PetWareShop - NL

232 reviews in totaal   64 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering, de service wordt als goed en behulpzaam ervaren en de communicatie verloopt meestal naar wens. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen en de pasvorm wordt regelmatig als perfect ervaren. Ook de vriendelijkheid en klantgerichtheid van het personeel worden gewaardeerd. Retourzendingen verlopen doorgaans soepel. Toch worden er soms vertragingen of problemen met transport genoemd en wensen enkele klanten snellere of betere communicatie. Daarnaast zijn er enkele klachten over producten die niet passen en vinden sommige klanten de prijs-kwaliteitverhouding minder goed. Ook kunnen zich vertragingen of belemmeringen voordoen bij het omruilen van producten.

ReviewsPetWareShop - NL

Prima

Bedtelling was er vlot en voldeed aan verwachting
Snelle verzending, goed product

Antwoord van PetWareShop - NL

Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u de levering snel vond gaan en dat u tevreden bent over het product.
Ons pakketje was kwijt, super geholpen en uiteindelijk bezorgd.

Antwoord van PetWareShop - NL

Bedankt voor uw review. Gelukkig dat alles op tijd goed gekomen is. We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen.
Snel geleverd en past perfect. Eenvoudig te monteren.

Fantastisch

Super hulp. Prachtige producten. En een super blije hond in de auto 😍😍😍

Antwoord van PetWareShop - NL

Bedankt voor uw review. Veel wandelplezier. Hopelijk blijft de auto nu mooi schoon.

Antwoord van PetWareShop - NL

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat u niet tevreden bent met het product. Wij hebben de producten inmiddels retour en hebben u ook terugbetaald.
Privéprofiel
Prima afhandeling retourzending

Antwoord van PetWareShop - NL

Bedankt voor uw review. Fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen als is het natuurlijk altijd jammer als iets retour moet.

Antwoord van PetWareShop - NL

Bedankt voor uw review. Een schone kofferbak met deze mat.