valmano.nl- Logo - Beoordelingen

valmano.nl
Beoordelingen:

91 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden363 beoordelingen in totaal  

4,07
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 okt 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
valmano.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat een bestelling niet aankwam en ik naar Duitsland mailde omdat ik in Nederland geen contact kreeg, is alles weer goed gekomen. Het geld werd geretourneerd. Mijn hernieuwde bestelling kwam snel. We zijn volkomen gelukkig met wat we bestelden.

de meest kritische beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na de bestelling niets meer gehoord. Geen antwoord op de mail van de klantenservice . Maar ook geen telefoon nummer bekend op internet . Hoop dat ik het bestelde horloge nog krijg ,was een cadeau voor me vrouw . Ben bang dat ik voor 129,- euro opgelicht ben . De Lol is eraf, afwachten of we nog bericht of krijg, of dat het horloge alsnog opgestuurd wordt. Zou even goed nadenken voor dat je hier gaat bestellen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor valmano.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed product voor scherpe prijs en op tijd geleverd
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend . Snel Verzonden netjes verpakt . Goede communicatie
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs, snelle levering en goed verpakt.👍
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed!
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Beschrijving slecht

Productbeschrijving was incompleet Daarbij werd het product later afgeleverd dan in de beschrijving stond
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerd product geleverd en een klein voorwerp is in een relatief enorme doos verstuurd.
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Reageren nergens op!
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
I only got an email from dhl before delivery but the products arrived on time and in very good condition.
Beoordeling melden
MS
mia s.
Heerlen
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vlugge zending en leuke colectie

Vlugge zending en leuke collecties
Beoordeling melden
MB
Maja B.
Heerlen
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle verzending, super prijs
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product, snelle levering
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Orderverwerking is goed. Adviseer Valmano een andere vervoerder te kiezen. DHL is slecht. Leveren niet op de opgegeven dag. Zijn in je straat. Je bent thuis. Ze rijden weg zonder af te geven. Dit is nu ook met een order van Valmano gebeurd. Verder ben ik tevreden. Snelle levering vanuit Valmano.
Beoordeling melden