Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en het warme welkom van het personeel. De service wordt vaak als uitstekend ervaren, met snelle, nette en behulpzame afhandeling. Klanten waarderen het deskundige en persoonlijke advies bij hun aankopen. Ook wordt de snelle en efficiënte hulp in de winkel als prettig ervaren. Daarnaast delen klanten positieve ervaringen over het probleemoplossend vermogen van het personeel, zoals bij reparaties en snelle oplossingen. Klanten zijn overwegend tevreden met het assortiment, al worden er soms beperkingen genoemd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Deventer
De verkoopster is vriendelijk en kundig
De verkoopster was vriendelijk en kundig . Ze gaf goed advies en we zijn blij met de aankoop. Wat u moet veranderen is de deur aanpassen zodat deze dicht kan . U stookt nu in de open lucht. De verwarming staat te bulderen zodat je elkaar nauwelijks kunt verstaan en het is steenkoud. De handen van de verkoopster waren blauw van de kou. Niet fijn voor haar , niet fijn voor de klant waarbij hielp om een ketting te passen.
Snel en vriendelijk geholpen. Ik kwam voor oorbellen, er is genoeg om uit te kiezen.
De verkoopster gaf aan als je member word, krijg je gelijk 10% korting. Netjes dat ze dat aangaf.
Goed advies en prima service!
Ik kwam om een zilveren en een gouden kettinkje te laten repareren. De verkoopster wees mij erop dat de kosten van een nieuw zilveren kettinkje niet opwogen tegen de reparatiekosten. Dat was een bruikbare tip, ik heb een nieuw zilveren kettinkje gekocht. De gouden ketting wordt opgestuurd voor reparatie en de kosten zijn doorgegeven. Ook ontving ik een mail van de reparatieservice waarmee ik de voortgang kan volgen. Goede service!
Altijd zo'n leuke collectie 🤩💍💎
Weer blij met mn nieuwe aankoop!!!
Horloge, armbanden en twee ringen komen daar vandaan.
Vandaag oorbellen gekocht en de ring met de V
De klantvriendelijk is top. Niet opdringingerig, maar wel klaar staan op een fijne manier.
Kinderbestek van Nijntje.
Kinderbestek van Nijntje aangeschaft en gelijk gratis laten graveren.
Keurig netjes en binnen een half uur.
Ik wacht echter nog steeds op mijn digitale factuur via de mail.
Word super vriendelijk begroet en onmiddellijk snel geholpen echt een top winkel al mijn sieraden komen er vandaan
Heel klantvriendelijk en fijne service.
Perfect geholpen door medewerkster.
Goed geholpen door 2 hele leuke dames bij lucardi in Deventer! Met een goed gevoel de deur uit gegaan.
Heel fijn geholpen!
Zij was een aardig persoon om mij te helpen voor mijn mooie oorhangers
Vriendelijk geholpen. Mijn dochter is super blij met haar horloge.
Vond het alleen jammer dat begin van de winkel de vitrines leeg waren.
Fijn geholpen
Super service en prettig personeel!
Goed en deskundig advies van juwelier