Vedder & Vedder

4.203 reviews in totaal

4.203 beoordelingen sinds 11 feb 2020

Gecertificeerd sinds: 11 feb 2023
vedder-vedder.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over hoe snel hun bestelling wordt geleverd. De service wordt als uitstekend, behulpzaam en vriendelijk ervaren. De kwaliteit van de sieraden wordt meestal als mooi en hoogwaardig omschreven. Klanten waarderen de mogelijkheid om producten te personaliseren en zijn blij met het resultaat. De verpakking wordt vaak als mooi en feestelijk ervaren. Klanten vinden de website meestal duidelijk en overzichtelijk, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Enkele klanten uiten zorgen over de duurzaamheid van de sieraden. Er zijn ook opmerkingen over onduidelijkheid of teleurstelling rondom de maatvoering. Daarnaast zien sommige klanten ruimte voor verbetering in de verpakking.

ReviewsVedder & Vedder

Altijd snelle verzending en ben erg blij met het armbandje voor mijn dochter!

Zeer tevreden

Wauw!! Zo’n mooi sieraad geleverd zoals altijd. Daarnaast ook goede service!
Uitstekende service en goed bereikbaar voor vragen
Bij de maten stond aangegeven 0-3 jaar en 4-8 jaar. Als mijn kindje anderhalf is zou ik het vreemd vinden om voor de 4-8 jaar te kiezen. Maar nu ik het heb ontvangen denk ik had ik maar wel voor de grotere versie gekozen. Ik vind hem echt heel klein. Om hem om te doen moet hij op het aller loste waardoor je vervolgens amper de knoopjes kan pakken om het ietsje strakker te maken.
Alles keurig geregeld. Maat klopt !
A V
Ans V.
Prachtige sieraden. Als je besteld, komt het altijd zoals ze beloven. Hele prettige en goede service. Ik shop graag op de website van Vedder en Vedder.
Alles
Super snelle reactie van klantenservice en een prachtige ketting!

Prijs kwaliteit verhouding vind ik niet oké

De goldplated armband met geboortebloem is erg geel qua goudkleur en valt duidelijk op tussen m’n andere armbanden. Het touwtjesarmbandje is zelfs op de kleinste stand groot
Top geregeld

Positieve ervaringen

Snelle leveringen, fijn en behulpzaam contact met de klantenservice. Mooie kwaliteit.
Mooi sieraad en snel geleverd