De reviews voor alleeninkt.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en vaak stipte levering. De klantenservice wordt als uitstekend, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, en fouten worden snel en adequaat opgelost. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als aantrekkelijk en concurrerend beschouwd, vooral in vergelijking met originele producten. Problemen worden snel en correct afgehandeld en het omruilen of oplossen van fouten verloopt zonder gedoe. De kwaliteit van de inkt en cartridges wordt als goed tot zeer goed ervaren, met veel positieve geluiden over compatibiliteit en afdrukresultaten. Verder waarderen klanten het bestelgemak, de duidelijke communicatie en de gebruiksvriendelijke website. De communicatie wordt meestal als helder en informatief gezien.
Af en toe melden klanten problemen met bezorgdiensten of vertragingen. Daarnaast wordt soms gemist dat er tijdige updates worden gegeven bij vertragingen of problemen. Ook worden er af en toe verbeterpunten genoemd wat betreft de website.
Reviews voor alleeninkt.nl
Alles prima van bestellen tot het leveren en het gebruik.
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je 5-sterrenrecensie! We zijn blij om te horen dat alles goed is verlopen. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Geniet van je aankoop!
Groet Tom
snelle levering inkt nog niet gebruikt ben benieuwd.
Ik werd heel goed en correct behandeld. In samenwerking hebben we het probleem opgelost zonder al te moeilijk te doen.
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je recensie! We zijn blij om te horen dat je goed bent geholpen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!
Groet Tom
Snelle levering en mooie prijs voor prima product
rechttoe rechtaan, geen poespas. Correcte prijzen en goede service!
Heel snel in huis past perfect en prijs is prima
Na ontvangst geen code sticker aanwezig .bestel een paar keer per jaar (al jaren) cartridges krijg geen korting van 10% , heb dit vaker aangeven , waarom ik geen korting krijg weet ik niet. Ook geen Picklijst aanwezig bij deze bestelling .
Levering is ok , maar misschien kijk ik wel naar een andere aanbieder .hadden mijn inziens ook automatisch de korting kunnen geven, ze weten toch wat ik bestel door al die jaren .
na verkeerde levering van post.nl toch via jullie mijn bestelling ontvangen
Een defect product is per omgaande correct en snel herleverd.
Top
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je 5-sterrenrecensie! Wat vervelend om te horen dat je in eerste instantie een defect product hebt ontvangen. Maar fijn dat het correct en snel is opgelost. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop!
Groet Tom
Goe bezig ! Niks aan veranderen . Tip Top in Orde !
Super snelle levering. Wel jammer dat het niet mogelijk is om de gebruikte cartridge terug te sturen.
Goed kijken de levering klopt met wat er op het papier staat..voor komt veel boze bestellers.
Op zich goed, maar het werd alleen bezorgd op een ander pakketpost dat verel verder weg lag
Na enkele hindernissen werd het pakket in goede staat geleverd.
Dank voor de vlotte medewerking.
Prima klantenservice en alles volgens verwachting/