AllesTegenOngedierte.nl

23.858 reviews in totaal   2.072 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.072 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 5 nov 2024

allestegenongedierte.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten waarderen de snelle levering, de effectiviteit van de producten en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Ook wordt de behulpzaamheid en vriendelijkheid van de klantenservice vaak positief genoemd, vooral bij problemen of retourzendingen. Daarnaast wordt het brede en diverse aanbod aan producten en de gebruiksvriendelijkheid met heldere instructies als positief ervaren. De verpakking wordt meestal als goed beoordeeld. Sommige klanten ervaren echter vertragingen bij de levering of onduidelijkheid wanneer producten niet leverbaar zijn. Bij een deel van de klanten voldoet het resultaat van de producten niet volledig aan de verwachtingen. Er wordt soms snellere of betere communicatie van de klantenservice gewenst, en bij enkele producten ontbreekt een duidelijke handleiding. Ook ontbreekt soms informatie over voorraad of verschillen tussen producten. Tot slot geven enkele klanten aan dat de verpakking onvoldoende bescherming biedt of onnodig groot is.

ReviewsAllesTegenOngedierte.nl

Snelle en correcte levering van een kwalitatief goed product hopen dat de muizen kolonie uitgeroeid kan worden. Vooralsnog wordt er gretig gegeten van het voer.

Snel, accuraat en betrouwbaar

Wat mij bevalt, is de combinatie van snelheid, accuratesse en betrouwbaarheid. Afspraken worden nagekomen, de communicatie is helder en de kwaliteit van het werk is goed.
Snelle levering. De muizenvallen zijn makkelijk in te stellen en in één van de vallen zat binnen een paar uur een muisje, die ik vrij heb kunnen laten. Helaas daarna geen vangst meer gedaan...slimme rakkers, die muizen. Nu maar naar een rigoreuzere optie overgestapt 😢
Vriendelijke benadering per email. Verbeterpunt: zet niet op de website dat een artikel op voorraad is terwijl na af rekenen blijkt dat dat niet het geval is. Ik kreeg wel een alternatief aangeboden maar als ik dit geweten had, had liever voor een andere leverancier gekozen
Een paar keer problemen met het op tijd leveren van de sluipwespen. Gaat nu weer goed. Zeker als ik Iris aan de lijn krijg. Zij regelt alles perfect. En daar ben ik dankbaar voor.

Vraag niet steeds beoordeling

Goederen op tijd binnen. Echter daarna word je gestalkt om recensie te geven. Daarom maar 3 sterrren en als het volgende keer weer gebeurt maar 1 ster. Ik heb betaald en geef me niet de verplichting om te oordelen. Of wel maar dan zal de beoordeling voortaan bagger zijn .
Beide typen muizenvangers direct raak. Totaal 4 stuks gevangen. Voor teleurgestelden: beide klepjes werken perfect mits je e.e.a. goed voorbereid. Zelf gebruik ik een digestive biskwietje , warvan enkele kruimeltjes in het entree gedeelte en een klein brokje van ca 3x 3 mm in het schuifje als lokkertje zodanig gepaatst dat het schuifje weer goed naar beneden geschoven kan worden. Na gebruik alles goed schoonmaken onder de kraan en na droging opnieuw gebruiken. Succes verzekerd !

Prima webshop

Kan kiezen uit meerdere producten. Niet snel geleverd doordat producten niet op voorraad waren. Dit kan voorkomen maar hiervoor geen enkele tegemoedkoming gekregen voor ongemak.

Top 👍🏻

De snelle levering en een goede prijs kwaliteits verhouding. Netjes verpakt en verzonden. Niks verders op aan te merken 💪🏻👍🏻
Eerste bestelling voor rattenbestrijding vorige week kwam snel. Zeer goed. Maar: 2 items ontbraken. Ik meld het onmiddellijk bij ontvangst, waarop ik het antwoord krijg: 'Wat sneu, ergens volgende week wordt dat geleverd.' Zonder lokaas en sleutel voor lokaasdozen kan ik niet verder. Ik vind dat wanneer je als leverancier een fout maakt, je best alles doet om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Niet er 'een week' over doen terwijl je net daarvoor in een dag kunt leveren.
Snel en accuraat geleverd. Deze elektrische muizenval doet wat andere vallen niet deden, namelijk muizen vangen. 5 stuks in drie dagen.
Ik weet niet of het echt werkt. Ik heb al lang last van voedelmotten. Dit jaar ook alweer honderden euro’s uitgegeven aan sluipwespen en feromoonvallen. Ja, er blijven veel motten in de feromoinvallen zitten maar ik kom niet van de motten af. Dus of het werkt? Geen idee
Prima producten en klantenservice. Erg lange leverduur ondanks melding op website dat het binnen 3 dagen wordt verzonden.
De slogan vóór 22.00 uur besteld is volgende dag in huis, ging voor het bestelde produkt niet op op. Het product kwam door omstandigheden 7 dagen later. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Onz huis was al een tijd een speeltuin voor muizen ik heb die lijmplankjes donderdag besteld vrijdag in huis zaterdag al 7 muizen gepakt later nog is 4 en nu niks meer te zien dus deze aanpak beviel mij uitstekend
Voor het eerst besteld en wat een snelle service zeg, wow! Super bedankt! En de duiven pinnen werken ontzettend goed. Nu hebben we geen duiven over ons balkon die alles onder poepen😊☀️

Muizengif Luxan graan niet altijd graan

Heb muizengif gekocht van luxan. Pasta en graan. Nu blijkt dat 4 doosjes graan geen graan zijn maar 1 bonk klei achtig substantie. De muizen hier laten de pasta liggen en gaan voor de graan. Dus nu 4 doosjes waar ik niets aan heb. Want ze laten de paarse substantie dus links liggen.Het is bekend dat dit kan gebeuren met de graan. Dus pas op graan is niet altijd graan. En zit je zo aan doosjes waar je niets aan heb.
S V
saskia v.

Snelle reactie, goed opgelost

Door een fout bij de postbezorger was het pakket zoek geraakt. Dit is door Allestegenongedierte zeer snel opgelost. Heel erg blij met jullie service! En de vallen werken perfect en gaan zeer lang mee (vandaar dat ik er extra besteld heb)
Helemaal tevreden op een kleinigheidje na: er zat geen beschrijving bij. Maar met wat logisch nadenken is het gelukt 👍🏻
Snel geleverd, goede kwaliteit tegen een lage prijs. Geweldige plakmatten die tot een tunnel te vouwen zijn, dus geen last van stof oid op de plakmat. Ook de geur van de plakmat werkt goed, geen extra lokstof meer nodig. Tevens een paar ijzeren vangkooien besteld. Ziet er goed en functioneel uit.

AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding.