valmano.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
valmano.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij valmano.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 21 okt. 2021

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor valmano.nl

133 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

273 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

28 jul. 2022
Bestelling kwam binnen de aangegeven tijd. Keurig verpakt en helemaal in orde. Alleen jammer dat ik blijkbaar een nieuwe G-shock krijg die volgens hem horloge zelf uit 2012 stamt.

de meest kritische beoordeling

28 mrt. 2023
Ik heb een horloge besteld en heb een leeg doos ontvangen, ik heb nog gecheckt bij post nl voor het gewicht, heb de doos thuis gewogen en het was hetzelfde gewicht bij aanleveren van het pakket bij Post NL. Ik begrijp niet waarom zij hier hoog scoren op andere site's hebben zij zeer lage reviews en heel veel klachten. Ik weet verder niet hoe ik mijn geld kan terug krijgen, het blijkt dat zij dit heel vaak doen.

Beoordelingen voor valmano.nl

4 mei 2023

Alles omtrent de bestelling is goed te noemen . De bezorging was snel , keurig verpakt in een mooie doos met extra bescherming tegen stoten. Ik raad een ieder Valmano aan .
11 mei 2023
Binnen twee dagen horloge geleverd door DHL.
Kleinere verpakking
19 mei 2023
16 mei 2023

3 mei 2023
6 apr. 2023
Horloge besteld en dat kwam prima op tijd aan. Voldoet ook aan de verwachtingen. Ik begrijp alleen niet dat ze zo'n klein dingetje in een groot pakket stoppen. Dat moet toch efficiënter kunnen? Geldt overigens voor heel veel verzendingen.
21 apr. 2023
Snelle levering en een super mooie ring! Nu aleen hopen dat hij past! Het is een cadeau
14 apr. 2023

Prima prijs en op tijd bezorgd
14 apr. 2023
doosje was stoffig
18 apr. 2023
20 apr. 2023
Besteld maar nooit gekomen
8 mrt. 2023
A bit too small yet it is cute and holy spirit
18 mrt. 2023

van Rob B.
Goede service en een snelle levering
18 mrt. 2023

van Jan A.
Alles correct en naar wens geregeld
19 mrt. 2023

van Jan A.
Alles snel en keurig geregeld
1 apr. 2023
goede webshop
13 mrt. 2023
28 mrt. 2023
3 feb. 2023
The colours of stone are a bit too dim, not as bright and shiny as in the picture. One with the lookalike white stone turns to be grey like and the crystal clear green stone looks too dark in real. The quality is alike €10 stones 😭