airsain.nl

610 reviews in totaal   43 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de uitstekende, snelle en oplossingsgerichte service, waarbij problemen direct en zonder gedoe worden opgelost. De website wordt als overzichtelijk, duidelijk en eenvoudig in gebruik ervaren, wat het vinden en bestellen van producten vergemakkelijkt. Het deskundige, eerlijke en persoonlijke advies wordt gewaardeerd en helpt bij het kiezen van het juiste product. Ook de snelle levering, directe reacties en efficiënte afhandeling worden als zeer positief gezien. De klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering van het personeel wordt als warm, behulpzaam en professioneel beschreven. De afhandeling van garantie en aftersales verloopt probleemloos, coulant en klantgericht, met vlotte oplossingen en vervangingen. Tot slot zijn klanten zeer tevreden over de kwaliteit en het gebruiksgemak van de aangeschafte producten.

Reviewsairsain.nl

kwalitatieve producten goede klantenservice

Airsain heeft kwalitatieve producten. De airwasher van Venta gaat al weer jaren mee. De Eese Otto ontvochtiger had een tekortkoming, (ijsvorming) maar dat viel binnen de garantie en is prima opgelost. Goede respons en snelle reactie, top klantenservice.
Goed advies, snelle levering, A kwaliteit apparaat. Ik vind het een mooi ding.
Geïmporteerde review
Duidelijke website, ik heb even gebeld met Airsain en kreeg nog enkele extra adviezen om slim rekening mee te houden. Goede service.

Goede service

Garantie verlopen maar toch vervangend product geleverd, top!

Aanrader

Overzichtelijk, kwaliteitsartikelen, goede prijs/kwaliteit
Snelle reacties op de emails met de vragen die we hadden
Fijne ervaring met bestellen bij airsain. Duidelijke website en eerlijke prijzen

EEESE OTTO van Airsain

Onze ESSE OTTO bleek helaas niet te repareren. Na het melden en opsturen kregen wij een nieuw apparaat retour. Ontzettend goede service!
Goede informatie over het product
Goede service, snel contact
Zij bieden een zeer ruime keuze..!
Top informatie van Arno Bedankt
Geïmporteerde review
Goede service van het bedrijf nadat een onderdeel kapot was gegaan. Ze stuurde direct een retourbon op en nadat ik het had teruggestuurd kwam er snel een nieuw apparaat. Top!
Geïmporteerde review
Onvoorstelbaar snel met alles orderbevestiging,factuur, en aflevering Ik geef nooit 5 sterren Bij dit bedrijf doe ik dat voor het eerst
Geïmporteerde review

Service en kwaliteit bestaan nog!

Vier dingen: De producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit (Eeese). De verzending is altijd zeer snel. De service is uitstekend (nazending & advies). Ze gebruiken DPD - de enige vervoerder die zijn werk goed doet. Een dikke 10 (5) voor deze mensen uit het Zuiden des lands!
Duidelijke website Goede vergelijking mogelijkheid Snel kunnen bestellen

Uitstekende Aftersales service

Er was een Led van de display defect. Hierover contact gehad en konden de Otto voor reparatie opsturen. Tot onze verbazing hebben we een nieuwe Otto mogen ontvangen. Wat ons betreft een uitstekend "AfterSales " service
Geïmporteerde review
Duidelijke weergave van de gekochte goederen en gemakkelijke bestelprocedure, met uitzondering van het ingeven van mijn woonadres want dat stond niet in de voorselectie. Ik zou die voorselectie dan ook verwijderen!

Antwoord van airsain.nl

Beste meneer Ruyter, Dat is vreemd; de voorselectie zou alle adressen moeten kennen. Wij nemen even contact met u op. Met vriendelijke groet, AirSain Team
Prettig bedrijf: goed bereikbaar, goed advies en scherpe prijzen!
A N
Arno N.
Fijn bedrijf, persoonlijk advies en goede service!