hedgy-haagplanten.nl

1.646 reviews in totaal   246 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de hoge kwaliteit, gezondheid en het formaat van de geleverde planten. De levering wordt vaak als snel en netjes ervaren. De verpakking wordt meestal als goed en beschermend omschreven, en veel klanten waarderen de duidelijke en bruikbare plant- en verzorgingsinstructies die bij de bestelling worden geleverd. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als uitstekend beoordeeld en zijn klanten positief over de vriendelijke, professionele en behulpzame service. Toch zijn er ook verbeterpunten: sommige klanten ervaren onduidelijke communicatie en missen tijdige updates of proactieve informatie rondom de levering. Daarnaast zijn er klachten over onverwachte levertijden, te droge wortels of omslachtige verpakkingen.

Reviewshedgy-haagplanten.nl

Prachtige haagplanten die ook nog eens hoger zijn dan aangeduid! Vriendelijk en flexibele service: we hebben de leveringsdatum zonder problemen kunnen verlaten.
Snelle levering, aardige chauffeur die de pallet achter ons huis heeft gezet, terwijl de vrachtwagen voor stond. De zending was netjes geleverd in een krat. Op de dag zelf krijg je een mail om de zending te volgen. Ook hele duidelijke website, daardoor wisten we hoeveel hegjes we moesten aanschaffen naar aanleiding van de aantal meters, en veel uitleg.

Antwoord van hedgy-haagplanten.nl

Super leuk dat u het zo ervaren heeft, we hopen u in de toekomst nog eens te mogen helpen.
Pracht planten, en niet zon grootte kluit dus je kunt ze kort op elkaar zetten. Alleen levering beetje risico als je niet thuis bent staan ze misschien te droog in de deels open kist. Of misschien dat jullie er dan nog wel een extra sieltje omheen doen? Ik was nu thuis dus bij mij geen punt. Top planten.
De info over de levering, wanneer, kan beter, op de dag zelf belde de chauffeur pas. Geen enkele info gehad daarvoor... Jammer. Over de bomen geen klachten ;-)
Formaat voldoet ruimschoots. Mooie planten en netjes op pallet bezorgd. Olijfwilg en photinia 80-100 cm besteld.
Verpakking was povertjes in een plastic zak en de wortels kurk droog. Ik hoop dat ze aanslaan. De chauffeur en de communicatie van de vervoerder prima
Prima en netjes geleverd. Tor een volgende keer Groet Dennis kremer
7 stuksHaagplanten van 1.75m besteld. Perfect in pallet/krat geleverd door de chaufeur. Haagplanten zijn mooi en stevig, heel tevreden mee.
De bezorging moet beter. Deze was 3 x toegezegd en niet ontvangen. Na 3 weken is het bezorgd. Planten zien er goed uit, voor zover ik dat kan beoordelen.
Super nette en snelle afhandeling van de bestelling keurig afgeleverd en prachtige kwaliteit van het plantgoed,groet H van tHul Bestratingen

Keurig geregeld volgens afspraak !

Keurig geregeld volgens afspraak, en ze staan helemaal top !
Bedrijf wat zich keurig aan de afspraken houdt. Mooie planten, goed ingebroekt. Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Fijne transporteur.
The plants were sent according to the scheduled, everything was in order and satisfied by the service

Welke dag komt het???

Voor de levering is het handig om geïnformeerd te worden over wanneer de bestelling komt. Jullie klanten hebben echt meer te doen als wachten tot de bestelling geleverd worden. En ja we wisten dat ze donderdag of vrijdag konden komen. Verder is het geleverde prima ontvangen. Op het mailtje wat ik er aan gewijd had is nooit op gereageerd. Niet oké.
Pflanzen sind beste Qualität, toller Service und Lieferung schneller als Termin. Alles Top!
Erg mooie planten en goed bereikbare klantenservice goed en vriendelijke medewerkers. In één woord Top!
Alles helemaal goed! Wel zoals afgesproken de chauffeur een kwartier/half uur voorafgaand aan de levering laten bellen. Verder prima!
Ik kreeg mooie gezonde planten geleverd. Fijn. Geen gedoe, gewoon betrofuwbaar!
prima plantmateriaal met mooie volle kluit. eenvoudig af te halen. medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. geven duidelijke plantinstructies via de mail.

Is niet te verbeteren

Is niet te verbeteren, het was helemaal in orde mooie stevige heesters.