alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
alleeninkt.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij alleeninkt.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 25 apr. 2019

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

11.339 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

74.598 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

2 nov. 2022
BIJ bestelling liep alles goed tot er op het laaste moment een. Cadeautjes doosje openging met gratis cadoo,druk daar niet op tis een link van een andere site en zonder ik het wist had ik zogezegd gratis lootjes uit de nl.loterij,,dat zou niet mogen,heb het hen vermeld dat dit niet kan maar das niet van hen maar hingen er iets aan proberen te doen,anders bestel ik niet meer,zou wel spijtig zijn maar betrouw dat niet het is van een bedrijf solvadem die u zaken probeert aan te smeren.

de meest kritische beoordeling

10 aug. 2022
Dit is al de derde die ik gewisseld heb en 2 pakken van 250 vel 120 grams papier die ik heb kunnen weggooien. Het is ondoenlijk om documenten uit te printen zo, en zie dat al na een paar pagina’s het blauw in een roze kleur over gaat. Voorheen heb ik volgens mij geen last daarvan gehad. Maar nu moet ik pagina na pagina na kijken en weer de kleur reinigen om een goede pagina er uit krijgen. Wat mij ook is opgevallen is dat de gele cartridge ook sneller leeg zijn dan die van de anderen. Het lijkt of er daar minder inzit. Vandaar dat ik er daar ook meer van besteld heb. Dit is gewoon niet te doen het lijkt of deze blauwe inkt wat dikker van structuur is en daardoor deze problemen veroorzaakt

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

Snelle verzending. En de origenele HP cartridge XL zijn mij te duur in aanschaf. En daarom heb ik ze bij jullie besteld!
Cartridge is eenvoudig besteld, snel geleverd en werkt goed. Kort en goed, ik ben zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar.
Na 2x een kapotte cartridge te hebben gekregen nu eindelijk een goede! Snelle reactie van jullie,en snelle leveringen.
3 mrt. 2023
Goede kwaliteit. Perfecte levering. Het is wat we er van verwachten. Veel beterkoop dan de producten van Brother zelf.
Snel bezorgd in een goede verpakking zodat je niet thuis hoeft te blijven om dat het pakketje door de brievenbus kan.

Ik bestelde op zaterdag en er stond levering volgende dag. Maar kreeg het pas dinsdag middag. Dat viel even tegen.
3 mrt. 2023
Voor het eerst bij alleen inkt een bestelling gedaan. Echt te treden met de afhandeling daarvan. Bestel zeker vaker.

snelle levering, goede kwaliteit Jammer alleen dat er geen lege cartridges / toners ter recycling worden ingenomen
27 feb. 2023
Het bestellen plus levering loopt is gesmeerd , en is perfect verlopen.echter…… Goede wijn behoeft geen krans.
Nog geen 5 minuten geleden heb ik mijn review over alleeninkt.nl ingezonden. Hier wil ik het graag bij laten.
15 mrt. 2023
De patronen zijn nog niet in gebruik genomen. Was als voorraad gekocht. Kan hierover nog geen reactie geven.
15 mrt. 2023
Duidelijke webshop. Bestellen en betalen simpel, volgende dag al geleverd. Beter kan niet en hoeft ook niet.
Ik ben al een tijdje klant en koop daar altijd mijn inkt en fotopapier, snelle levering en goede kwaliteit.
2 mrt. 2023
Na fout van DHL, zijn er direct na een email van mij nieuwe cartridges opgestuurd, top service :) Mvg Marco
De service verlening bij problemen is prima en zijn zeer meewerkend om tot een oplossing te komen, chaoot.

De bestelling kwam een dag later, heel snel dus. Het artikel was perfect. Dus voor mij hoeft niets beter.
15 mrt. 2023

Ik bestel al langer bij Alleen inkt omdat zij Goedkoop zijn en de Inktpatronen zijn van goede kwaliteit.

11 mrt. 2023
Snelle levering, top kwaliteit huismerk cartridges en goed telefonisch bereikbaar indien advies nodig is.
7 mrt. 2023
Geachte heer/mevrouw, zodra ik weer inkt nodig heeft, doe ik het bestellen bij uw firma.Bedankt M.Bijl.