit verlichting