hedgy-haagplanten.nl

1.666 reviews in totaal   246 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit en gezondheid van de geleverde planten, die vaak als mooi, stevig en goed verzorgd worden omschreven. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed tot uitstekend ervaren, en de producten worden de prijs waard gevonden. De verpakking wordt meestal als netjes, stevig en beschermend benoemd. Klanten waarderen daarnaast de duidelijke meegeleverde plantinstructies en tips. Ook de service scoort hoog: medewerkers worden als vriendelijk, behulpzaam en professioneel ervaren, met lof voor het meedenken, de bereikbaarheid en het nakomen van afspraken. Verder zijn veel klanten tevreden over de stiptheid en verzorging bij de bezorging, en wordt de communicatie regelmatig geroemd om de duidelijke informatie en goede bereikbaarheid. Sommige klanten hebben minder goede ervaringen met de bezorging, zoals vertragingen of een gebrek aan communicatie. Daarnaast wordt soms vermeld dat de verpakking beter kan om uitdroging van planten te voorkomen. Er zijn ook enkele klachten over onduidelijke of late berichtgeving. Tot slot wordt er gesuggereerd om nog meer of specifiekere plantadviezen mee te geven.

Reviewshedgy-haagplanten.nl

Vlotte verzending en goede conditie haag

Vlotte verzending en de conditie van de planten voldeden aan de verwachting. Ook de meegeleverde tips waren waardevol.
De planten werden volgens afspraak geleverd en zagen er gezond uit. De bijgeleverde plant instructies waren ook duidelijk.
Bestelling #NL-3011392 Ik bestel bij de 25 stuks portugese laurier 1 pak CulVita Hagenstof voor ca 30 planten voor euro 30,80. Ik krijg geleverd 1 pak Culvita Coniferen Taxus en Hagen wat in de markt te koop is voor euro 8,50. Een verschil van euro 22,50. Dat vind ik toch raar. Ik neem aan dat het verschil terug gestort wordt? Daarnaast zou de levering donderdag geleverd worden en indien dat niet mogelijk is wordt u voor 12.00 gebeld dat het de volgende dag gaat worden. Geen telefoontje gehad en de hele donderdag in afwachting van de bestelling geweest. Met dit verwijzen jullie naar de vervoerder, maar jullie zijn de leverancier.
Prima planten en alles stond klaar en super vriendelijk
De levering kwam op het verkeerde adres, gelukkig zijn de planten gebracht door een buurman verderop. De planten zelf zijn perfect en staan mooi in de tuin
Goede communicatie en kwam op de afgesproken dag
Prachtige haagplanten die ook nog eens hoger zijn dan aangeduid! Vriendelijk en flexibele service: we hebben de leveringsdatum zonder problemen kunnen verlaten.
Goede planten, uitgebreide handleiding en info erbij, snelle levering, vriendelijke bezorger
Snelle levering, aardige chauffeur die de pallet achter ons huis heeft gezet, terwijl de vrachtwagen voor stond. De zending was netjes geleverd in een krat. Op de dag zelf krijg je een mail om de zending te volgen. Ook hele duidelijke website, daardoor wisten we hoeveel hegjes we moesten aanschaffen naar aanleiding van de aantal meters, en veel uitleg.

Antwoord van hedgy-haagplanten.nl

Super leuk dat u het zo ervaren heeft, we hopen u in de toekomst nog eens te mogen helpen.
Pracht planten, en niet zon grootte kluit dus je kunt ze kort op elkaar zetten. Alleen levering beetje risico als je niet thuis bent staan ze misschien te droog in de deels open kist. Of misschien dat jullie er dan nog wel een extra sieltje omheen doen? Ik was nu thuis dus bij mij geen punt. Top planten.
De info over de levering, wanneer, kan beter, op de dag zelf belde de chauffeur pas. Geen enkele info gehad daarvoor... Jammer. Over de bomen geen klachten ;-)
Formaat voldoet ruimschoots. Mooie planten en netjes op pallet bezorgd. Olijfwilg en photinia 80-100 cm besteld.
Prima en netjes geleverd. Tor een volgende keer Groet Dennis kremer
Verpakking was povertjes in een plastic zak en de wortels kurk droog. Ik hoop dat ze aanslaan. De chauffeur en de communicatie van de vervoerder prima
Afgeleverd volgens afspraak. Coniferen zien er goed uit.
7 stuksHaagplanten van 1.75m besteld. Perfect in pallet/krat geleverd door de chaufeur. Haagplanten zijn mooi en stevig, heel tevreden mee.
Goede communicatie, prima kwaliteit heg!
De bezorging moet beter. Deze was 3 x toegezegd en niet ontvangen. Na 3 weken is het bezorgd. Planten zien er goed uit, voor zover ik dat kan beoordelen.

Keurig geregeld volgens afspraak !

Keurig geregeld volgens afspraak, en ze staan helemaal top !
Super nette en snelle afhandeling van de bestelling keurig afgeleverd en prachtige kwaliteit van het plantgoed,groet H van tHul Bestratingen