De reviews voor verf-plaza.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering, de deskundige en vriendelijke klantenservice, en de zorgvuldige en veilige verpakking van producten. Ook de scherpe prijsstelling, de professionele kwaliteit van de verf en materialen, en het ruime aanbod aan kleuren en deskundig advies worden veelvuldig geprezen. De kleurmengservice en de persoonlijke hulp bij het vinden van de juiste producten worden als grote pluspunten ervaren.
Er zijn echter ook enkele aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijkheid bij de levering en melden beschadigingen aan producten. Daarnaast is er soms teleurstelling over kleurafwijkingen tussen verwachting en resultaat en wordt regelmatig geklaagd dat er geen roerstokje bij de bestelling zit, wat als een gemis aan service wordt gezien.
Reviews voor verf-plaza.nl
na een week nog geen verf ontvangen. Het weer is al 3dagen geen excuus meer!!!!
Antwoord van verf-plaza.nl
Beste Arends,
Bedankt voor je review.
We zien dat er inderdaad iets mis gaat met de levering van je bestelling. PostNL geeft op de track & trace constant aan dat er vertraging is, maar zonder duidelijk reden. Vandaag zou de verf geleverd moeten worden, mocht dit niet gebeuren, dan kan je het beste contact met onze klantenservice opnemen, zodat we naar een passende oplossing kunnen kijken.
Team VerfPlaza
Prima service altijd
Producten prima, alleen levertijd niet zoals vermeld en ook ingevuld op de website maar enkele dagen later zonder communicatie.
Je aan de levertijd houden die jullie communiceren. Vandaag besteld- volgende week in huis i.p.v. de volgende dag....
Levering helaas uitgelopen
uitstekende service , vakkundig !
uitstekende service, snel geleverd en de mengkleur spot on met eerder geleverde verf. mijn vaste leverancier
Goed contact met de klantenservice. Nette en snelle levering en goed verpakt.
Een klein puntje van verbetering is dat jullie niet HEX codes hebben waardoor ik nog een andere kleur moest kiezen. Maar verder top!
Snel geleverd en klantvriendelijk
Snel geleverd en één blik snel omgewisseld. Reageren goed op vragen, vriendelijk en prijs is zeer concurrerend. Ik zou hier weer bestellen.
Ik wilde snel mijn bestelling annuleren, ik werd doorverwezen naar Whatsapp. Echter pas na een hele avond en nacht kreeg ik antwoord terug dat ik het pakket niet meer kon annuleren. Wél kon ik de verf tester van €9,50 retourneren voor de kosten van €6,50…
Snel en goed geleverd zoals de eerste keer. Is een echte aanrader en hebben een zeer ruime keus aan kleuren. Ook de website is overzichtelijk.
Goede en snelle service nadat we de verkeerde verf hadden gekregen.
Uitstekend!
Snel, goede prijs-kwaliteit verhouding en ook telefonisch goed bereikbaar voor vragen met deskundig advies.
Bestelling niet ontvangen op genoemde datum, onduidelijk waarom dit niet geleverd is. Geen nadere berichtgeving hierover.
PostNL geeft aan dat “verzending vernietigd” is, uiterst merkwaardige naamgeving.
Heel goed allemaal! (Wel kappen met die herinneringsmailtjes nu aub. 😅)