Nettenverkoop.nl- Logo - Reviews

632 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.800 reviews in totaal

Nettenverkoop.nl- Logo - Reviews

Nettenverkoop.nl

632 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.800 reviews in totaal

De reviews voor Nettenverkoop.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten, die als stevig, mooi afgewerkt en duurzaam worden ervaren. De snelle en correcte levering wordt gewaardeerd. Ook de service wordt geprezen als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht, met veel persoonlijke aandacht. Klanten waarderen daarnaast het maatwerk en de mogelijkheid om producten op maat te bestellen, waarbij de afwerking en het eindresultaat positief opvallen. De communicatie met de klantenservice is doorgaans prettig en duidelijk. Verder wordt de prijs-kwaliteitverhouding overwegend positief beoordeeld. Er zijn enkele negatieve ervaringen gemeld rondom bezorging en communicatie. Daarnaast zijn er verbeterpunten genoemd met betrekking tot de informatieverstrekking door de klantenservice en zijn er opmerkingen over extra kosten zoals transport.

Reviews voor nettenverkoop.nl

Duidelijkheid en goede kwaliteit.
Super en geadviseerd geholpen door Birgitte. Afwerking aan de doeken had wat foutjes.

Duidelijke website, vriendelijke klantenservice, snelle levering, hulpvaardige medewerkers bij her afhaalpunt.

Duidelijke web site
Perfect geleverd zoals gevraagd
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden bij aflevering
Mooie kwaliteit , maatwerk en snelle levering
Bestellen ging makkelijk en de levering was super snel .
Goed product en snelle levering

Meer dan tevreden!

Wij zijn meer dan tevreden over het geleverde product! Super materiaal en degelijk gemaakt

Top harmonica doek

We hebben een harmonica doel besteld. Alles goed geleverd en netjes verpakt. Ik had een verzendcode gekregen en die bleek na 2 dagen nog steeds niet zichtbaar. Ik had gebeld en kreeg meteen door dat DHL een pallet had laten staan. Alles zou die zelfde dag nog worden verzonden. Gewoon een eerlijk antwoord en er niet omheen draaien. De volgende dag kwam het pakketje binnen. Netjes in een mooie opberghoes. Wij zijn blij met ons nieuwe harmonica doek. Mooie grijze kleur en van goede kwaliteit.
precies opmaat en snel geleverd Goede kwaliteit
Privéprofiel
ging heel makkelijk en was duidelijk
Goede service!
Prima geholpen door Eline zij gaf goed advies over de verschillende producten. Bestelling gedaan en 2 dagen later werd het product afgeleverd in Arnhem.😊
Goede kwaliteit, goede prijs, snel geleverd.
Mooi net ontvangen zoals besteld en snelle levering
Prima advies gehad