skins.nl- Logo - Reviews

skins.nl

1.483 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.483 reviews in totaal

skins.nl- Logo - Reviews

skins.nl

De reviews voor skins.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en zorgvuldigheid van de levering, het brede, exclusieve en gevarieerde assortiment, en de luxe en zorgvuldig uitgevoerde verpakking. Ook de service, zowel online als in de winkels, wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor de klantgerichtheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van het personeel. De winkel- en online beleving wordt omschreven als luxe, feestelijk en uniek, en veel klanten waarderen de meegeleverde samples en sampleboxen bij bestellingen. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten melden vertragingen of beschadigingen bij de levering en opmerkingen over beschadigde of lastig te openen verpakkingen. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over te weinig of ontbrekende proefjes bij bestellingen en wordt genoemd dat bepaalde producten soms niet beschikbaar zijn in de fysieke winkels. Hoewel het personeel overwegend geprezen wordt, zijn er enkele kritische opmerkingen.

Reviews voor skins.nl

Koop je voor ruim €300 krijg je er nog geen tester bij. Erg jammer
Antwoord van skins.nl
Helaas komt jouw bestelling niet in aanmerking voor extra gifts omdat de gehele bestelling Archives producten bevat. https://www.skins.nl/service/gift-voorwaarden
Betrouwbaar en snelle levering
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment! Wij wensen je heel veel plezier met jouw online aankopen.
Vriendelijk
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment!
Snelle verzending!
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over de snelle levertijd! Wij wensen je veel plezier met jouw recente aankoop.
De fysieke winkels zijn helaas een drama: arrogant personeel en een verouderd assortiment. De webshop leek altijd nog een alternatief, maar ook daar gaat het hard achteruit. De verzendduur is lang en als je je winkelmandje aanpast nadat je samples hebt geselecteerd, verdwijnen die gewoon weer – dit is mij inmiddels al twee keer overkomen. Erg jammer, want juist de samples maakten bestellen bij Skins nog interessant. Vroeger kreeg je er zelfs vaak nog een paar extra bij, maar dat is tegenwoordig ook verleden tijd. De klantenservice is heel wisselvallig: de eerste keer dat ik het probleem met de samples aankaartte, werd ik zo bizar arrogant te woord gestaan dat ik er werkelijk van schrok. Bij een andere bestelling waarin een product ontbrak, werd het gelukkig netjes opgelost met een nalevering dat kan dus ook. Maar het dieptepunt was toch wel mijn laatste aankoop in de winkel: een foundation van Westman Atelier die gewoon over datum bleek te zijn. Voorheen kreeg je bij bestedingen boven de €120 nog een leuke sample naar keuze, nu word je afgescheept met een parfumtester waar niemand op zit te wachten. Kortom: Skins is niet meer wat het geweest is en dat is zonde. even een update op de reactie van Skins, Dank voor jullie reactie. Ik begrijp dat jullie zaken vanuit jullie kant willen nuanceren, maar dit verandert niets aan mijn ervaring als klant. Voor mij gaat het niet alleen om een “feitelijk correcte verzending”, maar om de totaalbeleving: communicatie, service en vertrouwen. Het feit dat samples meerdere keren verdwenen bij het aanpassen van mijn winkelmandje, dat ik in de winkel een product kreeg dat over datum was én dat ik arrogant te woord ben gestaan, zijn concrete gebeurtenissen. Dat jullie je “niet herkennen in arrogantie” doet daar niets aan af dit is hoe het op mij overkwam. volgens mij ben ik niet de eerste die dit aangeeft. Ik deel mijn feedback niet om gelijk te krijgen, maar omdat ik jarenlang loyaal klant ben geweest en het jammer vind om te zien dat Skins achteruitgaat. Een stukje erkenning zou sterker zijn dan het rechtzetten van details. Juist dát verschil bepaalt of een klant zich serieus genomen voelt, of niet.
Antwoord van skins.nl
Bedankt voor je uitgebreide feedback en voor het delen van jouw ervaring. We betreuren het om te lezen dat je momenteel niet tevreden bent over Skins, terwijl je aangeeft in het verleden met plezier bij ons te hebben besteld. Wel willen we graag enkele punten uit jouw review in perspectief plaatsen, zodat er geen verwarring ontstaat voor andere klanten die mogelijk meelezen. Ten eerste: je geeft aan dat de verzendduur lang is, echter zien wij dat jouw online bestelling de volgende dag bij je is bezorgd, geheel volgens onze leveringsbelofte. We begrijpen dat de beleving rondom een bestelling meer is dan alleen de levertijd, maar feitelijk is de verzending in dit geval correct verlopen. Wat betreft de samples en gift: je hebt tijdens het afrekenen inderdaad geen samples of gift geselecteerd, waardoor deze helaas ook niet in jouw bestelling zijn opgenomen. Dit wordt ook altijd bevestigd in de orderbevestiging en op de pakbon. We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer deze selectie vervalt, bijvoorbeeld bij het aanpassen van het winkelmandje. Helaas kunnen wij dit op technisch vlak niet aanpassen, de inhoud van het winkelmandje is namelijk bepalend voor de samples en gifts waarvoor je in aanmerking komt, maar we danken je voor de feedback uiteraard. Tegelijkertijd is het belangrijk om de bestelling inhoudelijk goed te controleren voordat deze wordt geplaatst om teleurstellingen te voorkomen. Dit proces hebben wij schriftelijk met je doorgenomen in onze eerdere communicatie uit 2023. Verder willen wij benadrukken dat ons team klanten altijd met een open en neutrale houding te woord probeert te staan. Het spijt ons als je dit anders hebt ervaren — dat nemen we serieus, en daar leren we van. Tegelijkertijd herkennen we ons niet in het beeld van "arrogantie", zeker gezien de toon en inhoud van de alle voorafgaande communicatie tussen jou en onze klantenservice. Tot slot vinden we het uiteraard zorgelijk om te horen dat je in de winkel een product hebt ontvangen dat over datum bleek te zijn. We zouden dit graag verder onderzoeken en oplossen, mocht je hier nog niet over met ons contact hebben gehad. We waarderen je loyaliteit aan Skins en hopen dat we in de toekomst weer een ervaring kunnen bieden die recht doet aan jouw verwachtingen.