Lucardi Juwelier Den Bosch

544 reviews in totaal   86 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid en het warme gedrag van het personeel. Ook wordt de snelle service en het direct geholpen worden in de winkel gewaardeerd. Medewerkers worden vaak genoemd als behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht, en geven goed advies. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding positief beoordeeld en zijn de extra kortingen voor members een pluspunt. Enkele klanten merken op dat wachttijden en drukte soms een probleem zijn, met name door een tekort aan personeel.

ReviewsLucardi Juwelier Den Bosch

Er waren maar mensen van personeel aan het werk op een zaterdag… Hierdoor moest ik lang wachten voordat ik geholpen werd, dit is niet fijn en zorgt ervoor dat mensen ongeduldig raken en weg gaan.
Super lieve medewerker. Hielp met veel liefde. Met behulp van haar super mooie sieraden uitgekozen. Superblij met de hulp. Ik ga zeker vaker terug.
Dochter was enorm zenuwachtig voor haar oorbellen te laten schieten. Maar door 2 hele vrolijke meiden durfde ze het toch!

De medewerker was fantastisch

De medewerker in de winkel was fantastisch, zeer hulpzaam
Super goed geholpen en namen alle tijd.
Vriendelijke behulpzame verkoopster
G V
Guusje V.
Vriendelijk en fijn geholpen naar mijn wens
Had online een leuke sieraad gevonden en heb gebeld naar de winkel in s Hertogenbosch. Ze hadden het voor mij netjes apart gelegd zodat ik het die dag kon ophalen.
Fijn geholpen, vriendelijke medewerkers
Super mooi winkel

fijne winkel

lieve medewerkers die de tijd voor je hadden
Ondanks de drukte besteedde de medewerkster alle tijd en aandacht aan ons en bleef rustig en vriendelijk. Top !
Ik heb een ketting gekocht als cadeautje. Prettig geholpen en geadviseerd.
Fijne winkel! Ik word er altijd uitstekend geholpen. Kleine reparaties worden ter plekke uitgevoerd en als ik iets nieuws wil wordt er altijd goed mee gedacht. Ben heel tevreden en kom er graag!!
Snel en zeer vriendelijk geholpen

Oorbellen laten schieten

Ze nam de tijd voor me, tot ik akkoord was met op welke plek de gaatjes geschoten mochten worden.
Bijzonder vriendelijk bediend Ondanks de grote drukte in de winkel kreeg ik goed advies en alle tijd Ook de prijzen zijn vriendelijk en groot assortiment

Erg tevreden!

Ik werd erg leuk geholpen door een hele aardige medewerkster! Ze dacht goed mee! Ben met 3 leuke dingen naar huis gegaan!