De reviews voor schroevendump.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen. De prijzen worden vaak als scherp en voordelig ervaren. De kwaliteit van de producten, met name schroeven, wordt zeer gewaardeerd. Het brede assortiment valt in de smaak bij klanten, en ook de klantenservice en extraatjes worden als vriendelijk en behulpzaam omschreven. Daarnaast wordt de website als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Er zijn enkele suggesties voor uitbreiding van het assortiment. De mobiele versie van de website werkt soms minder prettig.
Reviews voor schroevendump.nl
Snel geleverd
Lekker snel en niet moeilijk doen.
Antwoord van schroevendump.nl
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het jammer dat je ervaring niet naar wens was. We horen graag wat we kunnen verbeteren — neem gerust contact met ons op via info@schroevendump.nl
zodat we het kunnen oplossen.
Keurig geleverd, en een zeer snelle levering.
Geen aanmerkingen.
Antwoord van schroevendump.nl
zodat we het kunnen oplossen.
Een hoop schroeven gekocht.
Blijkt dat het torx zijn.
Zou kruiskop willen.
Slechte omschrijving......
Beste klant,
Bedankt voor uw review.
Wij willen wel graag aangeven dat bij dit product zowel in de titel, productbeschrijving als bij de specificaties duidelijk vermeld staat dat het om Torx-schroeven gaat. Daarnaast verkopen wij bewust geen kruiskopschroeven, omdat Torx tegenwoordig de standaard is in de bouw. Torx zorgt voor meer grip, minder kans op dol draaien en werkt daardoor prettiger voor zowel professionals als doe-het-zelvers.
Het spijt ons dat dit niet was wat u verwachtte. Mocht u vragen hebben over het juiste type schroeven of de juiste bit, dan helpen wij uiteraard graag.
Team Schroevendump
Top super service en zeer snel
Top
Goede overzichtelijke site, met genoeg keuze, snel geleverd
Geweldig
Super snel geleverd en goede kwaliteit voor de juiste prijs
Wel goed mis alleen een bitje in de doosjes en de voordeel emmers zijn niet altijd voordeliger soms kun je beter losse pakken kopen dan ben je verhoudingsgewijs voordeliger uit
Snel en gemakkelijk te bestellen
Prima prijs kwaliteit allen jammer dat er altijd nog verzendkosten bij komen.
Korte levertijd,
Duidelijke mail en voortgang proces