superbath.nl- Logo - Reviews

86 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden874 reviews in totaal

superbath.nl- Logo - Reviews

superbath.nl

86 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden874 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met superbath.nl. Klanten waarderen de snelle bezorging, de gunstige prijzen en de duidelijke, overzichtelijke website. Ook de vriendelijkheid van medewerkers en bezorgers wordt regelmatig geprezen. Het bestelproces wordt doorgaans als eenvoudig en soepel ervaren. Toch zijn er ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren lange wachttijden of vertragingen bij de levering. De communicatie wordt niet altijd als voldoende ervaren, met name door het ontbreken van updates of snelle antwoorden. Daarnaast zijn er enkele technische ongemakken tijdens het bestellen, en vinden sommige klanten het aanbod aan de dure kant of merken prijsverschillen op. Er worden ook suggesties gedaan om de website verder te verbeteren.

Reviews voor superbath.nl

Duidelijkheid
redelijk snel geleverd en het juiste!
Antwoord van superbath.nl
Hallo Ronald, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
Bestelling ging vlot Nu nog vlotte levering
Antwoord van superbath.nl
Hallo Axel, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
Aantal vermelden bij 'op voorraad'. Als op de website staat dat het artikel op voorraad is, ga ik er vanuit dat ik het met een paar dagen ontvang, ook als ik er twee bestel. Ik moet nu maar afwachten wanneer het artikel geleverd wordt.

Jammer geen trackingsysteem op verzending

Jammer geen trackingsysteem

Snelle levering, maar...

Snelle levering - wel hoog prijskaartje voor levering! Het product zou wel iets beter mogen omschreven worden bvb juist afmetingen...
Uitgebreid gamma,snelle levering maar vrij duur.
Antwoord van superbath.nl
Hallo meneer De Paepe, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
Het wijzigen van mijn wachtwoord ging soepeltjes. Ook de bestelling was geen probleem. Moet overigens nog wel een bevestiging ontvangen van mijn bestelling. Gr Gerrie
Mevr. Lidia heeft mij geholpen met de bestelling. Dank hiervoor! Echter is het jammer dat uitsluitend Duits en Engels gesproken kan worden. Vr.gr. D. Feenstra.
prima zo
Antwoord van superbath.nl
Hallo meneer DeGoederen , Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
Snelle service, prima communicatie.
Antwoord van superbath.nl
Hallo meneer Heinrichs, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
cf
Antwoord van superbath.nl
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
R-
Rob -.
Het is onduidelijk waar superBath zich bevindt, het lijkt op nl en het verzendadres is kennelijk duitsland. Dat zou wel iets duidelijker kunnen . De snelheid van de bezorging is erg goed.
Antwoord van superbath.nl
Hallo Rob, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