schroevendump.nl- Logo - Reviews

947 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.253 reviews in totaal

schroevendump.nl- Logo - Reviews

schroevendump.nl

947 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.253 reviews in totaal

De reviews voor schroevendump.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De verhouding tussen prijs en kwaliteit wordt als uitstekend beoordeeld door de meeste klanten. Het ruime en gevarieerde assortiment wordt gewaardeerd. Klanten prijzen daarnaast de vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte service. Ook het ontvangen van gratis extra's of cadeautjes bij hun bestelling wordt gewaardeerd. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Sommige klanten geven aan dat de mobiele versie van de website iets minder prettig werkt. Er zijn daarnaast soms suggesties voor uitbreiding van het assortiment.

Reviews voor schroevendump.nl

Vlotte bezorging en goede kwaliteit
Snel geleverd. Waarde voor geld.
Altijd goed.👍
Snelle levering en ruim assortiment.

Levering te laat

"Voor 17:00 besteld vandaag verzonden." Ik heb dinsdagavond besteld en op zondag nog niet binnnen. Deel van de schroeven gaat meteen retour omdat ik ze nu zelf in de winkel heb moeten kopen.
Antwoord van schroevendump.nl
Bedankt voor uw bericht en uw geduld. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een bestelling niet op tijd aankomt. Zoals we al hebben besproken, hebben wij dit uitgezocht en is gebleken dat het oorspronkelijke pakket bij PostNL is zoekgeraakt. Om u toch zo snel mogelijk te helpen, hebben we direct een nieuw pakket verstuurd. Hopelijk ontvangt u deze zending zonder verdere problemen. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. Mocht er nog iets niet in orde zijn, laat het ons gerust weten via info@schroevendump.nl dan helpen we u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Schroevendump
Ik heb nog steeds niks binnen gekregen duurt al meer dan een week en heb inmiddels ergens anders nieuwe gekocht omdat ik niet verder kon dus de service en levering zijn zwaar waardeloos
Antwoord van schroevendump.nl
Bedankt voor uw bericht. We vinden het jammer om te lezen dat u ontevreden bent over de levering en service. We hebben uw bestelling gecontroleerd en zien dat deze op 15 september is geplaatst en op 16 september om 14:17 uur is bezorgd. Dat betekent dat het pakket binnen 24 uur is geleverd. We hebben geen melding of e-mail ontvangen dat het pakket niet zou zijn aangekomen, waardoor we helaas ook niet de kans hebben gekregen om dit samen met u te onderzoeken—bijvoorbeeld door te kijken of het bij buren is afgegeven. Mocht u alsnog willen weten bij wie het pakket precies is afgeleverd, neem dan gerust contact met ons op via info@schroevendump.nl dan helpen we u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Schroevendump
zeer snel en goed
snel en voordeligste webshop
Perfect. Snel en goed
Snelle levering en goeie prijs!!!
Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
Volgende dag in huis .prima verzorgd
goede prijs kwaliteit