Nikostore.nl- Logo - Beoordelingen

Nikostore.nl
Beoordelingen:

184 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.088 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Nikostore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Nikostore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heldere website, snelle levering.
Beoordeling melden
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verlopen zoals het moet
Beoordeling melden
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles correct uitgevoerd.
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering
Beoordeling melden
WN
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd.
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geef door wanneer er een voorraadsverschil is , en de opgegeven levertijd niet gehaald wordt . Nu heb ik zelf moeten mailen waarom het niet geleverd werd. Dat kan je beter voor zijn door als Nikostore zelf snel te reageren , is wel een stuk klantvriendelijker .
Beoordeling melden
Antwoord van Nikostore.nl
2 feb 2024
Geachte heer Geven, bedankt voor uw review. Helaas krijgen wij geen melding bij een voorraadverschil, we proberen de levertijd van alle orders te controleren maar helaas zijn er dan alsnog voorraadverschillen waar wij pas te laat achter komen. We hopen dit in de toekomst automatisch te kunnen ondervangen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Nikostore.nl
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima en goede spullen. Wel kan de uitleg en hulp m.b.t. de diverse componenten die je nodig hebt bij bv netwerk onderdelen beter. Het blijkt namelijk dat in tegenstelling tot bij een WCD niet 1 afdekraam onderdeel nodig hebt, maar 2 onderdelen en dat word nergens duidelijk vermeld. Moest daardoor 2 bestellingen doen.
Beoordeling melden
Antwoord van Nikostore.nl
27 jul 2023
Geachte heer Mulder, Wij hebben op onze homepagina alle informatie beschikbaar en hier kunt u vinden welke componenten u nodig heeft en we vinden het vervelend om te horen dat het voor u niet duidelijk is. We hebben hierover contact gehad en uit coulance hebben we u dan ook de helft van de verzendkosten van de tweede bestelling teruggestort. We hopen dat u tevreden bent bent uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Nikostore.nl
22 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima kwaliteit en telefonische ondersteuning. Voor een leek is de site wel enigszins ingewikkeld om uit te vinden wat je nou precies moet hebben en wat waarop past. Wij hebben oudere Niko-binnenwerken en daar blijkt niet per definitie de huidige plaatjes op te passen.
Beoordeling melden
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snel en netjes

Veel bij besteld voor een verbouwing. Niet altijd de beste prijs maar zeker het breedste assortiment, en krijg de spullen altijd snel en netjes.
Beoordeling melden