Lucardi Juwelier Leidschendam

765 reviews in totaal   155 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de vriendelijkheid en het warme ontvangst van het personeel. Daarnaast wordt het personeel als zeer behulpzaam, meedenkend en deskundig ervaren, wat vertrouwen geeft bij de aankoop. Het deskundige en eerlijke advies wordt gewaardeerd en de service wordt vaak als goed, snel en oplossingsgericht beschreven. Ook zijn klanten doorgaans tevreden over de oplossing van problemen en klachten. Er wordt echter regelmatig melding gemaakt van langere wachttijden, vooral tijdens drukke momenten en bij personeelstekort, wat soms als storend wordt ervaren. Hoewel problemen meestal goed worden opgelost, zijn er incidenteel klachten over de afhandeling.

ReviewsLucardi Juwelier Leidschendam

Heel fijn en mooie sieraden

We konden rustig op het gemak even door de winkel lopen, en kijken. Zodra we een keuze gemaakt hadden werden we direct geholpen door een vriendelijk personeelslid. We zijn tevreden de winkel weer uitgelopen met hele mooie oorbellen voor onze moeder.

Klantvriendelijkheid was uitstekend

Klantvriendelijkheid van het personeel was uitstekend als ook de behulpzaamheid. Er werdt alle tijd genomen om te helpen, ondanks het in de winkel erg druk was. Goede service, ik kom er graag weer terug!

Ik vond de winkel heel netjes en schoon. Eerlijk gezegd...ik heb thuis al gevonden wat ik wil kopen. Ik ben echt vroeg naar de winkel gegaan...de twee dames waren nog bezig om met de winkel klaar te maken.

Uitstekende verkoopster

Erg vriendelijke verkoopster die moest multitasken omdat er meerdere klanten tegelijk geholpen moesten worden en ze alleen in de winkel stond. Deed ze als een pro!

attent en vriendelijk personeel

Vorig jaar een ring gekocht voor mijn verloofde. Echter viel er tot 2x toe een steentje uit. Nadat ik aangaf wat het probleem was, zei ik dat ik die ring liever niet meer wil. Kreeg een giftcard met het aankoop bedrag mee. Afgelopen week een andere ring gekocht met die giftcard en moest iets erbij doen qua bedrag. Maar wel fijn dat het zo opgelost kon worden. Vriendelijke service!

Mooie winkel en heel vriendelijk personeel

Afgelopen vrijdag was ik op zoek naar een cadeau en werd ik door een hele vriendelijke dame geholpen! Ze dacht goed mee en heeft mijn cadeau mooi en zorgvuldig ingepakt!
De werknemers hebben geduld, kunnen je vragen beantwoorden en geven goed advies
Fijne lieve medewerkers. Kwam voor een gaatje schieten, werd goed en snel geholpen.
In the Mall of the Netherlands, zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

De behulpzame verkoopster

De Verkoopmedewerkster die ik verleden week al had gesproken , herkende mij jongen wist toen ze mij en mijn zoon zag, precies waarvoor we langskwamen:) Mijn zoon heeft een mooie stoere zilveren ketting uitgezocht voor zijn hanger die hij op vakantie had gekocht ( waarvan die ketting niet stevig was ) Ik ga graag terug naar Lucardi Leidschendam. Super vriendelijk personeel!!!
Ik had een ketting gekocht waarvan ik de sluiting niet kon gebruiken omdat deze te klein was. Daarom wilde ik de ketting ruilen. De verkoopster hielp mij zo vriendelijk en heeft de sluiting vervangen door een iets grotere sluiting. Dit kreeg ik geheel vergoedt. Prima service, ga zo door

Antwoord van Lucardi Juwelier Leidschendam

Super dat je ervaring in de winkel zo prettig was! 💜
Goed geholpen, klantvriendelijk en meedenkend
Vriendelijk geholpen, betaalbare producten.
Jullie hoeven niks te verranden is al super goed. En je word netjes geholpen. Groetjes ursula veeningen
Hele snelle en vriendelijke service!
Hele lieve mederwerkers. Ik kwam aan en legde uit naar wat voor ketting ik zocht. Ze ging hem gelijk voor me pakken en gaf ook nog een lief complimentje aan me. Ik werd gelijk geholpen en ze vroeg ook naar mijn klantenkaart waardoor ik een fijne korting kreeg. Ik kom zeker terug! (Shout out naar de lieve mooie dame in hoofddoek die daar werkte)
ben keurig en goed geholpen op 9 mei aan een horloge
Top serv8ce
Mooie sieraden, fijne winkel
Gezellige dames in de winkel, ik heb goed advies gekregen. Dat was heel prettig.