dezaden.nl- Logo - Beoordelingen

dezaden.nl
Beoordelingen:

344 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.323 beoordelingen in totaal  

4,75
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 nov 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
dezaden.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij eerdere zoekresultaten staat dat jullie verzenden vanaf een order van €25,-. In de winkelwagen zag ik pas vanaf €30. Ik vind de orderonvang vrij hoog als je het gratis wil laten verzenden. https://www.google.com/search?q=de+zaden+verzendkosten&rlz=1C1EJFA_enNL717NL717&oq=de+zaden+verzendkosten&aqs=chrome..69i57j0i546l2j0i546i649.37047j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8

de meest kritische beoordeling

22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
we mogen van onze werkgever elk jaar voor 50 euro bij De Zaden bestellen. Voorheen was het assortiment veel groter en bij deze bestelling had ik verschillende artikelen willen bestellen die niet leverbaar waren helaas
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor dezaden.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes en goed geleverd, ook niet lang op hoeven wachten. Leuk cadeautje en ik word gewoon blij van mijn bestelling 😃 Leuke weggeefzakjes als traktatie 😊
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
ik ben zo blij dat ik 'gezonde' zaadjes heb kunnen kopen. Alles keurig geleverd en snel ook! De eerste zijn gezaaid, nu wachten op het resultaat.
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super bedrijf ! Altijd telefonisch benaderbaar. Dat is een groot pluspunt voor een webwinkel. Daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zonnebloemzaad uitdeel-zakjes

Vriendelijke klantenservice, prompte levering, leuk 'cadeautje' erbij. Mooi nieuw design voor de uitdeelzakjes zonnebloemzaad.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wij hadden de zakjes met zaden snel nodig. Zonder bij te betalen is via een express service de levering heel snel gekomen.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop al een tijdje bij De zaden, en alles wordt netjes en optijd geleverd en de producten zijn meer dan prima! ❤️
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snel en correct geregeld zelfs nadat ik een kapot product geleverd kreeg. Top bedrijf!👍🏼
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Goede toegang tot de website. Makkelijk te bestellen en een snelle levering.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De produkten en de service. De verzending van GLS was minder.
Beoordeling melden
HV
Harmen v.
Amsterdam
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed spul/prettige prijs

Zoals altijd goede artikelen tegen een prettige prijs
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ruim assortiment en snelle levering

Hele ruime keuze op de website en snelle levering.
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd + exstra kadootje .. thx
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede producten.
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie service, direct opgevolgd.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuk kado om aan iemand te geven
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, snelle levering!
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en snelle levering!
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
voldoet aan de verwachtingen
Beoordeling melden
AB
Anjo B.
Koog aan de zaan
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid van de bezorging
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel thuis gekregen.
Beoordeling melden