mtools.nl- Logo - Reviews

308 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.622 reviews in totaal

mtools.nl- Logo - Reviews

mtools.nl

308 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.622 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met mtools.nl. Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, het brede assortiment en de beschikbaarheid van producten. Ook wordt de prijs vaak als scherp ervaren. De service wordt doorgaans als professioneel en behulpzaam omschreven, en het deskundige advies bij vragen of aankopen wordt gewaardeerd. De bereikbaarheid via telefoon of mail is meestal goed en problemen worden veelal naar tevredenheid opgelost. Toch zijn er enkele punten van kritiek: sommige klanten ervaren vertragingen of zelfs geen levering. Er zijn klachten over hoge verzendkosten of productprijzen. Daarnaast melden klanten soms problemen met de bereikbaarheid of uitblijvende reacties en zijn er teleurstellingen als problemen niet worden opgelost.

Reviews voor mtools.nl

slechte en late levering

Ik bestelde op donderdag om 17.05 uur mijn gereedschap met de melding levering 1-2 dagen. Het is pas op maandag verzonden. Ik betaalde 6 euro extra omdat ik dacht dat het dan sneller geleverd zou worden bij een pakketpunt. Daar is het nooit aangekomen en pas een week later is er opnieuw een pakket verstuurd. Die extra 6 euro heb ik ook niet terug gekregen. Dus nooit meer bij Mtools voor mij. Ze zeggen dat je voor 16 uur moet bestellen, maar bij telefonisch klantencontact zeggen ze dat er niet bij en het staat ook niet op de website.
Antwoord van mtools.nl
Hallo, bedankt voor je uitgebreide feedback. We snappen dat dit een frustrerende ervaring voor je is geweest. Graag geven we wat toelichting. We vermelden altijd duidelijk wanneer een bestelling wordt verzonden. Het grootste deel van ons assortiment ligt op voorraad, maar sommige artikelen worden pas na bestelling ingekocht bij Makita. In jouw geval werd er op donderdag om 17:05 besteld en dat valt net buiten onze verwerkingstijd. Daardoor is de bestelling pas op vrijdag ingekocht en op maandag verzonden. Daarnaast speelt er momenteel veel vertraging bij DPD, vooral bij afleveringen naar pick-up points. Om het goed op te lossen, hebben we besloten je bestelling opnieuw te verzenden via PostNL. Dat je dit zo hebt ervaren, vinden we jammer. We nemen je opmerkingen mee om onze communicatie en service verder te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de vertraging.
Prima meedenken, oplossing vinden en snel uitvoeren.
Snelle levering en nette prijs
Gewoon goed ook als er iets mis gaat Lossen ze het netjes op
Antwoord van mtools.nl
Hoi, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent, ook als er iets misgaat. We doen ons best om problemen altijd netjes en snel op te lossen. Graag tot de volgende keer!
Super service en snel geleverd!
Goede telefonische ondersteuning
JD