verf-plaza.nl- Logo - Reviews

verf-plaza.nl

3.221 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.238 reviews in totaal

verf-plaza.nl- Logo - Reviews

verf-plaza.nl

De reviews voor verf-plaza.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering, de deskundige en vriendelijke klantenservice, en de zorgvuldige en veilige verpakking van producten. Ook de scherpe prijsstelling, de professionele kwaliteit van de verf en materialen, en het ruime aanbod aan kleuren en deskundig advies worden veelvuldig geprezen. De kleurmengservice en de persoonlijke hulp bij het vinden van de juiste producten worden als grote pluspunten ervaren. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijkheid bij de levering en melden beschadigingen aan producten. Daarnaast is er soms teleurstelling over kleurafwijkingen tussen verwachting en resultaat en wordt regelmatig geklaagd dat er geen roerstokje bij de bestelling zit, wat als een gemis aan service wordt gezien.

Reviews voor verf-plaza.nl

Op website makkelijk de kleur te kiezen voor testateriaal. Snelle levering !
Verf snel ontvangen, keurig ingepakt en de juiste kleur.
Goede verf op tijd geleverd en een goede prijs !
Een emmer kapot geleverd (post beschadiging, een grote puinhoop) Andere 2 emmers niet geleverd worden nagestuurd. Waarschijnlijk ook post nl's fout. Dus op zich redelijk tevreden
Verf was een dag later! Werd ook niet op de hoogte gehouden. Gelukkig was er iemand thuis en was het nog optijd! De verf kwaliteit is echt top 👍
Emmer tex kwam stuk aan. Dit gelijk verholpen na een mailtje met foto's. Top service en levering

Kleur was absoluut niet de bestelde kleur

Kleur was absoluut niet de bestelde,
Antwoord van verf-plaza.nl
Beste, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat de kleur niet overeenkomt met wat je had besteld, dat is uiteraard niet de bedoeling. We willen dit graag samen met je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan kijken we direct met je mee naar wat er mis is gegaan en zorgen we voor een passende oplossing. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Team Verfplaza
Snel geleverd . Mooie verfwaaier van Farrow en Ball
Levering zoals verwacht. 1 soort verkeerd besteld en die ging retour. Geen enkel probleem. Ik ga vaker bestellen
Supersnelle verzending!
Fijne service