alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 25 sep. 2023
alleeninkt.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij alleeninkt.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 25 apr. 2019

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

10.316 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

78.475 beoordelingen in totaal

2 nov. 2022
BIJ bestelling liep alles goed tot er op het laaste moment een. Cadeautjes doosje openging met gratis cadoo,druk daar niet op tis een link van een andere site en zonder ik het wist had ik zogezegd gratis lootjes uit de nl.loterij,,dat zou niet mogen,heb het hen vermeld dat dit niet kan maar das niet van hen maar hingen er iets aan proberen te doen,anders bestel ik niet meer,zou wel spijtig zijn maar betrouw dat niet het is van een bedrijf solvadem die u zaken probeert aan te smeren.

de meest kritische beoordeling

13 jun. 2023
Ik heb bij AlleenInkt gekocht omdat ik korting kreeg via Q and A panel - ik had toen niet in de gaten dat het huismerk cartridges waren. Bij HP zou ik deze zeker niet gebruikt hebben, omdat je dan meteen je printer bij het schroot gooien. Bij mijn huidige Canon heb ik het er maar op gewaagd en de kleuren wijken toch af van het fabriekswerk. Jammer, omdat ik fotografische ontwerpjes maak en graag in serie werk. Nu kan ik jullie cartridge alleen voor test gebruiken.

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

Snel geleverd. Verpakking minimaliseren,een envelop is voldoende. reclame via de mail !!!
Snel en zonder bijkomende problemen afgeleverd, plus leuke prijs voor de inktpatronenen.
5 sep. 2023
Helemaal top, overzichtelijke site, duidelijk en snel te vinden, snel en goed afgeleverd
BR
Bor R.
HILVERSUM
30 aug. 2023

Al jaren een tevreden klant!

Al jaren een tevreden klant, je kunt op Alleeninkt.nl vertrouwen! Zeer klantgericht ;-)!
Ze komen hun beloftes mbt bezorgen na. Kan ik van veel zelfs grote ketens niet zeggen
WS
7 sep. 2023
Bedankt voor vlugge leveren en de vriendelijke service, de goede Kwaliteit Mvg Willy
28 aug. 2023

Perfecte afhandeling

Snel besteld, snel binnen, snel geïnstalleerd en snel werkend. Wat wil je nog meer?!
Snelle levering, was helaas niet goed. Snelle reactie hoe we het konden retourneren
Keurig en op tijd geleverd. Het zat wel in een erg grote doos met veel opvulpapier.
Niets op aan te merken. Wel wat later geleverd dan beloofd maar dat ligt aan DHL.
MV
M V.
Breda
Zeer goede service. Goed advies, goede prijs, snelle levering en zeer vriendelijk
Zoals besteld en gecommuniceerd levering zoals beloofd product zoals beschreven
2 sep. 2023
Zeer correcte en snelle levering tegen gunstige prijs- en leveringsvoorwaarden.

Een tevreden klant

Bestellen gaat heel simpel, kwaliteit verdient bij deze zaak een vlag en wimpel
Super snel geleverd tevens een bijlage dr bij geleverd. Voor de updates . Top
HV
Harrij V.
Maarssen

Goed en goedkoop.

Cartridge werkt prima. Het prijsverschil met de winkel is groot! Erg tevreden.
Altijd snelle behandeling en prompte levering. Producten van goede kwaliteit.
11 sep. 2023
Zeer snelle levering van de bestelde inkt cartridge's kon direct weer verder
10 sep. 2023
Snelle levering en kwaliteit. Ik kan nu mijn printjes weer fatsoenlijk lezen😊
4 sep. 2023
Gewoon zeer vlotte levering, hetgeen dat moment zeer belangrijk was voor mij.