valmano.nlReviews

: 242Goed

4,40

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
valmano.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij valmano.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
valmano.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij valmano.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor valmano.nl

151 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

242 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


16 feb. 2022
om eerlijk te zijn had ik al een bestelling geplaatst toen keek ik naar de beoordelingen ging kijken en en die waren niet zo positief dus ik dacht we zien wel . maar ik kan alleen maar zeggen dat alles geweldig goed is gegaan mijn email werden snel beantwoord en de ring kwam 1 dag later , moest uit een andere locatie komen dus ja dan ik zou hier gewoon weer bestellen sterker ik heb een account aangemaakt.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


26 mei 2022
Kreeg een lege doos i.p.v oorbellen voor de verjaardag van mijn zus. Dan het papierwerk. Maar dat kado voor mijn zus kan ik vergeten. Ruim 60 euro in het water gegooid ? Niet eens de schuld van valmano, maar wat een moeite, ben klaar met Valmano en denk aangifte te doen van diefstal
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor valmano.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Alles is goed gegaan, ik had best grote twijfels na het lezen van de recensies. Vlotte levering!!! Mijn Ti Sento ketting is prachtig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Niks te klagen snel bezorgd voor een goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Goedkoop product en goed op tijd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Netjes en snel geleverd. Mooi horloge
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Mooie aanbieding en vlotte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Goede prijs op tijd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Goed verpakt, snel ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2022
Aanvankelijk zou pakketje geleverdworden maar bezorgdsten en tijdgereden gewijzigd in “nog niet ontvangen door post.nl.” Na paar dagen alsnog geleverd,dus dat is prima. Vanwege jullie slechte recensies,had ikerweinig vertrouwen in maar pakje is geleverd,eind goed,al goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Ik had oorbellen besteld, die erg mooi zijn. Vind het alleen onzin dat het in een hele grote doos verstuurd wordt, helemaal nu met de feestdagen de bezorgdiensten het zo druk hebben. Daarom 4 sterren ipv 5.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Ik schrok een beetje van sommige recensies, maar uiteindelijk had ik een horloge voor bijna 100 euro minder dan de prijs op andere sites en snel bezorgd. Mijn bestelling was prima.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022 
van Jan H.
Mooi verpakt, en duidelijk aangegeven dat hij tussen 27 en 29 december aan zou komen. Dat klopt ondanks de giga drukte rond kerst.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2022
Goede communicatie, snelle afhandeling en verzending, mooi product (komt overeen met de omschrijving en foto’s op de site)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2022
Redelijk goeie prijs en snelle probleemloze levering goed verpakt en product zoals gedacht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Producten zijn hoed. Verzending is traag maar 't komt uiteindelijk wel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022 
van j b.
Goed verpakt en op afgesproken datum ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
Snelle levering en mooi ingepakt verzonden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022 
Super mooi horloge en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Dat het leuk in doosjes is ingepakt.
Beoordeling melden