Klanten melden meestal positieve ervaringen met flessenland.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de stevige en veilige verpakking en de vriendelijke, behulpzame service. De kwaliteit van de producten, zoals potten, flessen en doppen, wordt als erg goed en solide ervaren. Problemen met bestellingen worden snel en soepel opgelost. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding vaak positief genoemd en ervaren klanten de website als duidelijk.
Toch worden er ook enkele verbeterpunten genoemd: sommige klanten ervaren vertragingen of langere levertijden, vaak buiten de controle van de leverancier. Schade bij levering en suggesties voor betere verpakking komen regelmatig terug. Ook vinden sommige klanten de verzendkosten aan de hoge kant en wordt de website soms als traag ervaren of zijn producten beperkt beschikbaar.
Reviews voor flessenland.nl
klacht
Ik zie dat ik inmiddels wel automatische mails met feedbackverzoeken en een kortingscode heb ontvangen, maar nog geen reactie op de twee vragen die ik eerder heb gestuurd. Begrijpelijk dat deze mails automatisch worden verzonden, alleen zou een inhoudelijke reactie op mijn eerdere berichten wel prettig zijn.
Kun je laten weten wanneer ik een antwoord kan verwachten?
Alvast dank.
Beste,
Bedankt voor je bericht. We begrijpen volledig dat je graag een inhoudelijke reactie op je eerdere vragen wilt ontvangen. Ons klantenserviceteam heeft je inmiddels een e-mail gestuurd met een reactie op beide vragen. Zou je kunnen controleren of deze misschien in je inbox of spamfolder is terechtgekomen?
Laat het ons gerust weten als je de e-mail niet kunt vinden of als je nog verdere vragen hebt — we helpen je graag verder!
Beste,
hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons een beoordeling achter te laten.
We hebben gezien dat u blijkbaar niet volledig tevreden was met onze service, en dat betreuren we zeer. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten altijd een positieve ervaring met ons hebben, en daarom nemen we uw feedback zeer serieus.
Om beter te begrijpen wat precies tot uw beoordeling heeft geleid, zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons de redenen voor uw beoordeling iets nader zou kunnen toelichten. Elke vorm van feedback – zowel positief als kritisch – helpt ons om onze processen en onze klantenservice gericht te verbeteren en toekomstige misverstanden of problemen te voorkomen.
Uw terugkoppeling is voor ons van grote waarde, omdat wij voortdurend werken aan het optimaliseren van onze kwaliteit en het bieden van service op het hoogste niveau.
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw ondersteuning en openheid.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard altijd graag voor u klaar.
flessenland.nl
Veel kapotte potten in de dozen
Beste,
Het spijt ons oprecht te horen dat er meerdere potten beschadigd in de dozen zijn aangekomen. Dit komt uiteraard niet overeen met onze kwaliteits- en verpakkingsnormen, en we vinden het erg vervelend dat u hierdoor overlast heeft ondervonden.
Onze klantenservice heeft zojuist per e‑mail contact met u opgenomen om de situatie samen met u op te lossen en een passende oplossing te vinden. Controleert u alstublieft uw inbox – wij zorgen er direct voor dat alles naar tevredenheid wordt afgehandeld.
flessenland.nl
Zending ging door ‘overmacht’ retour afzender.
Waarom ?
Beste,
hartelijk dank voor uw bericht.
Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Onze klantenservice heeft u inmiddels een e-mail gestuurd waarin wordt uitgelegd waarom uw zending vanwege "overmacht" is teruggestuurd naar de afzender. Controleer hiervoor ook alstublieft uw spamfolder.
Mocht u de e-mail niet hebben ontvangen of verdere vragen hebben, laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag verder.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank u wel voor uw begrip.
flessenland.nl
Verschillende flessen zaten gebroken in de verpakking
Hallo,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw feedback.
Onze klantenservice zal binnenkort contact met u opnemen om u een passende oplossing voor uw situatie aan te bieden.
Nogmaals bedankt voor uw reactie, die ons helpt om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren.
Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons.
flessenland.nl
Geleverde goederen zijn uitstekend, echter
Geleverde goederen zijn uitstekend. Alleen de verzendkosten deugen niet. Ik heb nu voor de derde keer besteld, onder andere namen ook, en ben iedere keer weer onaangenaam verrast door de absurd hoge verzendkosten. Mijn pakketten hadden nu al drie keer voor 5,95 verzonden kunnen worden. Schandalig dat dit niet aangepast wordt. Ik snap het bij bulk, maar bij 12 flesjes? Slechte beurt
Goededag,
Dank u voor uw reactie en kritiek.
Helaas zijn de verzendkosten de afgelopen tijd flink gestegen vanwege de energiecrisis.
Wij hopen dat deze zaken in de toekomst opnieuw gereguleerd worden.
Dank u voor uw begrip.
Jouw team van flessenland.nl
Beste,
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw ondersteuning en openheid.
flessenland.nl
Bestelling was niet compleet en te laat
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons zeer dat uw bestelling niet compleet en bovendien te laat is geleverd. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.
Onze klantenservice heeft inmiddels per e-mail contact met u opgenomen om de situatie te bespreken en zo snel mogelijk een passende oplossing te vinden. Controleer hiervoor ook eventueel uw spamfolder.
Hartelijk dank voor uw geduld. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar.
flessenland.nl
Product nog steeds niet binnen
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw bericht.
Wij willen u erop wijzen dat onze verzenddienst DPD momenteel te maken heeft met onverwachte vertragingen in de pakketbezorging.
Wij begrijpen heel goed dat dit vervelend voor u is en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Wij verzekeren u dat wij de situatie nauwlettend in de gaten houden en al in nauw contact staan met DPD om een zo snel mogelijke levering te garanderen.
Helaas hebben wij geen directe invloed op het verdere transport van het pakket, dus wij vragen u nog even geduld te hebben.
Zodra de verzendstatus is bijgewerkt of er nieuwe informatie beschikbaar is, wordt u automatisch geïnformeerd via de tracking.
Wij danken u hartelijk voor uw begrip en geduld.
Als u nog vragen heeft of als we iets voor u kunnen doen, staan we altijd voor u klaar.
Beste,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Helaas heeft u geen commentaar achtergelaten.
Wij nodigen u uit om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij u kunnen helpen.
flessenland.nl
Ik wacht nog steeds op t grootste deel van mn bestelling
Beste,
Hartelijk dank voor uw bericht.
Het spijt ons zeer dat u het grootste deel van uw bestelling nog niet heeft ontvangen. We begrijpen dat dit vervelend voor u is.
Graag informeren wij u dat uw ontbrekende pakketten inmiddels onderweg naar u zijn. De zendingen zijn opnieuw verpakt en verzonden, zodat u deze zo snel mogelijk ontvangt.
Onze excuses voor het ongemak.
Voor verdere vragen staan wij uiteraard altijd voor u klaar.
flessenland.nl
Ik bestel potjes met zwarte deksels. Maar krijg goudkleurige deksels. Dus ik mail dat ik de verkeerde heb gehad. Krijg ik een mail terug. Deze hebben we niet meer en krijgen we voorlopig ook niet. Dus ik mail terug. En hoe kunnen we dit oplossen. Reactie. Terugsturen op eigen kosten of zo houden. Pffffff. Wat een K.. bedrijf
Altijd goed, tevreden