Onlineaquariumspullen.nl

7.335 reviews in totaal   349 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De verpakking wordt vaak geprezen als zorgvuldig en beschermend voor de producten. Ook de goede kwaliteit van de producten valt in de smaak, evenals de scherpe en concurrerende prijzen. De service wordt overwegend positief ervaren, met speciale waardering voor het probleemoplossend vermogen en klantvriendelijkheid. Het assortiment wordt als ruim en goed doordacht ervaren. Daarnaast waarderen klanten de bereikbaarheid en behulpzaamheid van de klantenservice. Sommige klanten geven aan dat niet alles altijd voorradig is. Een enkeling noemt een tegenvaller wat betreft de productkwaliteit. Ook wordt soms een snellere reactie van de klantenservice als verbeterpunt genoemd.

ReviewsOnlineaquariumspullen.nl

Ordered the Chihiros B30 lamp - and wow, it felt like an epic quest. Step one: trying to pay. Direct card payment? Nope. Instead, I had to go through a whole side-quest with alternative methods. After hours of trial, error, and some digital shaman dances, I finally “unlocked” the order. Victory! The lamp arrived in just 4 days (speedrun level unlocked). Then came phase two: setting it up. Took me another couple of hours to figure out the settings and get it working. lol. Endgame result? Totally worth it. The lamp is awesome, the store delivered fast, and I’d 100% go on another quest here - or recommend it to friends brave enough to try. 5 star - highly recomended

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Thank you so much for your detailed product review. We really appreciate it. We hope you enjoy your Chihiros lamp.
Alles war bestens ! Ware war super schnell bei mir !

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Danke schön für Ihre Bewertung! Wir wissen es sehr zu schätzen, dass Sie sich dafür die Zeit genommen haben, und wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrer Bestellung.
Ontzettend fijne webshop. Goede hulp, goede prijzen en producten. Wellicht soms iets sneller reageren op berichten, maar dat is ook het enige wat ik zou kunnen bedenken. Verder erg tevreden!

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Bedankt voor de fijne beoordeling. Wij proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen. Soms kan dat net iets langer duren, maar u kunt ons dan altijd bellen. Wij wensen u veel plezier met de bestelling.
Good experience shopping here , my tank was very well packaged and they gave me a shrimp food sample which my shrimp are liking very much Thanks

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Thank you for taking the time to leave this review—we truly appreciate your feedback! It means a lot to us. Enjoy your order and happy aquascaping!
Alles bestens, gerne wieder ...

Planten en andere artikelen

Kan niet anders zeggen/schrijven, alles zag er tip top uit, snel geleverd en alles voor verzending goed en keurig ingepakt. Nu 2 weken in gebruik in het aquarium en het ziet er allemaal nog keurig uit planten zien er nog gezond uit en groeien goed. Kort gezegd je kan hier met een gerust hart een bestelling plaatsen. En dank jullie voor de goede service

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Bedankt voor de positieve review. Wij waarderen het heel erg dat u daarvoor de tijd heeft genomen. Wij wensen u veel plezier met de bestelling en de hobby en hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten.
Snelle levering!

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Bedankt voor de positieve review. We wensen je veel plezier met de bestelling en graag tot een volgende keer.
Top gewoon

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Bedankt voor deze positieve review. Daar zijn wij heel erg mee geholpen. Fijn dat je er de tijd en moeite voor hebt genomen. We wensen je veel plezier met de bestelling en wellicht tot een volgende keer in onze online aquarium shop.
Alles keurig en op tijd verzonden

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Bedankt voor de positieve review. Dat waarderen wij heel erg. Fijn dat je er de tijd in hebt gestoken en veel plezier met de bestelling.
Het is gewoon een fijne winkel met goede kwaliteit spul.

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Bedankt voor jouw positieve review, dat waarderen wij heel erg. Je wensen je veel plezier met de bestelling en wellicht tot een volgende keer.
Altijd goede planten en aquarium spullen.

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Bedankt voor je fijne beoordeling en dat je hiervoor ook de tijd hebt genomen. Dat helpt ons enorm. We wensen je veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!
Luchtpompje gekocht. Snel geleverd. Prima.

Product goed verpakt en snel geleverd.

Product goed verpakt en snel geleverd

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Bedankt voor de positieve review. Daar zijn we blij mee. We wensen je veel plezier met de bestelling!
altijd snel en compleet en goed verzorgd

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Bedankt voor deze mooie review, daar zijn we altijd blij mee! Fijn dat je hiervoor de tijd hebt genomen. We wensen je heel veel plezier met de bestelling en graag tot een volgende keer.
Ik ben heel erg tevreden. Bestelling werd snel verzonden en goed verpakt. Prima klantenservice.
L K
Lana K.
Alles verkrijgbaar . Wat ik niet kan kopen bij Intratuin.

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Bedankt voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u tevreden bent met ons uitgebreide assortiment. Wij wensen u veel plezier met de bestelling en wellicht tot een volgende keer!
Ga zo door 👍🏻

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Bedankt voor de positieve review, daar zijn wij heel erg blij mee. We wensen u veel plezier met de aquariumspullen en wellicht tot een volgende keer.

bezorging niet oke

plantje was een week onderweg, dus ja daar is weinig van over. Andere produkten prima in orde.

Antwoord van Onlineaquariumspullen.nl

Hoi Conny, bedankt voor jouw review. Het pakket heeft er inderdaad 5 dagen over gedaan tussen sorteercentrum en pakketpunt. Dat is niet de normale gang van zaken, maar komt af en toe wel voor helaas. Wij hebben daar weinig invloed op. Als alternatief kun je altijd voor een andere vervoerder kiezen bij het bestelproces. Mvg Team Onlineaquariumspullen