schroevendump.nl- Logo - Reviews

944 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.248 reviews in totaal

schroevendump.nl- Logo - Reviews

schroevendump.nl

944 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.248 reviews in totaal

De reviews voor schroevendump.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen. De prijzen worden vaak als scherp en voordelig ervaren. De kwaliteit van de producten, met name schroeven, wordt zeer gewaardeerd. Het brede assortiment valt in de smaak bij klanten, en ook de klantenservice en extraatjes worden als vriendelijk en behulpzaam omschreven. Daarnaast wordt de website als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Er zijn enkele suggesties voor uitbreiding van het assortiment. De mobiele versie van de website werkt soms minder prettig.

Reviews voor schroevendump.nl

Zoals je veracht

Bestellen ging makkelijk, de stappen zitten logisch in elkaar, de zending was goed ingepakt en de prijs kwaliteit verhouding van het materiaal is goed.
Jammer dat in elke doos of emmer geen bijhorende bitje mee geleverd wordt. Voor de rest mijn ervaring is met top..
de snelle levering en kwaliteit van het product
Alles compleet en snel geleverd
top service, heel tevreden met bestellen van schroeven e.d. Ook het retourneren van een bestelling is ook geen probleem.
Niets toe te voegen. Gewoon zo het hoor
snel verzonden volgende dag in huis en goede kwaliteit
Ik had vorige week een mail gestuurd over retourneren , helemaal geen antwoord op gehad, maar hoeft al niet meer
Antwoord van schroevendump.nl
Goedemiddag, Dank voor uw bericht. We hebben dit even nagekeken, maar helaas geen e-mail van u ontvangen over het retourneren. Jammer om te horen dat retourneren inmiddels niet meer nodig is. Mocht u in de toekomst toch nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan horen wij dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team Schroevendump
is gewoon altijd top en super snel pas nog gratis puinzakken er bij gekregen
Prima had maar eerder besteld was stuk goedkoper!
perfect correcte levering