petsplace.nl

31.965 reviews in totaal   14.248 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden met de snelle levering, het ruime en gevarieerde assortiment, scherpe prijzen en acties, de kwaliteit van de producten en de overzichtelijke website of app. Ook wordt de soepele en snelle afhandeling van retouren en klachten gewaardeerd, evenals de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. Toch zijn er regelmatig problemen met bezorgdiensten zoals PostNL, waaronder gemiste leveringen, beschadigde pakketten of onduidelijke bezorgmomenten. Sommige klanten ervaren teleurstelling door niet-geleverde of beschadigde producten, onduidelijke of niet-gehonoreerde kortingen, prijsverschillen tussen online en winkel, en producten die als beschikbaar worden weergegeven maar uiteindelijk niet leverbaar blijken. Daarnaast zijn er klachten over traagheid, onvriendelijkheid of onbereikbaarheid van de klantenservice, problemen met terugbetaling, onhandige filters of onduidelijke beschrijvingen op de website, en het bestelproces dat soms niet soepel verloopt.

Reviewspetsplace.nl

Super mooi product, maar de bezorging was minder. Tijdens het bestellen werd ik gewezen op een extra transporttoeslag, geen probleem. Echter werd niet duidelijk dat het pakket enkel tot de eerste deur wordt geleverd. Ik woon in een appartement. Bezorger weigerde om het pakket in de lift te zetten en naar de derde verdieping te brengen. Daar zou hij niet voor verzekerd zijn. Naast dat het best wel een gedoe was om het uiteindelijk naar boven te krijgen, zit ik nu ook met de pallet te kijken waar de twee pakketten van de kattenpaal op werden bezorgd. Voor mij was het uiteindelijk (met wat moeite) geen probleem om het zelf naar boven te krijgen, maar ik kan me voorstellen dat voor iemand die wat ouder is, of gehandicapt is, dit best wel een ding kan zijn. Ik heb de klantenservice hierop gewezen maar zij hadden helaas geen boodschap aan mijn bericht, en wezen op een tekst die dus nergens tijdens het bestelproces zichtbaar is. Jammer. Kan beter!

Antwoord van petsplace.nl

Hi Marlie, Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met het product zelf, maar wat ontzettend vervelend dat de bezorging en de afhandeling door onze klantenservice zo moeizaam zijn verlopen. We begrijpen je frustratie volledig. Bij grote artikelen zoals een krabpaal op een pallet is het essentieel dat de levervoorwaarden vooraf kristalhelder zijn. Het is niet de bedoeling dat je pas bij de voordeur ontdekt dat de bezorging niet verder gaat dan de eerste drempel, zeker niet wanneer je in een appartement woont. Je punt over de toegankelijkheid voor ouderen of mensen met een beperking is bovendien zeer terecht en waardevol. Ook vinden we het spijtig te horen dat je je niet gehoord voelde door onze klantenservice. We willen juist dat dit soort signalen worden opgepakt om onze communicatie in het bestelproces te verbeteren, zodat die "onzichtbare teksten" voortaan duidelijk in beeld staan. Onze excuses voor het ongemak en de moeite die je hebt moeten doen om alles boven te krijgen én voor het feit dat je nu met een pallet zit. We nemen je feedback direct mee naar de betreffende afdelingen om dit proces te verbeteren. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

Fijne site, snelle levering en mooi geprijsd

Fijne site, veel keus en goed geprijsd. Snelle levering, top. Alleen filteren werkt niet handig. Heel veel keus, maar als je de verkeerde kant op gaat, lastig stap terug te gaan. Genoodzaakt dan in alle filters te wissen en opnieuw te beginnen. Filter afvallen kat levert maar paar keuzes. Zonder filter is er veel meer keus, heb je alleen wel veel waar je doorheen moet scrollen. Dankzij favorieten heb ik nu mooie lijst. Een is het probleem eigenlijk weg. Fijner als dat gewoon via filter kan.

Antwoord van petsplace.nl

Hi Gerard, Bedankt voor je mooie beoordeling en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat je onze site prettig vindt, geniet van de ruime keuze en dat de levering naar wens was. We waarderen je eerlijke feedback over de filters enorm. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je steeds opnieuw moet beginnen als je een stapje terug wilt doen of dat de resultaten te beperkt zijn. Dit soort signalen zijn voor ons heel waardevol om de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren. Slim dat je het in de tussentijd hebt opgelost met de favorietenlijst, maar we gaan ermee aan de slag zodat het filteren in de toekomst hopelijk net zo soepel werkt als de rest! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
3 producten besteld maar 2 gekomen omdat 1 niet leverbaar was . maar toen ik het bestelde was alle 3 wel leverbaar . als er een product bijna op is . laat even een 5 minuut op pauzen staan dat niemand anders deze product kan kopen als het de laatste is . dan heeft de koper 5 minuten de tijd om te betalen . en dat hij niet een bericht krijgt dat 1 product niet meer leverbaar is . en geld retour krijgt .

