De reviews voor alleeninkt.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en vaak stipte levering. De klantenservice wordt als uitstekend, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, en fouten worden snel en adequaat opgelost. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als aantrekkelijk en concurrerend beschouwd, vooral in vergelijking met originele producten. Problemen worden snel en correct afgehandeld en het omruilen of oplossen van fouten verloopt zonder gedoe. De kwaliteit van de inkt en cartridges wordt als goed tot zeer goed ervaren, met veel positieve geluiden over compatibiliteit en afdrukresultaten. Verder waarderen klanten het bestelgemak, de duidelijke communicatie en de gebruiksvriendelijke website. De communicatie wordt meestal als helder en informatief gezien.
Af en toe melden klanten problemen met bezorgdiensten of vertragingen. Daarnaast wordt soms gemist dat er tijdige updates worden gegeven bij vertragingen of problemen. Ook worden er af en toe verbeterpunten genoemd wat betreft de website.
Vriendelijk en personeel is zeer meegaand bij de bestelling.
Al jaren ben ik al een klant.k.nl is betrouwbaar.
Ga zo door.
Competitieve prijzen en snelle levering. Bij foutje van Postnl werd alles direct in orde gebracht.
Alles prima. Voor Mij is alles Oke,wat ge besteld komt er snel aan. En is goede kwaliteit. Kan niet beter
Jullie doen wat je beloofd. Dat mag je dan ook verwachten.
Dat is voor mij voldoende maar die staat er niet bij.
Alleen verzending was snel maar de oplossingen die er werd geboden kostte echter veel inkt en het resultaat bleef hetzelfde.
Daarna werd mij gevraag om de 2e set maar te proberen.
Het resultaat was gelijk en het heeft mij dus 2 sets gekost zonder echt te kunnen printen.
Nieuwe inktpatronen tegen een acceptabele prijs. Goede afdrukkwaliteit. Helaas niet alles in één keer leverbaar waardoor lange wachttijd voor deellevering.
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je recensie! Vervelend om te horen dat niet alles in één keer leverbaar was, waardoor je langer moest wachten op de andere inktpatronen. We vinden het wel fijn om te horen dat je onze inktpatronen een acceptabele prijs vindt hebben en dat de afdrukkwaliteit goed is. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Veel printplezier!
Groet Tom
Snelle levering! Correcte, vriendelijke en snelle afhandeling bij een foutje. Al vaker besteld bij 123, altijd top!
Alleeninkt, het bedrijf dat uitblinkt!
Tot nu toe goede ervaringen met dit bedrijf.
Keurig verzorgde zendingen.
Toesturen van actuele informatie.
Goede en service vriendelijke helpdesk.
Netjes geleverd en mooi extra briefje in het pakketje voor extra informatie.
vooral omdat het eigenmerk zonder problemen in de printer kan worden geinstalieerd. Het is trouwens een Canonprinter. Goed advies gekregen van uw personeel.
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je recensie! We zijn blij om te horen dat ons huismerk zonder problemen werkt en dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn en wensen je veel printplezier!
Groet Tom
De bestelling werd snel geleverd zoals beloofd. Alleen als je je bestelling in de winkelwagen hebt gedaan, dan is het lang zoeken hoe ik mijn bestelling kon afronden. Het zou gemakkelijk zijn dat er een knop was b.v. bestelling afronden en betalen
Goede service en vlotte levering
Vlotte levering, uitstekende service bij een probleem met de cartridge. Snel en vakkundig opgelost
Zeer goede informatie en correcte behandeling.
Alleen met de betaling heb ik problemen - zie ook mijn mail.
Groeten
Fijne site
Snelle verzending maar dan ook echt snel
Dag later in huis helemaal top
Was iets voordeliger dan bij andere winkels , is waarom niet bij allerminst bestellen?
Ik was een inktpatroon vergeten te bestellen.
Prima service om deze alsnog bij de bestelling te doen.
Kreeg verkeerde bestelling binnen, gebeld retour en volgende dag de goede cartridges binnen!
Ik vind jullie service, gwoon goed .. geen moeite , geen slecht bedoeld.
Toppie
De afhandeling bij Alleeninkt op zich is goed. Maar de hele keten moet ook op orde zijn. Dus ook de pakketdienst. Bij PostNL was dat duidelijk niet het geval. Toch maar naar een andere bezorger?
Snelle levering aan een correcte prijs.
De huismerk patronen zijn van een goede kwaliteit.