Certificaat voor rivieramaison.nl

No. X5572365DAED5686EEB93541FB9978561
 

Geldig vanaf
28-10-2016
Geldig tot
27-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor rivieramaison.nl



Uitstekend

4.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.112 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft rivieramaison.nl al 3.349 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
16-11-2018
ben zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Goede service en snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
De windllichten zijn verschillend van kleur dat is wel jammer
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Alles mooi en goed enige minpunt is dat de engeltjes die ik heb veel goud deeltjes loslaten in het begin.
En de onderkant van 1 engeltje niet optimaal was .
Wil best een foto sturen hoor.
Vind ze verder wel erg mooi.
Alleen de afwerking ben ik beter van jullie gewend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Zoals altijd; Uitstekend Super blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Het gaf me een warm gevoel om spullen bij Riviera maison te bestellen. Makkelijk om te bestellen. Goede communicatie over de levering. De spullen werden keurig op tijd bezorgd . Alleen de prachtige doos al waarin het allemaal werd geleverd gaf een Top-gevoel. Ook de spullen waren stuk voor stuk geweldig zoals we van Rivera Maison gewend zijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Goed verpakt. mooie spullen.
De give away kreeg ik om onduidelijke redenen niet bij de bestelling. Ze hebben het na een mail keurig nagestuurd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Goed en volgende dag geleverd. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Top alles in orde
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Misleiding op de website. Zeer slechte afhandeling van de klacht hierover. Extreem hoge bezorgkosten. Een star en ouderwets bedrijf met overpriced aanbod.
In het verleden trouwens ook al een slechte kwaliteit bank je ne saus quoi gehad voor een mega prijs. Ben nu echt klaar met dit bedrijf.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
14-11-2018
Alles netjes verpakt, voldeed aan de verwachting en goed geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
13-11-2018
Ik ben zeer tevreden en de producten zijn super Ze passen uitstekend in mijn interieur
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
13-11-2018
Geen klachten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
13-11-2018
Op tijd geleverd en heel goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
13-11-2018
Snelle en correct verpakte levering, telkens weer tevreden na een order en een feest om te ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
13-11-2018
Top zaak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
12-11-2018
Alles perfekt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
Was heel goed verpakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
12-11-2018
Vlotte levering, product voldoet aan de verwachtingen, vriendelijk en correct te woord gestaan door klantenservice.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
Overzichtelijke website, gebruiksvriendelijk en prima betaalgemak.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
Ik heb dit al een keer gedaan, dus nogmaals, snel goed en de prijs viel mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
11-11-2018
Na problemen met mijn kortingscode 1 ter vervanging van 6 en het gegeven dat de oktoberactie verlopen was is de kortingscode goed gekomen en ik mijn bestelling kon plaatsen echter zonder actie van de woonmaand oktober en ook kon ik niet profiteren van de actie van de kerst/winter, jammer.
mvg Henk Beekman
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
11-11-2018
Snel en mooi goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
11-11-2018
Gewoon snel goedkoop en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
11-11-2018
kan jullie eigenlijk nog niet beoordelen
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
11-11-2018
Snelle levering en super goed verpakt. Ben helemaal happy met mijn bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
10-11-2018
Heel zorgvuldig ingepakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
10-11-2018
Is nog niets geleverd
2.33
Matig

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
10-11-2018
De levering was op tijd en alles was netjes ingepakt. De producten zijn zoals op de website weergegeven. Ik ben een tevreden klant.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
10-11-2018
Een krans besteld bij Riviera Maison. Keurig verpakt, snel in huis en het product is naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
09-11-2018
Heb keuken plank met haken besteld en die was zo scheef gemonteerd.
Eerst voorschieten retourkosten. Dacht dat er controle op producten was jammer dat ik hem nu niet voor het weekend binnen heb.
Greet delfgaauw
2.33
Matig

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
09-11-2018
Hollywood floorlamp,asje om de spot mee teverdraaien was los en krom,ondeugdelijk en dat voor €599.00 .Niet best.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
09-11-2018
Haden mijn bestelling over poortje in tuin gegooid Het waren kerstballen Geluk dat ze goed ingepakt waren daarvoor mijn dank.
3.67
Goed

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
08-11-2018
Fantastisch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
08-11-2018
Prachtige spiegel voor een mooie prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
07-11-2018
Ik heb twee windlichten besteld en ontvangen, alle twee kapot.
Producten waren ook zeer slecht verpakt, contact opgenomen met de klantenservice, ik moest een foto sturen van de windglazen. Vervolgens laat de klantenservice niets meer van zich horen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
07-11-2018
Soms een kleinere doos mag ook
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
07-11-2018
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
07-11-2018
Altijd een mooie winkel gevonden, voor de eerste keer online besteld.
Ging heel snel en zorgvuldig verpakt. Ik ben dol op de outlet, mooie kwaliteits producten voor weinig geld..
Alleen durf ik geen glazen artikelen te bestellen i.vm met de breekbaarheid , dat is jammer.......
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
07-11-2018
snelle levering en je krijgt wat je ziet,plus mooi ingepakt
5.00
Uitstekend

rivieramaison.nl klantbeoordeling

rivieramaison.nl

rivieramaison.nl werd op 28-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Beiraweg 15
1047 HN Amsterdam
Nederland
webstore@riviera-maison.nl
rivieramaison.nl
Winkel-exploitant
Rivièra Maison B.V.
Beiraweg 15
1047 HN Amsterdam
Nederland
Handelsregister
KVK 34115327
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met rivieramaison.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.