verf-plaza.nl- Logo - Reviews

verf-plaza.nl

3.221 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.238 reviews in totaal

verf-plaza.nl- Logo - Reviews

verf-plaza.nl

De reviews voor verf-plaza.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering, de deskundige en vriendelijke klantenservice, en de zorgvuldige en veilige verpakking van producten. Ook de scherpe prijsstelling, de professionele kwaliteit van de verf en materialen, en het ruime aanbod aan kleuren en deskundig advies worden veelvuldig geprezen. De kleurmengservice en de persoonlijke hulp bij het vinden van de juiste producten worden als grote pluspunten ervaren. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijkheid bij de levering en melden beschadigingen aan producten. Daarnaast is er soms teleurstelling over kleurafwijkingen tussen verwachting en resultaat en wordt regelmatig geklaagd dat er geen roerstokje bij de bestelling zit, wat als een gemis aan service wordt gezien.

Reviews voor verf-plaza.nl

Ik heb het nog niet binnen weet niet wanneer ik het op kan halen
sneller levering en altijd paraat voor advies
Levering op zich prima & verf ziet er goed uit (nog niet gebruikt). Wel als tip om er gewoon een roerstokje bij te leveren. Komt een beetje goedkoop over.

Slechte kwaliteit

1 verf van Farrow and Ball was niet goed gemengd. In het begin allemaal witte vlekken op de muren. Uiteindelijk heel lang moeten roeren (10 min) om de kleur wat beter te krijgen. Helaas op het einde juist alle pigment. Dus op het einde weer donkere vlekken. Nu heeft onze kamer overal vlekken, die ik niet goed heb kunnen krijgen. Want door het vele opnieuw rollen, had ik ook veel te weinig. Het was fijn geweest als je jullie voor verzending de verf nogmaals mengen. Daarnaast ook een verf van Sigma besteld voor onze trap. Ook die heeft denk ik te lang gestaan. Er zaten dikke klonten in de verf. Deze heb ik er niet uit kunnen krijgen ik weet ook niet wat het was. Het was heel hard en klei achtig. Ik heb daardoor klonten in de verf, wat lastig verven is.
Antwoord van verf-plaza.nl
Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat je beschrijft is uiteraard vervelend en niet wat je van onze producten mag verwachten. Verf dient voor gebruik altijd goed te worden doorgeroerd, omdat pigment zich tijdens transport of stilstand kan zetten. Dat dit in jouw geval tot zichtbare vlekken heeft geleid, nemen wij serieus. Ook harde klonten in de Sigma verf horen niet voor te komen. We komen graag met je in contact om dit verder te beoordelen en samen naar een passende oplossing te kijken. Neem hiervoor alsjeblieft rechtstreeks contact met ons op, bij voorkeur met foto’s en de batchnummers van de betreffende verfblikken. Dank voor je feedback. Met vriendelijke groet, Team VerfPlaza
Snelle en correcte levering.

Wereldzaak....snappen hoe het…

Wereldzaak....snappen hoe het zit....bedankt heren
Alles is op voorraad , gemakkelijke site zodat bestellen zeer eenvoudig is en mogelijkheden geweldig uitgebreid zijn. Sinds ik verfplaza heb ontdekt bestel ik hier. Top bedrijf !!

Perfecte service!

Verf emmer kapot ontvangen, gebeld en de volgende dag gelijk een nieuwe geleverd. Echt top!

Prima verf, prima prijs

Prima verf en als er iets mis gaat, wordt het supersnel opgelost
Had een kleurenwaaier aangekocht,snel geleverd,hoe het met verf gaat weet ik niet,maar gaan we zien!