Lucardi Juwelier Gouda

697 reviews in totaal   125 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de vriendelijke en hartelijke benadering van het personeel. Het team wordt vaak geprezen om hun hulpvaardigheid, het meedenken met de klant en het geven van goed advies. De service wordt als uitstekend ervaren, met snelle en correcte afhandeling van vragen en problemen. Klanten merken op dat zij snel en efficiënt geholpen worden, zelfs bij drukte, en waarderen de persoonlijke aandacht die het personeel geeft. Eventuele problemen of klachten worden bovendien snel en adequaat opgelost, wat extra gewaardeerd wordt.

ReviewsLucardi Juwelier Gouda

Attente adviserende medewerkster....
Prettig geholpen door personeel.
Vriendelijk en heel erg behulpzaam

Super snelle service!

Super snel, Actief meegedacht, Vriendelijk personeel
We kwamen gaatjes prikken bij m'n kleindochter van 3...wat een lieve meid en wat een geduld...ze nam echt de tijd en was zo rustig, daardoor ging het snel en zonder tranen...

Vriendelijk en behulpzaam.

Ik ben snel en vriendelijk geholpen. Ik werd erop geattendeerd dat ik binnen een jaar terug kan komen mocht de batterij van het horloge leeg zijn, dan krijg ik een nieuwe batterij. Heel behulpzaam. Dank je wel, ik ben blij met de aankoop.
We worden altijd vriendelijk en correct geholpen En de prijzen van de sieraden ,horloges,eccetra zijn kwalitatief goed te betalen Hier kan je nog goed slagen voor een normale prijs
Veel verschillende sieraden op verschillende prijs klassen. Voor ieder wel wat te vinden. Vergeleken met andere lucardi’s waar ik ben geweest ook een groot assortiment.
Ik werd netjes en goed geholpen. Ze namen de tijd voor mij zelfs toen ik twijfelde wat ik moest nemen. Ik heb geen foto omdat het een sinterklaas cadeautje is en nog ingepakt is.

lucardi Gouda

Ik ken de winkel al jaren, hij is erg makkelijk te bereiken, het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Dit is de winkel in Gouda, een mooie selectie en niet te duur.

Fijne winkel

Zeer goede, klantgerichte ondersteuning van de medewerker die ons geholpen heeft. Mijn dochter is blij met wat we hebben gekocht en voelde zich op haar gemak. We komen graag terug!
Helaas was mijn ketting toch niet goed. 1e keer nieuwe gehad, 2e keer wilde ik toch liever mijn geld terug. Deden ze gelukkig niet moeilijk om.
Voor 2 nieuwe horloge batterijtjes geweest. Vriendelijke dame, goed geholpen en snel klaar met de horloges. Top

Gaatjes schieten

Onlangs hebben we hier de eerste gaatjes bij mijn dochter laten schieten. Vakkundige mensen waardoor het goed en snel gedaan was.

Fijne ervaring

Ik kwam voor gaatjes voor mijn dochter van 3. De vrouwen daar waren super kundig, vriendelijk en geduldig. Ze hebben het super gedaan!
De dames die er werken zijn super aardig en geduldig geweest met ons en jullie hebben die Casio horloges die we al jaren fijn vinden.