verf-plaza.nl- Logo - Reviews

verf-plaza.nl

3.234 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.258 reviews in totaal

verf-plaza.nl- Logo - Reviews

verf-plaza.nl

De reviews voor verf-plaza.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering, de deskundige en vriendelijke klantenservice, en de zorgvuldige en veilige verpakking van producten. Ook de scherpe prijsstelling, de professionele kwaliteit van de verf en materialen, en het ruime aanbod aan kleuren en deskundig advies worden veelvuldig geprezen. De kleurmengservice en de persoonlijke hulp bij het vinden van de juiste producten worden als grote pluspunten ervaren. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijkheid bij de levering en melden beschadigingen aan producten. Daarnaast is er soms teleurstelling over kleurafwijkingen tussen verwachting en resultaat en wordt regelmatig geklaagd dat er geen roerstokje bij de bestelling zit, wat als een gemis aan service wordt gezien.

Reviews voor verf-plaza.nl

Goed en veilig verpakt. Snel geleverd. Prijs gelijk als bij andere online verfaanbieders
snelle levering.
JE
jan e.
Bestelde artikelen zouden volgens de website direct leverbaar zijn. Dit bleek dus niet het geval waardoor ik een week heb moeten wachten. Indien ik dit van tevoren wist had ik deze artikelen wel ergens anders besteld waar ze WEL direct leverbaar zouden zijn. Imo is dit misleiding
Snelle levering, product zoals omschreven en verwacht.

Top service

Goed advies en top service. Echt een aanrader voor professioneel gebruik

Perfecte ervaring.

Goeie producten, scherpe prijzen en snelle goed verpakte verzending. Klantenservice goed bereikbaar en meedenkend. Perfecte ervaring.

Prima eerste ervaring!

Bestellen en betalen was makkelijk, ruime keuze, snelle en nette verzending, prima!

Goed en betrouwbaar

Ik bestel bij Verf-Plaza omdat zij partner van Little Greene zijn. De verf is goed en snel geleverd. Blij mee!
Dat ze het probleem met verkeerde levering netjes hebben opgelost.
Snelle levering goede kleur en fijne verf
Top rollen werkt perfect
Zoals altijd; snelle verzending en goede producten.

Overzichtelijke site …Bestelling…

Overzichtelijke site …Bestelling gedaan.. netjes verpakt en op tijd geleverd..
Snelle levering volgens afspraak en product zoals verwacht!
Kleurenwaaier besteld. Snelle levering en goede prijs.

Perfecte service en kwaliteit

Goede informatie en snelke verzending en ook de juiste mengkleur ontvangen.

Na een belletje prima opgelost

Nadat ze in 1e instantie vergeten waren om de spuitbus op kleur te maken hebben ze het na mijn telefoontjeen heel snel opgelost.
Snelle levering en handige website die veel kleuren standaard heeft. Prima. Jammer dat mijn 5 inlegbakjes vergeten waren.
Super fijne website, wordt al veel op uitgelegd. En dan ook nog eens kwaliteit verf voor een uitstekende prijs!