mtools.nl- Logo - Reviews

308 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.622 reviews in totaal

mtools.nl- Logo - Reviews

mtools.nl

308 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.622 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met mtools.nl. Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, het brede assortiment en de beschikbaarheid van producten. Ook wordt de prijs vaak als scherp ervaren. De service wordt doorgaans als professioneel en behulpzaam omschreven, en het deskundige advies bij vragen of aankopen wordt gewaardeerd. De bereikbaarheid via telefoon of mail is meestal goed en problemen worden veelal naar tevredenheid opgelost. Toch zijn er enkele punten van kritiek: sommige klanten ervaren vertragingen of zelfs geen levering. Er zijn klachten over hoge verzendkosten of productprijzen. Daarnaast melden klanten soms problemen met de bereikbaarheid of uitblijvende reacties en zijn er teleurstellingen als problemen niet worden opgelost.

Reviews voor mtools.nl

Snelle goede levering.
De goede service, ook bij problemen!
Levertijd langer dan verwacht
Prima afgeleverd. Echt top verpakking.
Antwoord van mtools.nl
Hoi, bedankt voor je review. Jammer om te zien dat je ons 1 ster hebt gegeven. We zien dat het pakket is bezorgd, al met een omweg. We horen graag wat er precies is misgegaan, dan kunnen we dat in de toekomst voorkomen.
Snelle levering.
MW
M.C. W.
Vertrouwd en goede produkten.
CB
C B.
Prima en snel
Antwoord van mtools.nl
Hoi, Bedankt voor uw beoordeling. We zagen dat u 3 sterren heeft gegeven, maar zonder extra toelichting. We horen graag wat we eventueel anders hadden kunnen doen om uw ervaring te verbeteren. Uw feedback is erg waardevol voor ons. U kunt ons bereiken via info@mtools.nl. We staan open voor uw suggesties. Met vriendelijke groet, Team Mtools
snelle top service en scherpe prijzen
Antwoord van mtools.nl
Hoi Tom, Bedankt voor je positieve woorden! Fijn om te horen dat onze service en prijzen goed bevallen. We blijven ons best doen! Groet, Bart van Mtools