MOOWY

1.335 reviews in totaal   305 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de kwaliteit van de producten, waarderen de duidelijke instructies, video's en handleidingen, en zijn blij met het persoonlijke advies en de snelle, vriendelijke service. Ook de snelle en correcte levering wordt als zeer positief ervaren. De meeste klanten zien positieve resultaten aan hun gazon. Toch zijn er enkele klanten die teleurgesteld zijn in het resultaat of het gewenste effect op hun gazon niet hebben behaald. Daarnaast wordt aangegeven dat de respons van de klantenservice soms beter kan en dat de prijs als aan de hoge kant wordt ervaren.

ReviewsMOOWY

Goede feedback bij vragen.
Netjes verzorgd en goed advies
Levering perfect. Info via mailings en YouTube, top!
Goede mailing en topprodukt
Goede producten, goede voorlichtings videao's en eenvoudige bestelling va site
A M
AA M.
Goede website en snelle service. Goed advies
Bestelling allemaal prima! Gras lijkt ook groener dan twee weken geleden
Na toch wel regelmatig last te hebben van mollen in het gazon die toch jammer genoeg schade aanbrengen aan je gazon, gezocht naar een oplossing. Op de site van Moowy zag ik de positieve reacties en heb besloten de mollen zakjes te bestellen en inderdaad na twee dagen zijn de mollen vertrokken en tot op heden niet meer terug gekeerd het product werkt boven verwachting erg goed en ik ben er super blij mee en ook nog tegen een redelijke prijs. Mochten ze nu nog terug komen dan gaan er gewoon weer zakjes in de grond en weet ik zeker dat ik snel van de mollen af ben 50 zakjes in een doos daar kan ik voorlopig wel even mee vooruit.

Moody is gewoon top!

Ik gebruik de producten van Moowy nu al enige tijd en die zijn erg goed. Samen met de mooie instructiefilmpjes staat dat garant voor mooie grasmatten. Er tevreden dus.
Snelle levering en een heldere beschrijving erbij. Graszaadjes zijn mooi doorgekomen.
Alles netjes op tijd bezorgd, kwaliteit van mest en graszaad was vorige jaren prima , weer even afwachten of dat nu ook weer het geval is . Wel vertrouwen in de producten!
Uitstekend meedenk service. Goede en duidelijke videos. Fijn met jou persoonlijke aanpak, Louis. TOP Zeewier gisteren gegeven na het maaien en vandaag was het water geven dag, dus staat mooie erbij, alleen wat wildgras straks verwijderen. Geel gras bijna niet, maar vercuteren eind september wel. Maar ik zou het mooi vinden als de abonnement in 12 delen betaald kan worden. En ik zie een tuinsprooier op een foto er niet klopt met die jij verkoopt, dus?

Bijzaaien

Advies opgevolgd van Moowy wat betreft bijzaaien met fantastisch resultaat.
T H
Tom H.
Goede spullen, snel geleverd. En een geweldig YouTube kanaal met uitleg.
De hands-on tips werken ! Blij mee.
kwaliteit van geleverde product (gazon mest lente) en werking op korte termijn
Prettig en snel contact. Heel goed uitgebreid persoonlijk advies gekregen en snel antwoord op ingestuurde vragen!

mierenaaltjes zijn opgegeten door de mieren lijkt wel

Ik had 3 dingen besteld. mest voor het gazon, die doet het goed. aaltjes tegen de mieren, met een aaltjes sproeier. Mieren hebben nog meer nesten gemaakt met die aaltjes. Ik ga weer over op gif.
prima spul snelle levering redelijk geprijsd