verf-plaza.nl- Logo - Reviews

verf-plaza.nl

3.234 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.258 reviews in totaal

verf-plaza.nl- Logo - Reviews

verf-plaza.nl

De reviews voor verf-plaza.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering, de deskundige en vriendelijke klantenservice, en de zorgvuldige en veilige verpakking van producten. Ook de scherpe prijsstelling, de professionele kwaliteit van de verf en materialen, en het ruime aanbod aan kleuren en deskundig advies worden veelvuldig geprezen. De kleurmengservice en de persoonlijke hulp bij het vinden van de juiste producten worden als grote pluspunten ervaren. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijkheid bij de levering en melden beschadigingen aan producten. Daarnaast is er soms teleurstelling over kleurafwijkingen tussen verwachting en resultaat en wordt regelmatig geklaagd dat er geen roerstokje bij de bestelling zit, wat als een gemis aan service wordt gezien.

Reviews voor verf-plaza.nl

Snel verstuurd en goed verpakt.
Super snelle levering 's Avonds om 9 uur besteld de volgende ochtend om 1 uur was hij er al
Heb een buiten wand verkloot bij een klant aangezien er een pit vergeten is te mengen. Heb dit later met de hand moeten doen maar kan nooit zoals met een meng machine. Helaas als compensatie 10% korting op een volgende bestelling terwijl mijn schade groter is. Wat mij betreft bestellen wij met de club geen verf weer als wij ter compensatie 10% krijgen...
Verkeerde kleur verf ontvangen. Moest groen zijn. Slechte correspondentie mbt track en trace. Staat nergens in een mail. Bij toeval ontdekt toen ik contact wou zoeken.
Verkeerde kleur geleverd maar heel snel wel de goede kleur gekregen :)
snelle levering en comform de bestelling

Slechte kwaliteit van de blikken waar de verf in zit!

De verf is uitstekend maar de blikken zelf zijn kwalitatief echt onder de maat. Als je een blik verf meerdere malen wilt opendoen en weer sluiten, verbuigt het materiaal en gaat het blik niet meer dicht, waardoor de verf snel uitdroogt !
Uitermate zorgvuldige verpakking en snelle levering. Gewoon top
T-
Tamara -.
Volgende dag bezorging, goede prijzen en de verfkleuren waren zoals afgebeeld. Heel blij mee!
PO
Peter O.

Goede prijs, snelle levering.

Goede prijs, snelle levering en reactie na bestelling.
De aankomst van de verf was onduidelijk maar dat kan ook door PostNL komen
Service en snelheid. Zeer tevreden.

Prima afhandeling en goede kwaliteit verf

Snelle, duidelijke verwerking van de bestelling. Topkwaliteit verf!
Goede service Duidelijke antwoorden op mijn vragen Op tijd geleverd

Altijd prima in orde