Certificaat voor rivieramaison.nl

No. X5572365DAED5686EEB93541FB9978561
 

Geldig vanaf
28-10-2016
Geldig tot
27-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor rivieramaison.nl



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.169 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft rivieramaison.nl al 3.662 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Goede service en leuke spullen heel blij met mijn bestelling. Door de drukte was de bestelling wat later maar ik kreeg als dank voor het wachten er een handige shopper bij. Hartstikke blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Alles wordt altijd keurig afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
18-01-2019
goed bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Uitstekende service het product was keurig verpakt en kwam onbeschadigd uit de doos prima en snelle levering top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Super weer snel in huis en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Ik vind alles prima, maar vind dat als je de verzendkosten niet wilt betalen (gratis verzending) je voor een hoog bedrag moet bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Levering een dag later dan de bestelling. Producten waren goed in gepakt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
Snelle levering en keurig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Had m;n bestelling donderdag gemaakt en vrijdag had ik al de artikelen al binnen, heel goed verpakt, bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Wordt al jaren blij van Riviera Maison
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Snelle levering, mooie artikelen voor een mooie prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
17-01-2019
Perfecte levering, keurig verpakt en met een leuke attentie erbij Zo doe je dat Als groot fan ben ik weer erg blij met onze nieuwe Rivièra Maison spullen die geweldig zullen staan in onze nieuwe woonboerderij uit 1890.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
Nvt
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Het pakket was netjes en goed verpakt
In een leuke doos
En een snelle levering
Top
Dank je riviera maison
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Geweldige service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Zitten altijd wel wat deukjes (beschadigingen)in het product wat ik wel jammer vind maar dat hoort krijg je dan te horen
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Er zat een 'braampje' aan enkele mokken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Na een verwarrende mail gebeld en het werd opgelost en heb vrij vlot alles binnen gekregen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Wij hebben onze levering nog niet ontvangen.
Uit track & trace blijkt dat de levering gebeurt is op 14 januari om 11:48u
wij hebben echter niets ontvangen.
Adres op leveringsbon is het juiste adres. Wij hebben een winkel en zijn dus de ganse dag open.

mvg.
Bernadette Luyten
1.00
Slecht

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
15-01-2019
Alles keurig verpakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Zowel product ,levering als service waren van uitstekende kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
01-01-2019
15-01-2019
Het heeft wel langer geduurd dan normaal . Dat is jammer . Producten waren wel in orde .
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
15-01-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
15-01-2019
Prachtige spullen maar €25 leveringskosten is echt absurd
Zal nooit meer online bestellen maar naar de winkel gaan. Dit kan echt niet meer tegenwoordig
2.33
Matig

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
14-01-2019
Snelle levering en super content van de bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
31-12-2018
14-01-2019
Levering heeft iets langer geduurd
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
14-01-2019
Geen vommentaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
14-01-2019
Hele late levering.? Wacht nog steeds op iets al 14 dagen
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
13-01-2019
Levering prima ontvangen en de lampen hangen prachtig. Het is wel jammer dat de bezorger mij belde terwijl ik op mijn werk was en ik mijn buren lastig moest vallen met het in ontvangst nemen van de grote dozen. Ik voelde me wel bezwaard maar was blij dat de besteller het toch af kon leveren.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
13-01-2019
Levering was iets later ivm kerstdrukte ter compensatie gratis tasje toegevoegd bij de bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
13-01-2019
Slechte communicatie
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
13-01-2019
Goede site en goede mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
13-01-2019
Geen toelichting
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
12-01-2019
Ontzettend leuk dat ik een opvouwbaar taste kreeg
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
12-01-2019
Gewoon goed. Zorg allern volgende keer met een kirtings periode dat het niet xo lang duurt. Grasg de retours iets sneller ver werken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
12-01-2019
Late levering en alleen kussenslopen geleverd. Was niet duidelijk op de site. Verewacht was een sloop inclusief het kussen zelf.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
11-01-2019
Snelle levering, perfect verpakt en mijn vrouw was er super blij mee.
5.00
Uitstekend

rivieramaison.nl klantbeoordeling

rivieramaison.nl

rivieramaison.nl werd op 28-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Beiraweg 15
1047 HN Amsterdam
Nederland
webstore@riviera-maison.nl
rivieramaison.nl
Winkel-exploitant
Rivièra Maison B.V.
Beiraweg 15
1047 HN Amsterdam
Nederland
Handelsregister
KVK 34115327
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met rivieramaison.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.