Nettenverkoop.nl- Logo - Reviews

633 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.803 reviews in totaal

Nettenverkoop.nl- Logo - Reviews

Nettenverkoop.nl

633 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.803 reviews in totaal

De reviews voor Nettenverkoop.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten, die als stevig, duurzaam en goed afgewerkt worden beschreven. De snelle en tijdige levering wordt gewaardeerd en de mogelijkheden voor maatwerk vallen in de smaak, omdat netten en doeken precies naar wens geleverd worden. De vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice wordt vaak geprezen, zowel telefonisch als per mail. Daarnaast waarderen veel klanten het deskundige advies en het meedenken bij het kiezen van producten of oplossingen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt meestal als goed beoordeeld en de communicatie rondom bestelling en levering wordt doorgaans als duidelijk en prettig ervaren. Enkele klanten ervaren echter problemen met de bezorging of de communicatie daarover, wat soms tot verwarring leidt. Daarnaast zijn er opmerkingen gemaakt over bijkomende kosten.

Reviews voor nettenverkoop.nl

Ik heb nu voor de 3e keer besteld, en de dames zijn een goed team met kennis
de bevestiging van het net met ovale ringen zit wat ver naar binnen, kon de maat nergens vinden daarvan
Goede kwaliteit en snele levering
Prima levering. Fijn dat je op maat kan bestellen.
Mooi stevig net en snel geleverd
Perfecte service, goed advies en snelle bezorging!
Ik had een ZWARTE vierkante doek besteld van 3x3 meter en hij is grijs en NIET vierkant en is op de smalste stukken maar 2.6 meter dus totaal niet wat ik besteld heb dus deze gaat retour en heb ergens anders een doek gekocht die wel zwart is en wel 3x3 meter is en ook nog meer dan de helft goedkoper
Antwoord van Nettenverkoop.nl
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat het doek niet aan je verwachtingen voldoet. Graag lichten we het volgende toe: de maat van 3x3 meter wordt gemeten van hoek tot hoek (triangel tot triangel). De zijdes zijn bewust licht gebogen (gecurveerd), zodat het doek goed strak gespannen kan worden. Hierdoor valt de rechte zijde inderdaad iets kleiner uit. Dit geldt voor vrijwel alle standaard schaduwdoeken. Daarnaast is de kleur “carbon black”, wat iets lichter oogt dan diep zwart. Natuurlijk is het jammer dat dit vooraf niet duidelijk genoeg is geweest. We hadden je hier graag bij geholpen, bijvoorbeeld met een maatwerk doek met rechte zijdes en een diepzwarte kleur. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of advies willen, dan helpen we je uiteraard graag verder. Met vriendelijke groet, Team Nettenverkoop.nl
leveringstermijn was kort, doekkleur komt overeen met afbeelding, stevig, netjes afgewerkt
Snel en duidelijk geholpen. Kwaliteit is altijd al goed geweest.
overzichtelijke site
Duidelijke informatie en een goed product.
Zeer klantgericht. Goed telefonisch bereikbaar en je krijgt direct en goed advies. Ook bij onverhoopt kapotte onderdelen direct adequate actie. Zeer snelle verzending van bestellingen.

top-service

Top-service, snelle, duidelijke en vriendelijke reactie op mail met verzoek om advies, bij ophalen bestelling goed geholpen
Super goed geholpen!!!
Perfect op maat, goede kwaliteit, snel geleverd gewoon TOP.