mtools.nl- Logo - Reviews

308 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.622 reviews in totaal

mtools.nl- Logo - Reviews

mtools.nl

308 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.622 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met mtools.nl. Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, het brede assortiment en de beschikbaarheid van producten. Ook wordt de prijs vaak als scherp ervaren. De service wordt doorgaans als professioneel en behulpzaam omschreven, en het deskundige advies bij vragen of aankopen wordt gewaardeerd. De bereikbaarheid via telefoon of mail is meestal goed en problemen worden veelal naar tevredenheid opgelost. Toch zijn er enkele punten van kritiek: sommige klanten ervaren vertragingen of zelfs geen levering. Er zijn klachten over hoge verzendkosten of productprijzen. Daarnaast melden klanten soms problemen met de bereikbaarheid of uitblijvende reacties en zijn er teleurstellingen als problemen niet worden opgelost.

Reviews voor mtools.nl

Super service van medewerker via de chat. Nalevering goed geregeld.
Goede levering. Geen klachten
Product in goede orde ontvangen op het overeengekomen moment
Snel geleverd. Goed en veilig verpakt.

Mtools uitstekend, transporteur slecht

Verzending was snel verstuurd, devtransporteur heeft twee weken op zich laten wachten om het pakketje af te leveren .
Antwoord van mtools.nl
Hoi Ton, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling en het fijne compliment over onze service! Jammer dat de bezorging zo lang duurde: dat is natuurlijk niet de bedoeling. We houden dit soort meldingen goed in de gaten, zodat we onze partners hierop kunnen blijven beoordelen. Met vriendelijke groet, Team Mtools
Makkelijk bestellen en daarna ophalen.
goede prijs en snelle levering. heb al veel besteld bijMtools
Geleverd wat ik besteld had
goed en snel