Good with a a few adjustments

Ordering off Pet Place is really easy and fast delivery. The only thing I would change is the fact that there are products on the website that are only available in store.. Why have it online if it cannot be ordered online.. Also a few times my orders have come in multiple boxes when one would of been enough.. Thinking more environmentally friendliness and economically for the company..

Antwoord van petsplace.nl

Hi Maddie, Thank you for your review and your feedback! Great to hear that ordering with us is easy and that the delivery is fast. We understand your point about the products that are only available in store. We show our entire assortment online so customers can see everything we offer and check if an item is in stock at a nearby Pets Place store. We understand this can be confusing when you want to order online and we will certainly take your feedback into account. Regarding the multiple boxes: we always try to pack orders as efficiently and environmentally friendly as possible. However, sometimes products come from different warehouses or locations, which results in multiple packages. We are continuously working to improve this process and your feedback really helps us. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Ze bieden cadeau aan bij verjaardag hond en als je die bij een winkel gaat ophalen dan is dit cadeautje er niet??? Werd niet netjes behandeld door medewerker. Dus ging met niets naar huis. Een mail gestuurd.. duurde lang het antwoord. Krijg ik de vraag in welke winkel.. stond in mijn eerste mail.. dus niet goed gelezen. Dus weer verteld welke winkel en erbij gezet dat ik vind dat ze maar iets bij een digitale zending moeten doen.. ga niet nog een keer met de auto daarheen. Weer duurde het antwoord heel lang. Denk dat dit systeem anders moet, eerste mail kan lang duren qua antwoord maar tweede en meerdere mailtjes over een kwestie, dat die sneller beantwoord worden. Maar in die mail een code voor 10% korting. Leuker was 20% geweest maar op voer nu toch iets korting.

Antwoord van petsplace.nl

Hi Lydia, Wat vervelend om te lezen dat het ophalen van het verjaardagscadeautje voor je hond zo moeizaam is verlopen. Het is zeker niet de bedoeling dat je met lege handen naar huis gaat en dat je je niet netjes behandeld voelde door onze medewerker. Onze excuses hiervoor. Ook spijtig dat de communicatie via de mail niet soepel verliep en dat er over informatie heen is gelezen. We begrijpen je suggestie voor een snellere opvolging bij lopende kwesties en nemen dit intern mee. Hoewel we blij zijn dat je de kortingscode kunt gebruiken voor het voer, snappen we dat het de eerdere ervaring niet volledig wegneemt. We doen ons best om onze service te verbeteren zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Wees wat flexibeler. De dag nadat ik besteld voer binnen kreeg kreeg ik een mail dat die dag hetzelfde voer dat ik besteld had 15% goedkoper was (scheelt bijna €9). Dus toen ik belde of ik dan misschien ook korting kon krijgen op mijn net ontvangen bestelling (gedeelte restitutie) kreeg ik te horen dat dat niet mogelijk was. Maar ik kon wel het voer opnieuw bestellen en die andere zending retour sturen. Dat is natuurlijk zonde van de extra kosten die dan gemaakt moeten worden.
Aflevering door PostNL vaak zwaar ondermaats. Pakketten zomaar achterlaten niet aanbellen en dan pakket naar afhaalpunt ook al meerdere keren gebeurd. Houden totaal geen rekening met feit dat ik rolstoel afhankelijk ben en zetten gooien pakket op onhandige plaatsen binnen zijn dan vervolgens meteen weg verder goed
Veel is gewoon voorradig en wordt dezelfde dag verzonden, de bestelling wordt goed ingepakt en komt altijd netjes toe. Het is heerlijk om zorgeloos online te kunnen bestellen voor onze beestjes, het is niet zomaar een trui of shirt, het zijn levensmiddelen/medicijntjes voor onze lieve viervoeters, vandaar het belang van een vlot bestel- en leverproces

Antwoord van petsplace.nl

Hi Vanessa, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze voorraad en de zorgvuldige verzending. We begrijpen als geen ander dat de bestellingen voor je viervoeters essentieel zijn en dat een vlot proces daarbij ontzettend belangrijk is. Het is een groot compliment dat je met een gerust hart bij ons bestelt. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

Miscommunicatie???

