skins.nl- Logo - Reviews

skins.nl

1.483 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.483 reviews in totaal

skins.nl- Logo - Reviews

skins.nl

De reviews voor skins.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en zorgvuldigheid van de levering, het brede, exclusieve en gevarieerde assortiment, en de luxe en zorgvuldig uitgevoerde verpakking. Ook de service, zowel online als in de winkels, wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor de klantgerichtheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van het personeel. De winkel- en online beleving wordt omschreven als luxe, feestelijk en uniek, en veel klanten waarderen de meegeleverde samples en sampleboxen bij bestellingen. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten melden vertragingen of beschadigingen bij de levering en opmerkingen over beschadigde of lastig te openen verpakkingen. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over te weinig of ontbrekende proefjes bij bestellingen en wordt genoemd dat bepaalde producten soms niet beschikbaar zijn in de fysieke winkels. Hoewel het personeel overwegend geprezen wordt, zijn er enkele kritische opmerkingen.

Reviews voor skins.nl

Nice
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment!
Producten zijn altijd naar wens en snel geleverd
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over de snelle levering! Wij wensen je heel veel plezier met jouw bestelling.
Snel en efficiënt!
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest
Wat ik heel fijn vind is dat het pakketje heel erg snel geleverd wordt en dat het er erg verzorgd uitziet. Wat ik jammer vind is dat er tot nu toe nooit een van de beloofde proefmonsters bijgeleverd is. Ik ben daar juist altijd zo blij mee om even in mijn tas voor onderweg te stoppen of om wat nieuws te proberen. Dat maakt het bestellen online toch wat minder aantrekkelijk ten opzichte van het fysieke winkelen bij Skins.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je feedback n.a.v. jouw recente bestelling bij Skins! Wij zien dat de bestelling inhoudelijk niet aan de voorwaarden voldoet voor de sample/gift selectie, om deze reden is de optie ook niet aangeboden tijdens het bestellen. Mocht je heirover vragen hebben dan staan wij uiteraard tot je beschikking. Wij wensen je vooralsnog heel veel plezier met jouw aankoop. Met vriendelijke groet, Skins
Super
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment!
LS
Lilly s.