flessenland.nl- Logo - Reviews

765 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.382 reviews in totaal

flessenland.nl- Logo - Reviews

flessenland.nl

765 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.382 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met flessenland.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de stevige en veilige verpakking en de vriendelijke, behulpzame service. De kwaliteit van de producten, zoals potten, flessen en doppen, wordt als erg goed en solide ervaren. Problemen met bestellingen worden snel en soepel opgelost. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding vaak positief genoemd en ervaren klanten de website als duidelijk. Toch worden er ook enkele verbeterpunten genoemd: sommige klanten ervaren vertragingen of langere levertijden, vaak buiten de controle van de leverancier. Schade bij levering en suggesties voor betere verpakking komen regelmatig terug. Ook vinden sommige klanten de verzendkosten aan de hoge kant en wordt de website soms als traag ervaren of zijn producten beperkt beschikbaar.

Reviews voor flessenland.nl

Levering nog steeds niet gearriveerd…
Antwoord van flessenland.nl
Beste Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback. Het spijt ons dat er een probleem is geweest met de levering. In dergelijke gevallen vragen wij u altijd om direct contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij u snel en efficiënt kunnen helpen. Wij hebben u al een e-mail over dit probleem gestuurd. Gelieve uw inbox te controleren (ook de spammap) en laat het ons weten als er nog iets openstaat. Dank u wel voor uw geduld en begrip. Mocht u verdere vragen hebben, staan wij altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet,

Levertijd niet juist

Hoewel de kwaliteit van de flessen goed is, ben ik niet tevreden over de leveringstijden en de communicatie hierover. Ik heb nu twee keer een bestelling geplaatst, in beide gevallen wordt er aangegeven dat binnen 2-3 (werk)dagen de flessen geleverd zouden zijn (in Nederland) en in beide gevallen duurt dit zeker 5 dagen. Het is niet erg om 5 dagen te wachten, maar wees daar transparant over.
Antwoord van flessenland.nl
Goededag, Dank u voor uw reactie. Onze excuses voor eventuele vertragingen in uw bestellingen. Onze logistieke afdeling doet er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. Dank u voor uw begrip. Jouw team van flessenland.nl
Mooi spul tegen scherpe prijzen. Groot assortiment. Vooral doorgaan op deze weg.

Mooie producten (hoop ik), minder snelle levering

Mooie producten (moet nog blijken), minder snelle levering. Vorige week woensdag besteld, nog steeds niet in huis. En vragen om een review terwijl ik het product nog niet heb, beetje gek.
Antwoord van flessenland.nl
Goededag, Dank u voor uw reactie. Uw bestelling is gisteren verzonden. Onze oprechte excuses voor de vertraging. Dank u voor uw begrip. Jouw team van flessenland.nl
Ik had graag geweten hoelang het duurde voor ze geleverd werden.
Mooie flessen goed verpakt en snel gelever ik ben erg tevreden aanrader
zeer goede service en correcte afhandeling
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering
Kapotte pot en zeer onvriendelijk
Antwoord van flessenland.nl
Hallo, Bedankt voor uw feedback. We betreuren de schade ten zeerste. Onze klantenservice heeft u zojuist een e-mail gestuurd over deze kwestie en we vragen u deze te beoordelen. Bedankt. Het team van flessenland.nl
Keurig bezorgd en een goede prijs.
Precies wat ik in gedachte had.
heb een week geleden besteld en nog niets gehoord over verzending, beetje laat vind ik
Antwoord van flessenland.nl
Goededag, Dank u voor uw reactie. Onze excuses voor de vertragingen bij uw bestelling, deze is inmiddels geleverd. Onze logistieke afdeling doet er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. Dank u voor uw begrip. Jouw team van flessenland.nl
Sneller leveren