alleeninkt.nl- Logo - Reviews

alleeninkt.nl

2.125 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden84.605 reviews in totaal

alleeninkt.nl- Logo - Reviews

alleeninkt.nl

De reviews voor alleeninkt.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en vaak stipte levering. De klantenservice wordt als uitstekend, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, en fouten worden snel en adequaat opgelost. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als aantrekkelijk en concurrerend beschouwd, vooral in vergelijking met originele producten. Problemen worden snel en correct afgehandeld en het omruilen of oplossen van fouten verloopt zonder gedoe. De kwaliteit van de inkt en cartridges wordt als goed tot zeer goed ervaren, met veel positieve geluiden over compatibiliteit en afdrukresultaten. Verder waarderen klanten het bestelgemak, de duidelijke communicatie en de gebruiksvriendelijke website. De communicatie wordt meestal als helder en informatief gezien. Af en toe melden klanten problemen met bezorgdiensten of vertragingen. Daarnaast wordt soms gemist dat er tijdige updates worden gegeven bij vertragingen of problemen. Ook worden er af en toe verbeterpunten genoemd wat betreft de website.

Reviews voor alleeninkt.nl

Perfecte service Zeer reactief en doeltreffend
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je zeer positieve recensie! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden over ons bent. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop! Groet Tom
Goede website,bestelling gemakkelijk,levering zeer stipt.
NK
Nel K.
Kapel Avezaath
Altijd op tijd geleverd,,, goede kwaliteit van het eigenmerk.
De gevraagde inkt werd snel en tijdig geleverd en klopt met wat er besteld werd
Vlotte levering, handige verpakking en simpele installatie ! Top.
Lekker snel, de volgende dag al bij het afhaalpunt. Bedankt.
Alleeninkt gaf meteen blijk van begrip voor mijn probleem! Dat vind ik fantastisch
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor de 5-sterrenrecensie! Wat vervelend dat je een probleem hebt gehad, maar fijn dat we dit goed hebben kunnen oplossen. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn! Groet Tom
Afhandeling van een probleem met alle egards verholpen, waarvoor chapeau.
BW
Ben W.
Snelle levering en goede kwaliteit inkt. En een zeer aanvaardbare prijs.

Adequate afwikkeling

Fijn dat de bestelling snel is afgeleverd
snelle leven goede berichtgevingering
Doen wat ze beloven, maar dat lijkt mij normaal.
Vandaag besteld en morgen in huis, perfect!
+Super snelle levering. -Kortingscodes die niet toepasbaar zijn.
JH
joh H.

Prima !!

Prima Goede .lekker snel geleverd !!
als je schrijft vandaag besteld morgen geleverd moet je er aan voldoen . was nu geen probleem heb voorraad . maar dit zal niet altijd zo zijn en heeft 3 dagen of meer geduurd.
Snelle levering, zeer goede service en goedkoop!
Instructie voor gebruik matig. Verzending uitstekend .Contacten snel en zeer goed.
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de verzending en het contact goed zijn verlopen. Dank ook voor je feedback over de gebruiksinstructie. Dat nemen we zeker mee, zodat we dit kunnen verbeteren en het voor iedereen nog duidelijker kunnen maken. Mocht je nog vragen hebben over het gebruik van het product, laat het gerust weten. We helpen je graag verder. Groet Tom
TV
tjeerd v.

goedkoop en volgens afspraak

levering volgens afspraak, goedkoop. en goede service achteraf!

100 % tevreden

Heel snelle behandeling (en levering) en gunstige prijzen.