alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

alleeninkt.nl
Beoordelingen:

4.851 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden80.581 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een waanzinnig goed service team! Ik wilde mijn HP printer én de nieuwe cartridge al weggooien, toen deze mensen me net zo lang hielpen totdat ik weer kon printen. Toen bleek dat de cartridge (waarschijnlijk door mij) vernield was, ontving ik gratis een nieuw exemplaar. Vanaf nu koop ik al mijn inkt bij AlleenInkt.

de meest kritische beoordeling

13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb bij AlleenInkt gekocht omdat ik korting kreeg via Q and A panel - ik had toen niet in de gaten dat het huismerk cartridges waren. Bij HP zou ik deze zeker niet gebruikt hebben, omdat je dan meteen je printer bij het schroot gooien. Bij mijn huidige Canon heb ik het er maar op gewaagd en de kleuren wijken toch af van het fabriekswerk. Jammer, omdat ik fotografische ontwerpjes maak en graag in serie werk. Nu kan ik jullie cartridge alleen voor test gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
TB
T B.
Roosendaal
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
op tijd geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
15 uur geleden
Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat het product op tijd is geleverd. Veel plezier met je aankoop! Groet Tom
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
13 mei 2024
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de bezorging. We wensen je nog een fijne dag! Groet Tom
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
13 mei 2024
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Tof om te horen dat je zo tevreden bent over de levering. We wensen je nog een fijne week! Groet Tom
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles is super
Beoordeling melden
CD
Coby D.
Diever
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
vlotte service
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top

Ga zo door!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
16 uur geleden
Bedankt voor je positieve recensie! We zijn blij om te horen dat je bestelling goed is gegaan. Veel plezier met het product! Groet Tom
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top geleverd
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles prima
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles
Beoordeling melden
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
WA
Wilhelmus A.
Culemborg
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden