alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

alleeninkt.nl
Beoordelingen:

4.066 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden80.840 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een waanzinnig goed service team! Ik wilde mijn HP printer én de nieuwe cartridge al weggooien, toen deze mensen me net zo lang hielpen totdat ik weer kon printen. Toen bleek dat de cartridge (waarschijnlijk door mij) vernield was, ontving ik gratis een nieuw exemplaar. Vanaf nu koop ik al mijn inkt bij AlleenInkt.

Meest relevante negatieve beoordeling

6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Website duidelijker maken, ik had hp aangeklikt en daarna mijn serienummer van de printer en de nummers van mijn cartridges en ben er toen vanuit gegaan dat ik de originele cartridges bestelde maar ik kreeg deze niet. Ik wil absoluut geen namaak omdat ik bij mijn vorige printer hiermee problemen kreeg. Heb deze nu terug gestuurd. Jammer een hoop gedoe.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk bestellen en snelle levering
Beoordeling melden
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
zeer vlotte en correcte communicatie !
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
20 jun 2024
Bedankt voor je positieve recensie! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze communicatie. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen! Groet Tom
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk snel en uitstekend product!
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel, gunstige prijs en goede service
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
11 dagen geleden
Heel erg bedankt voor je positieve recensie! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze goede service en gunstige prijs. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop! Groet Tom
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service, een heel fijn bedrijf.
Beoordeling melden
JH
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snel en makkelijk besteld en bezorgd
Beoordeling melden
JV
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
uitstekend product dito service !!!!
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
24 jun 2024
Hartelijk dank voor je enthousiaste recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met zowel onze producten als onze service. Geniet van je aankoop! Groet Tom
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prijs/kwaliteit en vlotte levering.
Beoordeling melden
HP
Henk P.
Krommenie
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima product en op tijd geleverd
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, juiste product
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima product en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
8 dagen geleden
Dank je wel voor je positieve recensie! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel het product als de snelle levering. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop! Groet Tom
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle aflevering van bestelling
Beoordeling melden
JW
jacobus w.
Hellevoetsluis
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ze doen gewoon wat ze beloven
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct afgehandeld.
Beoordeling melden
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, en niet duur.
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
20 jun 2024
Bedankt voor je recensie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en scherpe prijzen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop! Groet Tom
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niks te mopperen. Houwen zo!
Beoordeling melden
JM
Jos M.
VALKENSWAARD
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
24 jun 2024
Bedankt voor je 5 sterren recensie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en correcte levering. Geniet van je aankoop! Groet Tom
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en vlugge levering.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snel geleverd,goede service
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering en prijs
Beoordeling melden