mtools.nl- Logo - Beoordelingen

mtools.nl
Beoordelingen:

941 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden10.302 beoordelingen in totaal  

4,52
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

22 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima en snel geleverd, maar twee kritiekpuntjes; - de houdbaarheidsdatum van de lijm verloopt over een week (maar dat maakt weinig uit) - er zat wel veel lucht bij. Lijm-/kit-tubes zijn niet erg kwetsbaar. De verpakking had 2/3 minder gekund. Het was niet zo overdreven als een pakketje met een paar bitjes dat ik laatst kreeg (daarvan hadden er ZESTIEN gepast in de mega-doos die ik kreeg) maar ook bij deze levering had MEER dan de helft qua lucht bespaard kunnen worden. Doet niet af aan het product, maar laten we samen gewoon minder lucht versturen.
RV
Roy v.
Haelen

Meest relevante negatieve beoordeling

7 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
24 december schuurmachine besteld en betaald maar tot op heden niets ontvangen. 27 dec orderbevestiging gekregen en 3 jan.heb ik mail gestuurd wanneer er geleverd wordt. krijg mail terug dat het klaar ligt om in te pakken en dat er dan een bericht komt. niets meer gehoord, vrijdag 5 weer mail gestuurd, maar geen antwoord. op de site staat vandaag besteld en binnen 1 dag geleverd. Ben nu bang dat er niets meer komt wat ik eigenlijk niet had verwacht van M tools.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor mtools.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makelijk bestellen en betalen. Dat is prima. Wat ik mis is een status overzicht als producten toch later komen dan verwacht. Je moet bellen om dit te achterhalen.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Schuurmachine

Mooi op tijd geleverd. Schuurmachine werkt prima, alleen vind ik de stofafzuiging (papieren stofzak) minder.
Beoordeling melden
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes geleverd, alles goed verpakt, Bestelde items, die niet op voorraad zijn worden netjes gecrediteerd
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
geweldig bedrijf met een breed scala aan producten en mijn bestelling kwam zonder problemen op tijd aan
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima website voor Makita gereedschap en / of assecoires. Duidelijk, snel en goede prijs.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne website Makkelijk bestellen snelle levering
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed product en een snelle reactie op mijn vraag
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, voorlichting, levering en product.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Keurig geïnformeerd dat het product later kwam
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product, goede prijs en snelle levering
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie site en bestelling goed afgeleverd.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

een genoegen om zaken mee te doen

telefonisch contact was heel informatief
Beoordeling melden
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
correcte levering van besteld product
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, correcte afhandeling.
Beoordeling melden
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Groot aanbod en behulpzaam personeel.
Beoordeling melden
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

G'woon goed

Snel service en afhalen in de buurt
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne site en betrouwbare levering
Beoordeling melden
DV
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle verzend, goede produkten !
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en scherpe prijs
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en goed verpakt
Beoordeling melden