Certificaat voor rivieramaison.nl

No. X5572365DAED5686EEB93541FB9978561
 

Geldig vanaf
28-10-2016
Geldig tot
27-10-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor rivieramaison.nl



Goed

4.47/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.134 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft rivieramaison.nl al 4.333 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
21-09-2019
door jaren klant te zijn beoordeel ik dit als UITSTEKEND
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Snelle levering. Mooie producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
correct ontvangen,glaswerk in degelijke verpakking er kon gewoon niets gebeuren.totaal cijfer een 10. ik raad het aan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Super snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Zeer tevreden en goed verpakt super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Makkelijk bestellen online.
Goede online service bij bestellen van een product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Super snelle bezorging
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Geen commentaar
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Levering was helaas een dag later als dat het gemeld stond dat was wel jammer
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
16-09-2019
goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
23-08-2019
16-09-2019
Snelle levering, product heel mooi en zoals omschreven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Super snel me bestelling gehad en ze zijn net zo leuk en mooi als op de foto
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
14-09-2019
Geen klachten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
14-09-2019
Snelle levering.
Prachtige lampen gekregen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
14-09-2019
Zoals gewoonlijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
Prima voorelkaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
11-09-2019
Artikel was beschadigd. Snel opgelost. Nieuwe gebracht. Oude meegenomen. Pas in de nacht voor levering een eerste bericht ontvangen dat er 's-morgens een levering zou plaatsvinden. Nou hebben wij zelf ook een leven, dus dat is niet handig. Alleen al om die reden zouden wij niet meer kiezen voor deze wijze van kopen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
24-08-2019
10-09-2019
Snelle levering en producten exact zoals afgebeeld. Ook erg netjes verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
08-09-2019
Netjes verpakte verzending, keurig geleverd door vriendelijke meneer op juiste aangegeven tijd
Geen klachten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
08-09-2019
Altijd snel geleverd goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
08-09-2019
No comment
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
07-09-2019
Ben erg tevreden, over de aflevering bijtijds geïnformeerd en aflevering was conform die info, Wasmand ziet er mooi uit en bevalt ook erg goed, ben 100 tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
06-09-2019
ik had liever de donkere gehad zie de foto,s
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
06-09-2019
Alles heel goed verzorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
12-08-2019
04-09-2019
snelle levering en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
03-09-2019
Super verstuurd en ik beoordeel met een 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
03-09-2019
Prima gedaan
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
24-08-2019
03-09-2019
Prima verzorgd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
02-09-2019
mooie spullen, jammer dat ik niet alles heb mogen ontvangen
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
02-09-2019
Zeer verzorgt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
02-09-2019
Mooie verpakking, spullen liggen wel erg los.
ik zou kijken of je b.v. een douchegel bij de handdoek kunt verpakken dan rollen de douche gels niet in de doos
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
01-09-2019
Altijd mooie spullen en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
21-08-2019
01-09-2019
Top service en te leuke producten en als cijfer een dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
24-08-2019
31-08-2019
Snelle service, goed zorhvuldig verpakt, mooie glazen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
24-08-2019
31-08-2019
Levering was goed, wel heel goed ingepakt Kan nagenoeg niets mee gebeuren
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
30-08-2019
Sommige breekbaren artikelen waren niet goed verpakt, gelukkig heel aangekomen maar helaas moet ik het ook weer retouren, dus zelf maar even extra verpakt..

Maar voor de rest goede service, zeer klantvriendelijk
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
29-08-2019
Wat ik besteld had was in orde. Ik geef een 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
29-08-2019
Weer snel pakket in huis,top
5.00
Uitstekend

rivieramaison.nl klantbeoordeling

rivieramaison.nl

rivieramaison.nl werd op 28-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Beiraweg 15
1047 HN Amsterdam
Nederland
webstore@riviera-maison.nl
rivieramaison.nl
Winkel-exploitant
Rivièra Maison B.V.
Beiraweg 15
1047 HN Amsterdam
Nederland
Handelsregister
KVK 34115327
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met rivieramaison.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.