De reviews voor verf-plaza.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering, de zorgvuldige en stevige verpakking, en de scherpe prijzen en kortingen. Ook wordt de kwaliteit en kleur van de verf meestal als zeer goed beoordeeld. De klantenservice wordt als vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, en problemen worden snel en adequaat opgelost. Daarnaast wordt de website als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gezien, met voldoende informatie over de producten.
Er zijn echter soms vertragingen of problemen met de bezorgdienst. Af en toe zijn er opmerkingen over beschadigingen aan de verpakking of kleurverschillen en mengfouten bij de verf. Ook geven klanten regelmatig aan dat er geen roerhoutjes of andere basisartikelen standaard worden meegeleverd.
Reviews voor verf-plaza.nl
De snelle en correcte reactie levering. Bereikbaarheid via de telefoon is er niet
Dat vind ik een minpuntje
alles in orde,
enkel de doos iets beter opvullen,
de pot had gelekt door transport
Verf bleek niet te kunnen worden geleverd in het gevraagde merk. Ik had het 3 weken van te voren besteld op de dag van levering kreeg ik een mail dat wel kon worden geleverd in een ander merk en dat ik dan werst moest bijbetalen.
Dag daarna ben in gebeld en moest ik 10 euro bij betalen. Verf kwam 2 dagen na gevraagde leverdatum.
Ik heb geprobeerd uit te legen dat dat vervelemd is als je een leverdatum afspreekt en vrij neemt om te schilderen. Medewerker was niet onder de indruk. Verf is binnen, zowel muur als plafond verf van ander merk dan besteld
Antwoord van verf-plaza.nl
Beste Claudia
Bedankt voor je review en excuses voor het ongemak.
In uitzonderlijke gevallen blijkt pas bij het mengen dat een specifieke kleur niet mogelijk is in een bepaald merk of type verf. Helaas was dit hier het geval, waardoor we je hier laat over hebben moeten informeren en een alternatief hebben aangeboden. We begrijpen dat de vertraging, merkwijziging en bijbetaling samen voor frustratie hebben gezorgd.
Onze excuses dat dit niet naar wens is verlopen en dank je wel voor het delen van je ervaring, deze feedback nemen we mee om onze service te verbeteren.
Team Verfplaza
Fijn dat je alle kleuren kan laten mengen. En super snel ontvangen!
Correcte levering volgens afgesproken datum. Kwalitatieve verf.
Groot assortiment en zeer snelle levering: top!
De kleuren komen erg goed overeen met die van Lab paint .
Uitgebreid assortiment tegen concurrerende prijzen.
Ik had een verkeerd product besteld maar het was al na sluitingstijd. Per whatsapp kreeg ik toch nog reactie en is mijn bestelling gewijzigd. Helemaal top
Bestellen via de website is makkelijk, ophalen in de winkel was snel en goed geregeld. Kwaliteit van de verf is top.
Snel geleverd
Verf is goed en makkelijk uitstrijkbaar.
Korte droogtijd.