mtools.nl- Logo - Reviews

308 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.622 reviews in totaal

mtools.nl- Logo - Reviews

mtools.nl

308 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.622 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met mtools.nl. Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, het brede assortiment en de beschikbaarheid van producten. Ook wordt de prijs vaak als scherp ervaren. De service wordt doorgaans als professioneel en behulpzaam omschreven, en het deskundige advies bij vragen of aankopen wordt gewaardeerd. De bereikbaarheid via telefoon of mail is meestal goed en problemen worden veelal naar tevredenheid opgelost. Toch zijn er enkele punten van kritiek: sommige klanten ervaren vertragingen of zelfs geen levering. Er zijn klachten over hoge verzendkosten of productprijzen. Daarnaast melden klanten soms problemen met de bereikbaarheid of uitblijvende reacties en zijn er teleurstellingen als problemen niet worden opgelost.

Reviews voor mtools.nl

Snelle en keurige levering
sneller bezorgen
Antwoord van mtools.nl
Hallo, dank voor je review. Jammer dat de bezorging tegenviel. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te versturen. Hopelijk gaat het de volgende keer vlotter!
Werd erg goed geholpen ivm een onderdeel van mijn Makita grasmaaier, kreeg het artikel nummer en kon bestellen ,paar dagen later het onderdeel binnen 100% goed daar kan ik als klant zeer tevreden over zijn
ED
Evert D.
MK
Monique K.
Goed advies en snelle levering!
Antwoord van mtools.nl
Hoi, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons advies en de snelle levering! Bedankt voor je positieve review en graag tot een volgende keer!
Zeer correcte afhandeling, het bestelde lag keurig klaar en de medewerker was zeer netjes en behulpzaam.
Zo snel geleverd en top product
Goed bereikbaar en meedenkend over een oplossing.
Het duurt al heel lang voordat ik de advent kalender krijg ze zeggen mid oktober en ik heb m 7 oktober besteld duurt nu wel heel lang
Antwoord van mtools.nl
Hoi, dank voor je review. Ik snap dat het lang lijkt te duren, maar het gaat bij de adventkalender om een pre-order. Dit staat ook duidelijk vermeld bij het product. De levering vindt deze maand nog plaats, zoals aangegeven. Bedankt voor je geduld!
JI
Joop I.

Ongeloofelijk.

Ongeloofelijk dat ik van m-tools een mail krijg, met de vraag of ik mijn ervaring bij m-tools kan beoordelen. De bestelling is nog niet eens binnen en ik zit al sinds half december op die bestelling te wachten. Klantenservice is onbereikbaar via de mail en telefoon. Beste advies wat ik kan geven. Bestel hier vooral niet.
Goed en snel geleverd. Prijs zou iets minder mogen