De reviews voor schroevendump.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De verhouding tussen prijs en kwaliteit wordt als uitstekend beoordeeld door de meeste klanten. Het ruime en gevarieerde assortiment wordt gewaardeerd. Klanten prijzen daarnaast de vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte service. Ook het ontvangen van gratis extra's of cadeautjes bij hun bestelling wordt gewaardeerd. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Sommige klanten geven aan dat de mobiele versie van de website iets minder prettig werkt. Er zijn daarnaast soms suggesties voor uitbreiding van het assortiment.
Reviews voor schroevendump.nl
Prima materiaal en snel geleverd
snel en goed
Gewoon lekker snel en precies wat je besteld hebt.
Goedkoop en snel
Ik heb Schroefjes 4 x 16 bolkop besteld.er zitten verschillende doosjes 4 x 20 bij en de punt is bot,Ik moet kabel bevestigen aan de zijkant van de meterkast,hier zit vaak een plank van 18 waarddoor ik deze schroeven niet kan gebruiken om iets vast te zetten ook zijn dat vaak schotten met een glad afgewerkte zijde waardoor het bijna onmogelijk is om de schroef erin te krijgen omdat de punt te bot is,de prijs was gunstig maar nu is de schroef voor alles te duur,jammer
Antwoord van schroevendump.nl
Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We vinden het vervelend om te horen dat de schroeven niet aan uw verwachting voldoen. Wat ons wel een beetje verbaast, is dat u dezezelfde schroeven eerder bij ons heeft besteld en toen geen melding heeft gemaakt van dit probleem. Daarom begrijpen we niet helemaal waar het verschil nu vandaan komt.
Hoe dan ook kijken we graag met u mee naar een oplossing. Neem gerust contact met ons op via info@schroevendump.nl dan zoeken we samen een passende oplossing.
Team Schroevendump
Schroeven 5x 40 spaanplaat bolkop staat op het doosje T 25 maar de schroeven zijn T 20
Wel vond ik dat ze snel onder de kop afknapten
Goede prijs , kwaliteit en supersnel geleverd.
Beloofd de andere dag geleverd was 3 dagen later
Antwoord van schroevendump.nl
Bedankt voor uw bericht. We vinden het jammer dat uw bestelling later is aangekomen dan u had verwacht. Op onze website staat aangegeven dat bestellingen op werkdagen voor 17:00 uur dezelfde dag worden verzonden, maar wij geven geen garantie op levering de volgende dag.
Helaas kan de bezorging door PostNL soms iets langer duren, waardoor het pakket later aankomt dan gepland. We begrijpen dat dit vervelend is en doen altijd ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen.
Goed gedaan! 5 sterren
Goeie schroeven en een paar puinzakken gekregen die ook goed van pas komen echt top
Prima prijs kwaliteit verhouding snelle levering
Levering niet ontvangen. Blijkt volgens hen ergens neergezet terwijl er iemand thuis was. De Levering is niet naar een verzamelpunt gebracht en geen bericht achtergelaten. Erg vervelend allemaal
Ha Rob,
Dat is natuurlijk erg vervelend. U heeft bij ons melding gemaakt en wij zagen in de track & trace dat het pakket volgens PostNL was bezorgd, maar dat blijkt helaas niet zo te zijn.
We hebben direct een onderzoek bij PostNL opgestart en daarbij aangegeven dat dit maximaal 3 werkdagen kan duren wat u toen ook heeft bevestigd. Deze termijn is op dit moment nog niet verstreken.
Jammer dat we niet even de kans krijgen om het netjes voor u af te ronden.
Team Schroevendump
Snel in huis, betaalbaar.
Snelle geleverd!