De reviews voor alleeninkt.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en vaak stipte levering. De klantenservice wordt als uitstekend, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, en fouten worden snel en adequaat opgelost. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als aantrekkelijk en concurrerend beschouwd, vooral in vergelijking met originele producten. Problemen worden snel en correct afgehandeld en het omruilen of oplossen van fouten verloopt zonder gedoe. De kwaliteit van de inkt en cartridges wordt als goed tot zeer goed ervaren, met veel positieve geluiden over compatibiliteit en afdrukresultaten. Verder waarderen klanten het bestelgemak, de duidelijke communicatie en de gebruiksvriendelijke website. De communicatie wordt meestal als helder en informatief gezien.
Af en toe melden klanten problemen met bezorgdiensten of vertragingen. Daarnaast wordt soms gemist dat er tijdige updates worden gegeven bij vertragingen of problemen. Ook worden er af en toe verbeterpunten genoemd wat betreft de website.
Reviews voor alleeninkt.nl
vlugge en correcte afhandeling, maar dat er op zaterdag geleverd wordt is absoluut niet nodig, laat die mannen die rondcrossen met hun pakjes ook een weekend
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en correct is afgehandeld.
Wij leveren in de meeste gevallen al de volgende dag. Alleen in het weekend kan de levering iets langer duren, waardoor je bestelling meestal op dinsdag wordt bezorgd. Op deze manier zorgen we ervoor dat je je pakket zo snel mogelijk in huis hebt.
Groet Tom
Goed geholpen bij probleem bij het dowgraden van HP printer firmware zodat huismerk cardridges kunnen worden gebruikt.
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je 5-sterrenrecensie! We zijn blij om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met het downgraden van jouw HP-printer, zodat je onze huismerk cartridges kunt gebruiken. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Veel printplezier!
Groet Tom
Dag erna al geleverd. Prima elastieken voor om de speldozen. Zelfs de grootste met wat rek. Geen gebroken elastiek. Zeker doen.
Goede scherpe prijzen en vlotte levering.
Zeer goed adres om over te switchen van vorige leverancier.
Snelle levering en goede verzend tracker. Kwalitatief prima inkt cartridge ( huismerk). Werkt net zo goed als een duurdere originele.
Inktpatronen van prima kwaliteit
Na bestelling de volgende dag in huis eigen merkt maar werkt prima nooit weigering of lekkages
Super snelle bezorging dank,heb de sticker doorgegeven aan familie om bij U te bestellen! Misschien heeft U nog een nieuwe sticker voor me ?
Goede prijs, verpakking uitstekend, snelheid bezorgen supersnel (brievenbus staat nog na te roken van de speedy delivery) enz. enz.
Top!
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je positieve recensie! We zijn blij om te horen dat onze prijzen als goed worden ervaren, dat de verpakking als uitstekend wordt gezien en dat de bezorging als supersnel wordt ervaren. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop!
Groet Tom
Een positieve ervaring !!
1 mei gooide roet in het eten ( alles dicht en geen post leveringen ) , maar 2 mei werd de toner keurig op tijd geleverd !!
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je 5-sterrenrecensie! Fijn om te horen dat je toner netjes en op tijd is geleverd. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Veel printplezier!
Groet Tom
Eigenlijk een overbodige vraag om over een uitstekend product een beoordeling te schrijven. Dat wist iedereen toch al.
ALLEENINKT.NL IS BETROUWBAAR EN IN SERVICE BLINKT HET UIT.
WILJE GAAN VOOR ZEKERHEID NAAR ALLEENINKT.NL
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je positieve recensie! Goed om te horen dat je ons omschrijft als betrouwbaar en dat je onze service heel goed vindt. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop!
Groet Tom
Goede service en volgende dag geleverd zoals afgesproken. Kunnen andere bedrijven nog wat van leren
1 patroon werkte niet. Werd gelijk opgepakt en had binnen 2 dagen de patroon die wel werkte.
Er liep iets verkeerd met mijn bestelling maar dit werd heel snel en correct opgelost.
Topservice !!
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je 5-sterrenrecensie! Wat vervelend om te horen dat er in eerste instantie iets mis is gegaan met de bestelling, maar fijn dat we dit snel en correct hebben kunnen oplossen. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Geniet van je aankoop!
Groet Tom
Mijn bestellingen worden altijd snel en correct uitgevoerd. Ik heb geen enkele klacht.
Ik ben zeer tevreden over de aanbiedingen en snelle levering. Super bedrijf ! Ga zo door!
Snel en correct
Goede communicatie, heldere site, duidelijke bestelmogelijkheid, snelle verzending en correct afgerond. Tot de volgende keer!
Snelle afhandeling. Foutje werd prima opgepakt en zeer vriendelijk verholpen. Bleek een fout van hun leverancier te zijn.
Bestelde patroon paste niet . In overleg zeer keurig en netjes opgelost door Alleeninkt.
Vlot en goed behandeld. We kregen de juiste inkt toegestuurd. Voor een mooie prijs.