Ik had een bestelling geplaatst op zaterdag. Op de site staat dat je het dan op maandag in huis hebt. Maar op dinsdag zag ik dat het pakket nog steeds niet verstuurd was. Dus contact opgenomen met de klantenservice. Deze gaf aan dat het door mij bestelde niet meer aanwezig was in het magazijn en dus vanuit een winkel moest komen. Ze zou het voor mij oppakken. Nog dezelfde middag kreeg ik een mail dat de bestelling onderweg was. Dus toen was het snel en vlot geregeld. Maar wat als ik nu niet gebeld had?
Zeer zorgvuldige klantenservice: mijn vraag betrof onduidelijkheid over een geplaatste bestelling. De klantenservicemedewerker heeft dit binnen één dag opgelost, door middel van duidelijke communicatie en het toekennen van de korting. Ik ben zeer tevreden! Bedankt
D E
Daphne E.

Snelle levering maar niet alles in één keer

Snelle levering. Er was alleen wat verwarring want de snelle levering was niet compleet. Navraag bij de klantenservice leverde snel opheldering: een deel was niet in het magazijn en zou de volgende dag vanaf een winkel worden toegezonden. Eén ster minder omdat een e-mail of briefje in het pakket daarover verwarring bij mij had kunnen voorkomen. Bovendien moest ik nu twee dagen op rij zorgen dat ik thuis zou zijn voor de pakketbezorger.

Antwoord van petsplace.nl

Hi Daphne, Bedankt voor je eerlijke review. Wat fijn dat de eerste levering zo snel was en dat onze klantenservice je direct duidelijkheid kon geven over het resterende deel van je bestelling. We begrijpen je feedback over de communicatie heel goed. Het is inderdaad handiger als je vooraf een mailtje krijgt, zodat je weet dat er nog een pakketje vanuit een winkel onderweg is. Dat bespaart je een extra dag wachten voor de deur. We nemen dit advies zeker mee om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

Bestellen ging prima, bezorging kan een heel stuk beter

Het bestellen ging prima en normaal gesproken de bezorging ook maar deze keer niet… Dit ligt dan ook aan de bezorgdienst en niet aan jullie als pet’s place. Afgelopen vrijdag 13 Februari heb ik dieetvoer besteld en het is nu nog steeds niet binnen… Nu is het ook nog maar de vraag of het vandaag wel bij een pakketpunt wordt afgeleverd want elke keer is hetzelfde pakketpunt vol en bij een ander pakketpunt proberen ze het niet… Dus ik zou het heel erg waarderen en fijn vinden als jullie op zoek gaan naar een andere bezorgdienst dan postnl want dit is echt waardeloos…

Antwoord van petsplace.nl

Hi Eline, Wat vervelend om te horen dat de bezorging van het dieetvoer deze keer zo moeizaam verliep. We begrijpen heel goed dat het cruciaal is dat dit op tijd binnen is. Hoewel we bestellingen vaak direct dezelfde dag inpakken en meegeven, treedt er helaas soms vertraging op bij de verwerking door PostNL. Onze excuses voor het ongemak dat dit veroorzaakt. We nemen je feedback over de bezorgdienst en de problemen met het pakketpunt zeker serieus mee in onze evaluaties. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
I M
ireen m.

Fijne site om te bestellen

Geweldig dat de bestelling is thuisgebracht omdat ik slecht ter been ben komt dit voor mij zoveel beter uit, en hoef ik iemand anders niet lastig te vallen. Ook wil ik laten weten het terrarium wat gekocht is bij jullie is een heel fijn verblijf voor mijn goudhamster.
Groot assortiment voor dieren, alles duidelijk uitgelegd. Fatsoenlijke prijzen, af en toe mooie acties. Snel geleverd, en je wordt goed op de hoogte gehouden over levering. Al diverse keren besteld, en tot nu toe geen problemen gehad.

De juiste medewerkster op de juiste plaats.

Telefonisch contact gezocht naar aanleiding van een afwijkende prijs in de winkel en online. De medewerkster controleerde mijn bevindingen en was het met mij eens. Ze vertelde dat ze de korting niet kon geven omdat het niet geprogrammeerd was en ze kwam zelf met de oplossing. Volle bedrag betaald en het teveel betaalde zou zij dan overmaken. In de middag stond het teveel betaalde bedrag op mijn rekening. CHAPEAU voor deze medewerkster A...
Hele mooie mand,alleen mijn hond durft er niet in. We gaan het stap voor stap proberen. Onze hond heeft artrose dus deze mand is wel heel goed voor hem. De levering duurde een dikke week wat ik best lang vond. Maar de mand stond dan ook geregistreerd als brievenbuspakket. Gezien de afmeting lijkt mij dat erg moeilijk😂

