bosrand.nl

261 reviews in totaal   261 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, waarbij pakketten vaak al de volgende dag in huis zijn. De verpakking van producten wordt vaak geprezen vanwege de zorgvuldigheid en de goede bescherming van breekbare items. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral bij eventuele problemen of vragen. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten als uitstekend beoordeeld en voldoen ze aan de verwachtingen. Klanten zijn positief over de scherpe en eerlijke prijzen, die vaak hand in hand gaan met goede kwaliteit. Ook het brede en diverse assortiment valt in de smaak, waardoor er veel keuze is. Tenslotte wordt de communicatie rondom bestelling, levering en terugkoppeling als duidelijk en prettig omschreven.

Reviewsbosrand.nl

Zeer mooie winkel met prachtig assortiment. Heel erg blij met onze aankoop
Prima product. Was in de veronderstelling dat bezorgd werd via PostNL maar dat was niet zo. Bij navraag duidelijk uitgelegd en prima bezorgd.

Antwoord van bosrand.nl

Hi Ralph! Dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles uiteindelijk duidelijk is uitgelegd en goed is bezorgd. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Team De Bosrand
Mooie overzichtelijke website met goede productinformatie en mooie aanbiedingen

Antwoord van bosrand.nl

Hi Rik! Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent over ons. Veel plezier met de aankoop! Groet, Team De Bosrand
Bestelling mega snel verzonden en alle breekbare dingen waren perfect verpakt. Echt super service!!

Antwoord van bosrand.nl

Hi Nathalie! Dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles snel en goed verpakt is bezorgd. Daar doen we het voor. Veel plezier met de aankoop! Groet, Team De Bosrand
Vriendelijk personeel en doen wat afgesproken is geeft vertrouwen. Beter doen? Voorraad nog vergroten?

Antwoord van bosrand.nl

Hi Dick! Bedankt voor u mooie beoordeling! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en het vertrouwen dat wij hebben kunnen geven. Daar doen we het voor! Groet, Team De Bosrand

Bestelling via internet besteld.

Bestelling welke via post ontvangen was was niet overeenkomstig wat er op de site stond. Na telefonisch onderhoud met Maarten.. perfect opgelost.. hulde

Antwoord van bosrand.nl

Hi Rene! Bedankt voor je fijne review. Fijn om te horen dat het na contact met Maarten goed is opgelost. Groet, Team De Bosrand

Super!

Super! verzending, volgende dag in huis! Mooie kaarsen, alleen jammer dat de afstandsbediening het niet deed, maar geen probleem dan met de hand de kaarsen aan doen 😉 Het was een koopje!

Antwoord van bosrand.nl

Hi Alina, Dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles netjes en snel is geleverd. Wat jammer dat de afstandsbediening niet werkte. Inmiddels hebben wij hierover al een e-mail naar u gestuurd. We horen graag van u, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Groet, Team De Bosrand
Eerlijke prijs, toevallig een leuke cadeau actie en heel snel geleverd

Antwoord van bosrand.nl

Hi Allan, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze assortiment en snelle levering. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Groet, Team De Bosrand

Parasol

Bestelling ging makkelijk, product snel in huis en ik werd goed op de hoogte gehouden over de verzending en aankomst.

Antwoord van bosrand.nl

Hi Suzanne! Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat alles snel en duidelijk is verlopen. Hopelijk snel tot ziens. Groet, Team De Bosrand
Het pakketje werd snel geleverd en de inhoud zat goed verpakt waardoor het serviesgoed heel is aangekomen. Super!

Antwoord van bosrand.nl

Hi Jolanda! Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles snel en onbeschadigd is aangekomen. Groet, Team De Bosrand
Zeer mooie wandklok aangekocht bij De Bosrand. Snelle levering en goed verpakt product.

Antwoord van bosrand.nl

Hi Danny! Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de wandklok en de snelle, goede levering. Groet, Team De Bosrand
Bestelling was heel goed ingepakt omdat het breekbaar was

Antwoord van bosrand.nl

Hi! Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de bestelling goed was ingepakt. Veel plezier met de aankoop. Groet, Team De Bosrand
Geweldige service gekregen, vraag over product adequaat beantwoord en uitstekende service gekregen.

Antwoord van bosrand.nl

Hi Willy! Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! Groet, Team De Bosrand
Top product en snel geleverd. Ik ben heel tevreden!

Antwoord van bosrand.nl

Hi Matilde! Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles netjes en snel is geleverd. Hopelijk snel tot ziens. Groet, Team De Bosrand
Netjes in de originele verpakking geleverd en goed op de hoogte gehouden van de levering.

Antwoord van bosrand.nl

Hi Ron! Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat alles netjes is geleverd. Veel plezier met de aankoop! Groet, Team De Bosrand
Helaas had ik geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen, maar na een telefoontje naar de klantenservice was dit snel geregeld. Klasse!

Antwoord van bosrand.nl

Hi Jantine! Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Hopelijk snel tot ziens! Groet, Team De Bosrand
G V
Gerald v.
De website was helder. De parasol voldoet 100%.

Antwoord van bosrand.nl

Hi Tom! Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met uw aankoop. Groet, Team De Bosrand

Loungeset

Super tevreden met mijn aankoop. Zit erg goed en heerlijk. Ik ben er super blij mee als mijn aanwinst op mijn balkon.

Antwoord van bosrand.nl

Hi Nadja! Bedankt voor uw enthousiaste review! 😊 Wat fijn om te horen dat de loungeset zo goed bevalt en heerlijk zit. Veel plezier met de aankoop. Groet, Team De Bosrand
De bestelling is vandaag niet geleverd maar daar kan Bostand wellicht niets aan doen. De vervoerder meldde einde middag dat de auto verkeerd geladen was en dat de bestelling pas morgen wordt geleverd. Jammer, hele dag voor thuis gebleven…..

Antwoord van bosrand.nl

Hi Wim! Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de levering op 23-04 niet volgens planning is verlopen en dat u daardoor voor niets thuis bent gebleven. Dat is uiteraard erg jammer. Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat de bestelling inmiddels alsnog netjes bij u is geleverd. Hopelijk tot snel in een van onze winkels of op onze webshop. Groet, Team De Bosrand
Snelle levering van de mooie dingen, de tuinposter was onderweg gesneuveld, de volgende dag had ik al een nieuwe. Topservice.

Antwoord van bosrand.nl

Hi Sandra! Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze service. Groet, Team De Bosrand