Klanten zijn zeer positief over de vriendelijkheid van het personeel en ervaren de interactie als prettig en gastvrij. De behulpzaamheid van de medewerkers wordt vaak geprezen, waarbij zij zich inzetten om klanten te ondersteunen en mee te denken. Klanten waarderen de persoonlijke aandacht die zij ontvangen, evenals de goede en duidelijke adviezen die worden gegeven. De deskundigheid en vakkennis van het personeel vallen in de smaak, en de algemene servicekwaliteit wordt als goed beoordeeld. Daarnaast worden klanten meestal snel geholpen, wat positief wordt ervaren. Er zijn incidentele opmerkingen over traagheid bij specifieke situaties.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Schagen
De behulpzaamheid van de verkoopster was super.
Er waren meer klanten in de winkel in Schagen,maar ze gaf mij de aandacht waar ik om had gevraagd. Dat gaf mij de doorslag tot aankoop. Ze had o.a. mijn nieuwe oorbellen in gedaan en de oude oorbellen een gaatje verder.👌🏻
verkoopster was heel vriendelijk en snel. Ik had codenummers mee, uitgezocht door degene die ze als sinterklaas cadeautje wilde. Nummers ingetypt, spullen ingepakt en afgerekend. Buiten kerk ik naar de bon omdat t duurder was dan ik dacht, zie ik iets op de bon staan wat ik niet had besteld/r gevraagd. Dus terug, werd gelijk gesteld, maar verkoopster mompelde ook iets van verkeerde code aangetikt ofzo. Verschil was ruim 10 euro.
Dank je wel voor ales en me mooi verjaardag kado klaar heb kunnen maken dank je wel gr Wendy
Geduld/ tijd en goed advied
Er werd door de verkoopster veel tijd genomen en adviezen te geven om de juiste keus te kunnen maken voor mijn bruidssieraden
Professionele service
Ik vind dat jullie aardig en professioneel personeel hebben. Ik kan altijd een goed praatje maken met de gene die mij helpt. Ik heb ook mijn derde gaatje en helix hier laten schieten. Dat was erg goed gegaan, ze vroeg of ik hem op de goed plek vond zitten en of ik het zeker wist. Toen ze hem schoten hadden ze ervoor gezorgd dat ik comfortabel was en het proces was heel snel. Ze zorgen er ook voor dat ik de goede na verzorging had en legde uit wat ik wel een niet moest doen. Ik ben dus overal heel erg tevreden en heb geen slechte ervaringen gehad.
Zeer vriendelijk
Super aardige meid die ons heeft geholpen voor een Moederdag ring zeer vriendelijk
Vriendelijk, laagdrempelig en respectvol geholpen ongeacht wat voor aankoop vanuit de winkel.
Goed geholpen en geadviseerd, blij mee.
Ga met goed gevoel naar huis.
Goede kundige en vriendelijke hulp! Keuze uit artikel ook prima.
Prima geholpen
Vriendelijke mederwerker, goed meegedacht
Niet veel... goeie juwelier erg klantvriendelijk..
Snelle bedoening en goed geholpen bij keuze.
Het is dat ik zelf vroeg of ik geholpen kan worden. Het personeel had er niet zoveel zin in. Liep al een tijd in de winkel zonder dat ze me aansprak. Om te vragen of ze me kon helpen. Dus zelf maar gevraagd of ik geholpen kon worden.
Werden klantvriendelijk geholpen en goed advies
Personeel is erg vriendelijk
Ook oplettend
Ik stond met mijn kleindochter te wachten omdat ze aan de telefoon een bestelling doorgaf
Een andere klant wilde voorgaan toen ze klaar was met bellen
Ze was heel beleefd naar de klant maar gaf duidelijk aan dat wij eerst stonden te wachten.
Heel attent. Ook behulpzaam bij de keuze aankoop
Het was goed
Het was wèl goed. Ik had een lieve medewerker en had alles gedaan om toch een cadeau naar wens te krijgen. En dat was echt dat zij niet opgeeft maar met enthousiasme help zij was met veel geduld voor ons. Ik kan geen foto bijvoegen want ik heb een cadeau gekocht
ben goed geholpen bij de aankoop van een horloge
Altijd vriendelijke personeel
Altijd de vriendelijkheid en behulpzaamheid van die lieve meiden. Hoe druk het soms ook is/wordt, ze laten zich hierdoor niet afleiden. Geven iedere klant de tijd en de service.