Antwoord van petsplace.nl

Hi, Wat fijn om te horen dat de mand erg mooi is en dat deze perfect is voor jouw hond met artrose. Juist voor honden met gewrichtsklachten kan een goede, ondersteunende mand een wereld van verschil maken! Wel spannend dat hij er nu nog niet in durft. Heel verstandig dat jullie dit stap voor stap aanpakken. Dit heeft vaak even tijd nodig. Tip: leg er eens een vertrouwd dekentje of een favoriete snack in, dat helpt vaak om het ijs te breken! 🐾 Een levertijd van een dikke week is inderdaad aan de lange kant, onze excuses hiervoor. Maar dat de mand geregistreerd stond als brievenbuspakket is wel heel bijzonder... Dit zal een fout geweest zijn vanuit onze vervoerder, onze excuses voor de vertraging! Bedankt voor je geduld en je review met een knipoog. We hopen dat je trouwe viervoeter snel zijn nieuwe, comfortabele plekje ontdekt en er heerlijk in zal rusten. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken via 0318 759 259 of service@petsplace.nl Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Online vindbaarheid. Jullie kwamen onder mijn aandacht doordat ik heel specifiek iets zocht maar stonden op pagina 3 van mijn searchengine. Misschien zou ik jullie met andere producten eerder gevonden hebben als jullie meer boven aan stonden. Het product is verder wat ik verwacht had: Softshell jas die winddicht en waterafstotend is en licht is om te dragen, mijn “merk” Softshell van het werk voelt wel degelijker aan dus de praktijk moet nog uitwijzen hoe lang de jas mee gaat.
De volgende dag in huis. Dat is echt super snel waar ik geen rekening mee had gehouden. Meestal duurt het 2 dagen dat het aan komt. Het is jammer dat je de bezorging niet kan wijzigen, dat het wel op de juiste dag binnen komt. Gelukkig me buren zo lief zijn geweest om het aan te nemen. Maar voor de rest ben ik erg blij

Antwoord van petsplace.nl

Hi Cynthia, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat je bestelling al de volgende dag in huis was en dat de buren het pakketje konden aannemen. We doen inderdaad ons best om alles zo snel mogelijk te bezorgen. Wat betreft het wijzigen van de bezorging nemen we je feedback mee. We zijn blij te horen dat je verder erg tevreden bent met de service. Graag tot de volgende keer bij Pets Place. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
J L
James L.
25 kg schelpenzand en kanarie zaad besteld netjes thuis bezorgd...nog niet gekeken wat in de doos zat omdat het best zwaar was. Volgende dag mijn volière schoongemaakt en wilde de bestelde zand eruit halen en tot mijn verbazing zat het er niet bij ...wel even gebeld dan krijg je als antwoord " ow dat waren ze dan vergeten" heel slecht Pets Place, het is dat ik belde maar 1ste instantie hebben jullie wel een factuur gestuurd waar het zand er ook opstond. Volgende keer graag een reactie van jullie kant, ik denkt dat meer is dat het de zwaarte van 25 kg zand is .

Antwoord van petsplace.nl

Beste James, Bedankt voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons oprecht dat uw ervaring deze keer zo negatief is verlopen. ⭐️⭐️ Het is absoluut niet de bedoeling dat u een incomplete bestelling ontvangt. wij voor staan. Onze excuses voor het ongemak. Mocht je verder nog vragen hebben kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Er was even een dipje, Ik hjad besteld en betaald, maar het systeem had het niet goed opgepikt. toen ik het meldde was er gewoon veel ongeloof. Ten laatste zou men bij Post.nl informeren. Zonder verdere info kreeg ik op het laatst een .artikel bezorgd van een merk dat ik niet besteld had. Ik heb er toen maar bij gelaten en het product aan mijn kat opgevoerd. Die was gelukkig hij niet zo kieskeurig dat hij dat niet lustte.Het is bijna op. De nieuw bestelde voorraad is weer in huis.Wel weer zoals altijd snel en accuraat geleverd, zoals ik altijd al gewend was.

Antwoord van petsplace.nl

Beste C. den Hoedt, Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide verhaal. ⭐⭐⭐ Het spijt ons oprecht dat er bij deze bestelling zoveel is misgegaan. Van het systeem dat de betaling niet oppikte tot het gevoel dat je niet werd geloofd bij de melding: dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. Dat er vervolgens ook nog een verkeerd merk werd geleverd zonder overleg, maakt het verhaal helaas compleet. We vinden het erg sportief dat je het product toch aan de kat hebt gegeven en dat deze er gelukkig van heeft gesmuld! We waarderen je geduld enorm, zeker omdat je ons toch het vertrouwen hebt gegeven voor je nieuwe voorraad. Fijn om te horen dat de meest recente levering weer ouderwets snel en accuraat was. We gaan intern aan de slag met je feedback over de afhandeling van de eerdere fout om dit in de toekomst te voorkomen. Graag tot de volgende keer bij Pets Place! Met vriendelijke groet,