Nettenverkoop.nl- Logo - Reviews

633 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.803 reviews in totaal

Nettenverkoop.nl- Logo - Reviews

Nettenverkoop.nl

633 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.803 reviews in totaal

De reviews voor Nettenverkoop.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten, die als stevig, duurzaam en goed afgewerkt worden beschreven. De snelle en tijdige levering wordt gewaardeerd en de mogelijkheden voor maatwerk vallen in de smaak, omdat netten en doeken precies naar wens geleverd worden. De vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice wordt vaak geprezen, zowel telefonisch als per mail. Daarnaast waarderen veel klanten het deskundige advies en het meedenken bij het kiezen van producten of oplossingen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt meestal als goed beoordeeld en de communicatie rondom bestelling en levering wordt doorgaans als duidelijk en prettig ervaren. Enkele klanten ervaren echter problemen met de bezorging of de communicatie daarover, wat soms tot verwarring leidt. Daarnaast zijn er opmerkingen gemaakt over bijkomende kosten.

Reviews voor nettenverkoop.nl

Geleverd wat we hebben gevraagd
Snelle levering van een goed product. Goede info op de site.
IV
Inge v.
top

Snelle levering en correcte afhandeling.

Snelle levering en afhandeling.

Sunscreens zitten goed vast aan buitenkant met zuignappen. De zwarte screens werken goed. Wat nettenverkoop voor heeft op andere aanbieders zijn de afstanden van de zuignappen, om de 50cm zo ongeveer. Voor lange stukken zoals een geheel glazen deur geeft dat meer zekerheid met wat wind.
snelle levering en goede kwaliteit van het net

overzichtelijke website, supersnelle levering

makkelijke website voor het maken van je keuze, na bestellen supersnel geleverd.
WD
Willem D.
Na een eerste levering van een winddoek/schaduwnet op maat een 2e bestelling voor de tuinpoort besteld, exact op maat en stevige kwaliteit met metalen ogen
Het had allemaal wat 'netter' gekund. Wij bestelden 3 netten in 2 verschillende maten, alles zat samen in een doos. Uiteindelijk ontdekte ik een touwtje aan een van de netten, ik neem aan dat dat degene met de afwijkende maat is. Ikzelf zou even een notitie op de klep van de doos hebben gemaakt of een briefje hebben bijgesloten.