De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.
Reviews voor into-led.com/nl
Goed licht, makkelijk ophangen.
Alleen schroefjes om de einden dicht te maken ontbreken helaas....
Top prijs, goede kwaliteit!
Geweldig mooie set buiten wandlampjes besteld en de volgende dag ontvangen echt super fijn
Nogmaals super bedankt voor de snelle service
Ik heb 2 kaarslampen gekocht super snelle levering. Wat je ziet krijg je. Makkelijke bediening van de app.
Vertrouwd....snelle levering in…
Vertrouwd....snelle levering in Belgie....
Goede service
snelle levering , kwaliteitsproducten , product zoals beschreven
Snel reageren op mijn vraag en duidelijk antwoord
Into-led is een betrouwbaar online winkel. Producten zijn betrouwbaar met een snelle levering na bestelling. Ik weet waar ik in de toekomst mijn verlichting zal bestellen. Prima website
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag!
Heel erg bedankt voor je mooie feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
Klantenservice heeft mijn order on hold gezet zodat ik toch nog gebruik kon maken van een kortingscode die ik later pas beschikbaar had. Erg fijn geholpen!
Antwoord van into-led.com/nl
Goedendag!
Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring met ons. Als u ooit hulp nodig heeft, staan we voor u klaar!
zeer mooie materialen en uitstraling van de verlichting!
Prima klantenservice, ondanks het feit dat ik niet de juiste bestelling heb ontvangen.
Fijne Firma!!
Levering was akelig snel en de prijzen waren moordend. Fijne Firma!
Correct geleverd dat wat gevraagd is.
Gewoon super
Dik tevreden 👍