Cameraland.nl- Logo - Reviews

560 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.026 reviews in totaal

Cameraland.nl- Logo - Reviews

Cameraland.nl

560 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.026 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Cameraland.nl. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, met medewerkers die vaak een stapje extra zetten en problemen adequaat oplossen. Het deskundige, eerlijke en persoonlijke advies van het personeel wordt gewaardeerd, evenals de vriendelijke, behulpzame en betrokken houding die bijdraagt aan een prettige winkelervaring. De afhandeling van problemen en retouren verloopt snel en accuraat, en de prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig beoordeeld. Enkele klanten ervaren echter af en toe vertragingen of onduidelijkheden bij de levering, wat tot frustratie kan leiden. Daarnaast wordt genoemd dat proactieve of tijdigere communicatie soms ontbreekt, waardoor klanten niet altijd goed op de hoogte blijven.

Reviews voor cameraland.nl

Wara ist mijn bestelling
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
EB
Emmelie B.
Heerlen
De bestelling werd vlug geleverd,goed verpakt en was nog beter als ik verwacht had.
Goed product scherpe prijs

Breuk in body

Goed dat jullie belden over de scheur in de doos maar ik verwachtte wel goede controle op de camera. Dit zouden jullie doen. Uiteindelijk zat er een flinke breuk in de behuizing. Jullie probeerde mee te denken met een oplossing zodat ik toch een compacte maar goede camera mee op vakantie kon nemen, maar ik had hier meer van verwacht. Nu heb ik mijn geld bij een andere winkel uitgegeven. Dit heeft mij veel geregel en tijd gekost, terwijl dit met een betere controle voorkomen had kunnen worden.
Fijne teamleden die stuk voor stuk zorgen voor een rustig advies.

Eerste klasse service.

Als je binnenloopt met een vraag nemen ze alle tijd voor je. Ze rusten niet voordat de oplossing gevonden is. Blij met deze fysieke top winkel.
Het dieper graven en uitzoeken van je vraag
Top ervaring. Een insta x4 besteld savonds de volgende dag al bezorgd. En gloedjes nieuw, terwijl deze referbished is. Een top winkel
Heb ij al vermeld
Ben zeer tevreden over de kennis die aanwezig is zodat ik tot een juiste keuze kan komen. Verder de tijd die wordt genomen om de klant van dienst te zijn is top.
Snelle levering en een goede prijs
De lens -Tokina atx-m 11-18mm E- is prima. En ben tevreden over de service, ook bij een keer retourneren van een product.