Klanten zijn zeer te spreken over het fluisterstille karakter van de producten, het stijlvolle design en de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ook de snelle en probleemloze levering valt in de smaak, evenals de vriendelijke en behulpzame klantenservice. Het gebruiksgemak, de eenvoudige bediening en montage, en de app-functionaliteit worden vaak als positief benoemd. Er zijn echter ook enkele punten van kritiek: sommige klanten ervaren lawaai of irritante piepjes bij het gebruik van de producten. Daarnaast zijn er minpunten bij specifieke functies, zoals problemen met de compatibiliteit en werking van de app.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsDuux
Hele fijne apparaat, heb al 2 gekocht !
Hele fijne apparaat. Snel en efficiënt, droogt de lucht niet, en goed ook voor grotere ruimtes. Fijn dat je kan vam afstand bedienen via de app, huis of kamer warm aan worden terwijl je onderweg naar huis bent. Snelle levering.
Fantastische geruisloze
Snel in huis. Uitstekend product.
We hebben nu 2 witte whisper flex ultimate, 1 lila flex whisper 2 en 1 ( als cadeau gegeven) witte whisper essence.
De laatste is zonder accu en batterij, maar verder een fantastische ventilator. Makkelijk te bedienen op de ventilator zelf.
De eerste 3 ventilatoren hebben een afstandsbediening, accu en batterij.
Kan dus ook draadloos in de tuin gezet worden. Of welke plek dan ook.
De lila staat in de praktijkruimte, 1 witte in de huiskamer en 1 in de slaapkamer.
En omdat ze geruisloos zijn tot stand 10 ( hoger hoor je een lichte "ruis") slapen we prima.
Kortom: kom maar op met de warmte !
Werkelijk fluisterstil
Ik ben fan van deze werkelijk fluisterstille ventilator. Ook fijn dat alle onderdelen los te vervangen zijn, dus duurzaam.
Het enige dat heel jammer is, is dat de app niet werkt. Dit probleem kwam ik met een ouder model en de vorige app, binna drie jaar geleden, ook al tegen. Hopelijk worden beide apps gefikst zodat hun belofte waargemaakt zal worden.
Desalniettemin vind ik het apparaat zo fijn dat ik een tweede heb gekocht. Erg leuk in lila. Wat mij betreft zijn warmere kleuren ook heel welkom.
Snelle levering, mooi product
Snelle levering, uitstekende torenventilator. Ik heb nu 2 Duux Elevate torenventilatoren en ik ben er erg blij mee. Ze nemen niet veel ruimte in, zijn stil en krachtig en op afstand te bedienen met een afstandsbediening. Ze passen in elk interieur en zijn ook makkelijk op te bergen als je ze niet nodig hebt. Ideaal voor de warme dagen. Ik woon op een flat waar de warmte erg blijft hangen en ik heb er nu eentje voor de woonkamer en eentje voor de slaapkamer. Ik heb er erg veel plezier van.
1 miskoop jammer ze zijn best wel duur
We hebben meerdere ventilators van Duux. Ze zijn over het algemeen goed. We hebben bij 1 ventilator dat de afstandbediening het niet meer deed nieuwe afstandsbediening besteld en die deed het ook niet en zonder afstandsbediening is het bedienen lastig.
Antwoord van Duux
Goedendag,
Wat vervelend dat het niet gewerkt heeft met een nieuwe afstandsbediening.
Als je de klantenservice een bericht wil sturen via service@duux.com of per whatsapp 085 087 63 55 dan zullen zij met je meekijken naar een oplossing.
Helemaal niets op aan te merken!
Geruisloos en degelijk
Score is voornamelijk gebaseerd op het feit dat ze zo stik zijn. Verbinden met wifi lukt nooit omdat het nog werkt met 2.4 ghz. Dat gebruikt bijna niemand nog. En om mijn router om te gooien is me te ingewikkeld.
Snelle bezorging en het product is ook geweldig. Fluisterstil!
De vele standen en lekker stil
De Duux Sense thermometer/hygrometer is zeer onnauwkeurig.
De Duux Sense thermometer/hygrometer gekocht omdat dit apparaatje volgens de beschrijving nauwkeurig de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid zou meten.
Echter de afwijking ten opzichte van een drietal referentie apparaten (waaronder een Nefit, Trotec en Bosch professional) is groot. De tempertuur meting van de Sense wijkt bijna 2 graden C af van de referentie apparaten, terwijl de meting luchtvochtigheid bijna 25% afwijkt.
De metingen zijn gedaan op meerdere plekken in de woonkamer waarbij de Sense en de referentiemeters steeds in een cirkel van 25 centimeter werden gegroepeerd.
Antwoord van Duux
Hallo!
Wat vervelend om te horen! Dit klinkt inderdaad als een grote afwijking en een defect! Zou je contact met ons op willen nemen? Dan kijken we graag met je mee voor een oplossing!
Heerlijk stil
De ventilator is heerlijk stil en heeft een prachtig design. De verschillende standen zijn erg fijn, waardoor je altijd de juiste luchtstroom kunt kiezen. Mijn zoontje slaapt er moeiteloos doorheen, zo stil is hij. Het enige kleine nadeel is dat het kabeltje van de adapter snel losraakt. Je moet de ventilator dus op één plek laten staan, want anders valt de kabel er gemakkelijk uit.
De 26 snelheden en de afstandsbediening ! TOP !
Een uitkomst
Wederom een hele goede ervaring met Duux. Dit maal 2 exemplaren van hun opberghoes voor onze Whisper Flex's besteld en snel ontvangen. Wat een uitkomst, stofvrij en beschermd opbergen, je moet er maar opkomen! Ben er blij mee en de Flexen denk ik ook ;)
Werken goed in Tanzania
Wij gebruiken inmiddels 7 Whispers in onze eco-lodge in Pangani, Tanzania. Fluisterzacht, makkelijk te onderhouden en een zeer goede klantenservice.
Wij zijn er blij mee, en onze gasten zijn er blij mee!