Gullegever.nl

95 reviews in totaal   40 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de goede communicatie met het team en de duidelijke informatievoorziening. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en professioneel ervaren, waarbij persoonlijke aandacht en meedenken positief opvallen. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten hoog gewaardeerd en vinden klanten het bestelproces en de bijbehorende tools makkelijk en overzichtelijk in gebruik. Af en toe melden klanten een vertraging in de levering of een incidenteel defect product.

ReviewsGullegever.nl

Diverse proef exemplaren aangevraagd en deze zijn steeds netjes aangeleverd

Antwoord van Gullegever.nl

Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat alles naar wens is geleverd :) Hopelijk tot ziens, Met vriendelijke groeten, Team Gulle Gever
Snel en vakkundig

Antwoord van Gullegever.nl

Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn met jullie bestelling :) Alvast hele fijne feestdagen gewenst en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groeten, Team Gulle Gever
Fijne tool om te ontwerpen en vlotte levering

Antwoord van Gullegever.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen :) Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groeten, Team Gulle Gever
Goede communicatie en snel geleverd!

Antwoord van Gullegever.nl

Bedankt voor de mooie review, dat stellen we op prijs! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen :) Met vriendelijke groeten, Team Gulle Gever

Antwoord van Gullegever.nl

Bedankt voor de mooie beoordeling! Alvast hele fijne feestdagen gewenst en hopelijk tot de volgende keer, Met vriendelijke groeten, Team Gulle Gever
snelle levering korte lijntjes makkelijk te benaderen

Antwoord van Gullegever.nl

Bedankt voor jullie mooie review! Goed om te horen dat jullie blij zijn met onze snelle service :) Veel plezier met het uitdelen en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Gulle Gever

Antwoord van Gullegever.nl

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling, dat stellen we op prijs! Alvast hele fijne feestdagen gewenst en hopelijk tot de volgende keer, Met vriendelijke groeten, Team Gulle Gever

Antwoord van Gullegever.nl

Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Vervelend om te vernemen dat uw bestelling niet naar wens is verlopen. Ik vraag mijn collega om contact met u op te nemen om te kijken of we nog iets voor u kunnen doen. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, kunt u ons altijd bellen op +31 (0)88 544 0644. Met vriendelijke groeten, Team GulleGever

Antwoord van Gullegever.nl

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer, Met vriendelijke groeten, Team Gulle Gever
Vlotte en vriendelijke service van medewerkster Nicky! Wij blijven terugkomen!!
Lange levertijd, zelfs nog niet ontvangen!

Antwoord van Gullegever.nl

Bedankt voor uw feedback, maar vervelend om te lezen dat de levertijd langer was dan verwacht. Ik begrijp van mijn collega Linn dat zij ondertussen contact met u heeft gehad en dat de levering voor kerst heeft plaatsgevonden. Mochten we u toch nog ergens bij kunnen helpen, horen we dat natuurlijk graag! Met vriendelijke groeten, Team Gulle Gever

We zijn tevreden over de bedrukte waaiers

We zijn tevreden over het eindresultaat, bedankt voor het meedenken en de goede service!!
Snelle reactie op vragen.
Goede communicatie en snelle levering
Alles prettig vlot en netjes verlopen.
de bestelling ziet er heel goed uit en het is snel geleverd!
Mooi product en fijn geholpen

Antwoord van Gullegever.nl

We vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Ik begrijp van mijn collega's dat zij meerdere keren hebben geprobeerd om contact met u op te nemen, maar dat u niet bereikbaar was. Mochten we u toch nog ergens mee kunnen helpen, horen we het graag. Met vriendelijke groeten, Team GulleGever.nl